Jump to content

follvringen

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

follvringen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Min far lurte på om jeg ville overta hans gamle salong merket FN Norinco .22 som støver ned i våpenskapet. Denne har vært litt trøblete såvidt jeg husker, så regner med at jeg må bytte litt forskjellig for å få den til å funke. Slik jeg har forstått det er dette en kopi av Browning sa .22. Vil da deler fra browning passe denne eller er det håp om å få tak i "orginale" piratkopierte deler?
  2. Noe som har gått i terrenget og sett noe fugl i år?
  3. Gjengene virker til å kun være dreid, ganske grovt og mangel på finpuss. Men med et godt lys kunne jeg nå se at kulene har vært borti på ene siden i munningen på demperen.
  4. Takker for svar. Skal dra innom butikken og prate med de i morgen. Men regner med at jeg dropper demperen i år og leverer inn børsja til børsjemakeren etter elgjakta. begynner å bli smått om tid nå.
  5. Takk for svar. Pipa ble gjenget gjennom G-sport i Fredrikstad. De kjørte en kampanje på gjenging og demper som jeg slo til på.
  6. Hei. Som fersk skytter og jeger har jeg trent hele våren på skytebanen. Samlingene har vært grei og jeg var fornøyd. Fikk gjenget opp og satt på lyddemper her før sommeren men ikke fått testet børsja før i kveld. Tenkte da at jeg skyter den inn med jakt ammunisjon og tar oppskytingen i samme slengen.. Men gud så feil jeg kunne ta. Satte rifla i benk fra første stund og samtlige skudd gikk rundt på hele skiva. Etter noen runder med justering og prøving ga jeg opp. Gikk da tilbake til trenings ammunisjon uten demper og børsja samlet greit. Monterte demper og det ble full spredning igjen. Jakt ammunisjon er .308 Norma nosler. Trenings ammunisjon er Norma jaktmatch. A-tec sport demper. Hvor kan feilen ligge? Kan det være feil med demperen på noen måte eller er løpet blitt gjenget skjevt?
  7. Hei. Dette kommer til å høres ut som en kontaktannonse, men la gå.. Da jeg er relativt ny i Fredrikstad (nordlending), deltidspappa på 31år og fersk jeger, så passer det ikke alltid for meg og reise på skytebanen når jeg vil og de har åpent. Ei heller kjenner jeg så mange i distriktet. Slik at treningen for min del blir heller dårlig. Så lurer derfor på om det er noen som trener litt 100m skyting på jorder rundt omkring her som kanskje kan ta meg med? Magnus
  8. Takk for svar. Fikk egentlig bekreftet noen av tankene jeg hadde fra før av, men fort gjort og bli frista i butikken. derav nysgjerrigheten..
  9. Hei. Jeg trenger noen synspunkt på denne kikkerten da jeg tydeligvis ikke klarer og finne noe nevenyttig på egenhånd. Kom gjerne med for- og imot.. men har ikke budsjett til all verden, så trenger ikke forslag på kikkert til over 8000,- skal bare på elgjakt Ikke at jeg planlegger å skyte på noe lengre hold enn 100-150 meter, men hvor pålitelig er den kulebanekompensatoeren? fyr løs
  10. Hei, hva tenkes om å kjøpe en 700 som er 8-10 år gammel? Noen fallgruver man må se etter?
×
×
  • Create New...