Jump to content

Unord

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Unord

  Minkjakt

  Hvordan fjerner jeg innlegg? Har prøvd men skjønte det ikke
 2. Unord

  Minkjakt

  Ok, takk. Da skal jeg fjerne innleggene. Har fått noen bra linker å se på, tips og råd.
 3. Unord

  Minkjakt

  Ok, takk - da skal jeg fjerne det.
 4. Unord

  Minkjakt

  Tusen takk for nyttig info. Skal sjekke ut din link:)
 5. Unord

  Minkjakt

  Takk for svar. Leser meg opp på feller du foreslår. Har ikke jaktet med våpen på annet enn fugl, den gang jeg hadde fuglehund- og det er mange år siden. Har verken lyst eller evner til det nå, så feller blir nok bra.
 6. Unord

  Minkjakt

  Ok, takk for svar. Er det noen som har andre tips jeg konsentrere meg om. Kanskje bra feller? Hva annet enn gevær en kan bruke som våpen? Det blir "rått parti uansett" Har sett på min mann som har slått ihjel mink som er presset opp i et "hjørne".
 7. Unord

  Minkjakt

  Hei. Jeg meldte meg akkurat inn i forumet med hensikt for å jakte mink. Vi har en hytte på en liten øy i Vestfold der det kryr av mink. Vi har derfor også en Jack Russell terrier som vi håper kan bli god på jakt for å kvitte oss med disse. Var på hytta for et par dager siden- og det krydde av oppspiste ærfuglegg, og da jeg fant en hunnærfugl drept under hytta (makabert, halsen var tygget bort så kun skjellettet var igjen rundt hals og resten av hode og kropp inntakt) kjente jeg at nå må vi tøffere tilverks. For et fælt skadedyr mink er! Vi har Hund nr 2, som er drøyt et år. Jeg hadde den med i bånd igår og han var ivrig og sporet interessert. Vår forrige Jack R. klarte å ta to mink, uten at vi hadde trent henne (innstinktet er på plass hos rasen) Jeg håper han vi har nå vil klare det samme. Jeg har jegerprøve og våpen, men ville foretrekke å ikke selv bruke det. Det jeg lurer på er: 1) Har noen gode tips på trening? 2) Kan vi klare å ta mange uten våpen, og hvis våpen hva slags ammunisjon trenger vi? 3) Hvis noen har hund som liker minkjakt er det bare å komme! Hunden vil garantert finne- og vår kan få lære litt! Hilsen en ny bruker
×
×
 • Create New...