Jump to content

jakterforlite

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jakterforlite's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • First Post
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

 1. Ble anbefalt denne metoden i fra mattilsynet på et kurs og har i ettertid testet metoden og det fungerer utmerket.
 2. Synest det rett og slett er tragisk at de har gått over til en mer tungvint betalingsløsning (brukte e-faktura tidligere). Betalte og fikk nytt digitalt jegeravgiftskort i år. To dager senere ble kortet trekt tilbake fordi betalingsløsningen som de har valgt ikke er stabil. Måtte få logge inn på nytt og betale en gang til for å få jegeravgiftskort nokk en gang. Er dumt at et utsendt jegeravgiftskort kan trekkes tilbake under pågående jakt.
 3. Er ikke innenbygds noe sted, men søker flere plasser enn på inatur. Skjåk almening, oppdalbygdealmening og rendal renselskap blant annet.
 4. Fikk ikke jakta i fjor grunnet familieforøkelse, så satser på å ta igjen i år. De første søknadene er sendt og jeg gleder meg som en unge. Blir å gå mye i fjellet i tida framover for å få opp formen.
 5. Selv om oddsen ser litt dyster ut er det fullt mulig å få seg kort. Mange tilbydere er ikke på inatur og selger kort privat. Mange jegere selger kortet sitt underveis i jakta hvis de ikke får tid til å jakte.
 6. Sjansen for å få kort flere steder samtidig er så liten at det hadde jeg ikke bekymret meg for, i så fall er det bare å takke nei. Kortet går da til den neste på lista. Det er forskjellige regler på hvert område når det kommer til å jakte flere sammen. Enkelte steder kan kort deles på to personer, andre steder må du kalte alene. Det får du informasjon om i fra de som selger kort.
 7. Skjåk allmenning har lagt ut søknadsskjema nå. Søknadsfristen er 1. April
 8. Bukkene brøler sjeldent eller lite hvis det er liten konkurranse om kollene. Men det trenger ikke å bety at det er lite bukk, hvis bukkene går spredt i terrenget.
×
×
 • Create New...