Jump to content

TaueBill

Members
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TaueBill last won the day on March 4 2018

TaueBill had the most liked content!

Community Reputation

51 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvis enn allerede har en ar, vil en komplett upper i pcc/.22lr ha karantenetid? Og endres dette 1. Okt?
 2. Vi mangler en knapp her på forumet for stående applaus. Så du får bare se for deg en lubben, skalla fyr, reise seg fra godstolen en lørdagskveld og klapper
 3. Var ikke hele hensikten med NY våpenlov at reguleringer i forskrift skulle over i lovverket? Så det ble mindre reguleringer i forskrift, og mer lover? Og magasiner og magasinkapasitet ble jo ett eget tema, hvor selv kripos mente det ble mindre hensiktsmessig å regulere dette? Vill ikke da JD/Pod's reguleringer av forskrift (selv om det er EU direktiv, som vi har FULL RETT å si "NEI!!!" til), motarbeide hensikten med ny våpenlov, og dermed motarbeide lovgivende forsamlig?
 4. TaueBill

  1911-tråden

  Prøver å få tak i en Nighthawk customs hovedfjærhus med magwell og fangsnor hull (Eller lignende). Noen som vet om noen andre enn brownells (som skulle bokstavlig ha 250% fortjeneste på orginal delen) som kan ta inn? Selger? $159/Nok 1350,- https://www.nighthawkcustom.com/parts-and-accessories/main-mainspring-housings/1-pc-mainspring-housing-magwell-fully-machined-government-stainless-steel-with-lanyard $398,-/ Nok 3381,- https://www.brownells.no/1911-MAINSPRING-HOUSING-Govt-FL-Mainspring-Housing-and-Magwell-w-Lanyard-Loop-NIGHTHAWK-CUSTOM-Stainless-Steel-Government-Commander-100007589 Tips og forslag tas imot med takk.
 5. Er det fortsatt ok med 10/22 i mini rifle? Og holder det fortsatt med 2 banan magasiner + kikkert? Andre erfaringer/utstyr folk har gjort seg?
 6. Er vel mest at det er en "sug inn magen, og håp på å treffe samme område som sist" problematikk. Problemet forsvant med litt korrekturlakk merking, men er litt gammeldags og gamle vaner ER vonde å vende. Det også syns jeg (på meg) at de ikke holder buksa på plass. Er av typen som gladlig ser ut som ett 8-tall (selv om en er formet som et 0 tall aka feltskytter kroppen ), bare alt sitter der jeg vil ha det.
 7. Hei. Noen som vet om ett innerbelte MED spenne? Har prøvd kun bårelås varianten en stund nå, og syns ikke dette passer meg. Tips?
 8. Svaret jeg fikk fra brownells på dette: "Kai: Vi har fått melding fra Agder Politidistrikt at vi må forlange kjøpetillatelse for dette. Vi vet jo også at dette er feil, da det er et grep og ingen ramme." De skulle ta det opp igjen, så skulle de fjerne det hvis agder pd tok til vette. Hos pvas trenger du ikke noe. Eller om du får din lokale våpenforhandler til å kjøpe inn for deg. Evt. om du kjenner noen i svergie.
 9. Vi trenger en like engasjert og verbalt slagkraftig kar til å tale vår sak offentlig:
 10. Er det noen som vet hvordan vi tar fighten videre?
 11. Er det noen som vet om andre enn pvas og brownells som selger p320 greps moduler og/eller deler?
 12. Hvis det dukker opp avisartikler som er opplysende eller taler vår sak, uten at det er bak en betalingsmur, kan det jo være lurt at vi legger linker til her. Og sprer de i sosiale medier. Kanskje vi fanger litt ekstra "forkjempere".
 13. Er det noen med kontakter i de div skytterorganisasjonene som kunne forhørt seg om det er finnes en strategi vi skyttere kan bruke, som ville gitt ordentlig effekt i målet? Ellers likte jeg 17. mai ideen, litt vansklig for enkelte å prinsippielt gjennomføre som er småbarnsforeldre med korpsmedlemmer.
 14. Var ikke bare dette tilfelle som kunne stoppet svinet. Politiet fikk melding om kjøp av restriksjonsbelagt materiale som ble brukt i bomba fra polen (litt usikker på om det var landet det ble bestilt fra) bl.a. Men selv om politiet fucka opp flere ganger fram til (og under) utøya hendelsen, endrer ikke det svinets handlinger, og galskapen som han brukte som unnskyldning. Psyke mennesker er det umulig å lage lover som kan holde de i sjakk, og krimminelle driter i loven. Men når det meste blir ulovlig, blir de kreative.
 15. Da jeg var barn ble kurdere utsatt for kjemiske våpen. Afrikanere slaktet med macheter. Og jugoslavere konkurrerte om hvem som kunne fylle en massegrav kjappest. Og alt ble enten sendt på tv etter kl 21. Eller så havnet klippene på nett.
×
×
 • Create New...