Jump to content

sistemann71

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sistemann71's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Flobert haglpatroner i 9mm inneholder en beskjeden mengde krutt. Antar ogsp 6mm gjør det, men har aldri tatt meg "råd" til å åpne en slik. "Eikenøtt" derimot inneholder jo ikke krutt, kun tennmiddelt driver fram kulen. Men nok om det.. Jeg forstår det slik at jeg kan få en slik registrert med å henvise til jakt? Jakt på skadedyr, f.eks.?
 2. Takk for svar! Kan den brukes (skrive spesifikke arter) i Norge? Eller blir det å bare forkludre søknaden? Våpenkontoret har jo således ikke noe med hvor jeg jakter.. Var mitt spørsmål forståelig her?
 3. Hei. Jeg spurte våpenkontoret i distriktet hva jeg skulle skrive på våpensøknaden for å søke om våpenkort på en gammel Falke i 6mm Flobert. Svaret var at når denne ikke kunne brukes til jakt, eller i konkurranser, og heller ikke var arv/kuriositet, så kunne hun ikke se at denne søknaden kunne innvilges. Finnes den noen her som har en slik registrert, og ble den registrert under noe annet enn arv? Skulle gjerne hatt en slik, også registrert, så tar gjerne imot tips om noen vet noe mere enn våpenkontoret i mitt distrikt.
 4. Samler på div av Flobert. Dvs, er så i "starten" som det går mulig å komme. Flere "ikke-samlere" har en betydelig større samling enn meg, men en plass må man jo begynne Syns disse er en pussig oppfinnelse, ikke rare futten liksom, men det er vel nettopp dette som fanger min interesse. Plages litt med å få tak i disse, på nettauskjonen QXL blir disse dyre. Svært dyre. Skulle også så gjerne hatt tak i noe 9mm BB cap for å prøve i min trostehagle, så jeg er i konstant søken, kan du si.
 5. Selges dette hylsteret i Norge og hvem selger? Med vennlig hilsen Raymond Svendsen
 6. Ser Våpenhuset selger blåplast. Tenkte: kanskje et alternativ for å få smell i glocken mot en kulefanger som ikke tåler mere enn kal.22? Men som det nevnes over her om plast i løpet, så merker jeg at den pussejobben ikke frister noe særlig.
 7. Hei. Godt spørsmål, hvorfor vil man skyte blåplast? Hadde ikke planer om å skyte så mye av dette, men ikke alle steder det går å skyte med vanlig ammo. Med vennlig hilsen Raymond Svendsen
 8. sistemann71

  Blå plast

  Her var det mange innlegg, veldig mye bra informasjon også. Men det jeg lurer på, er det noen som har prøvd blåplast i Glock? Fungerer dette og er det uproblematisk? Tenker på om det blir liggende plast i løpet og andre kjipe resultater med å bruke denne?
 9. Har selv vurdert TSG22 og venter vel egentlig bare på at den kommer på lager igjen. Sjekket filmer på YouTube før jeg bestemte meg for nettopp dette settet, men noterte meg hva som ble sagt om at dette fungerte best med 22-ammo med litt futt i. Og det håper jeg stemmer. Tålmodigheten min blir satt på en alvorlig prøve om dette må skytes inn med langt over 1000 skudd før det begynner å fungere..
 10. Da har jeg opprettet meg som bruker. Er fra Mo i Rana, driver med litt feller og jakt, pistolskyting og samler litt på ammunisjon (ikke stort). I den senere tid har jeg fått veldig interesse for denne merkelige Flobert-patronen. Har noen eksemplarer av 6mm og 9mm. Men det er så utrolig mye av dette jeg ikke har, spesielt eldre hagelpatroner med papphylser mangler jeg. Har også en plan på å få tak i innstikkpiper til denne patronen. 2-9mm. Ønsker derfor å komme i kontakt med andre som eier, samler eller har interesse av Flobert. Med vennlig hilsen Raymond Svendsen
×
×
 • Create New...