Jump to content

mojo

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mojo

  1. Hylsa ser helt normal ut, eller lik de andre ihvertfall. Jeg må sette tønna ned mot et bord for å presse den ut. Må bruke makt for å presse den ut.
  2. Bor i Kristiansund. Tips til hvor jeg evt kan finne børsemaker som kan ordne ut, mottas med takk:)
  3. Har en Colt King Cobra .357 magnum, når jeg skyter .357 ammo setter den ene hylsa seg fast i tønna, de andre hylsene kommer lett ut. Har prøvd med kammerbørste på drill, og smurt litt med ballistol universalolje, men det samme skjer, hylsa sitter fast. Noen som har en ide til hva jeg bør gjøre? Når jeg skyter med 38 går det så det griner, men er litt skeptisk til å skyte 357 når det er slik.
  4. Noen som har testet dette? https://www.hundsomhobby.no/merker/pinewood/pinewood-wash-in-cleaner.html
  5. Låner tråden litt. skal for første gang lade lapua mega 155grain med N160, starter på 41grain. har målt friflukt og col skal være 73,00 Noen som har erfaringer å dele?
  6. Noen som har erfaring med denne kombinasjonen og kanskje brukt den på jakt? Har sett ladedata på hodgdon sine sider, skal starte å lade på minimum, men er interessert i hva dere endte opp på til slutt, hvilken hastighet dere oppnådde? Planer om villsvinjakt i utlandet, etter det jeg har lest er får en god hastighet og presisjon.
  7. Hvilken hastighet får du med 43.5grs N140?
  8. mojo

    Tikkaklubben

    Hei Melder meg inn i klubben. Dette er den første Tikka-en jeg eier, fornøyd så langt. .308 T3 Lite, bytta stokken umiddelbart med den nye GRS Berserk stokken, føles meget bra i hendene. Kappet løpet på 45cm of det er en Hausken 184 som står på enden. Burris 3-12x56 på toppen, virket som et helt greit sikte i sin prisklasse. Jeg har i alle år sverget til 6.5, men fikk lyst på en rifle med kort løp og da var .308 et bra valg. Handlet hos Jørn Hagemo HJF.no, han skuffer ikke. Bra service, kan absolutt anbefales.
×
×
  • Create New...