Jump to content

Xit

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
  1. Hei Er ute etter luftgevær med mulighet å skifte løp for å øke/minke kaliber på våpen. Vet at Fx Impact kan det, men er de flere typer som har samme mulighet ?
  2. Ok takker for svar!, da blir det å satse på PCP rifle. Har et skap fra felleskjøpet ( raufoss basic), men har laget hyller i det til pistolene mine. Ser at der er enkelte typer der en kan bytte kaliber ( løp) som dere er inne på. Tanken er da å kjøpe først et våpen med 4,5 mm, for så senere å justere opp i kaliber ( søker selvfølgelig med Politiet først). Fx Impact kan man gjøre dette med,men veldig stiv pris !!!, noen som vet om noen rimligere alternativer ?
  3. Vurderer å kjøpe meg et gevær med kaliber 6,35 mm. Skal bli brukt som trening. Ser helst at det er minimum 5 skudds magasin på det. Er ute etter et med litt kraft, stille smell og moderat rekyl har noen spørsmål: - Siden våpenskapet mitt ikke har plass til et gevær, er det noen typer luftvåpen som det er mulig å ta av en vital del ( etter forskriftene). Tenker eks. hvis der er noen typer som er mulig å ta av bolt eller lignende - Kan dere anbefale noen dere er fornøyd med, lite våpen i dette kaliber å se på norske nettbutikker. - er det kun PcP som gjelder, eller er CO2 noe å satse på
×
×
  • Create New...