Jump to content

Morty77

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Morty77

 1. Det står stemplet på venstre side av løpet hvilken utgave det er👍
 2. Ut fra serienr er den fra ca 91-92 ja.
 3. Er det en winchester m70 xtr featherweight?
 4. Rifla mi nå har g1536 som første fire siffer i serienr. Den er fra 1981. Den forrige jeg hadde begynte på g2559 og var produsert i 2005/6. Utifra det havner vel di rifle sånn grovt regnet på ca tidlig 90 tall. Er det push feed eller er det en classic featherweight med "mauserutdrager"?
 5. De to mutrene som sitter sammen brukes for å justere avtrekksvekt. Den nederste av de to er låsemutter. Ikke juster av så mye at du ikke har noe spenn på avtrekksfjæra!!. Den enslige muttern er låsemutter for justering av kryp. Løsne denne og skru deretter på selve bolten for å justere.
 6. Se der ja, det er ei fin rifle!! Er den fra 90-tallet? Aha! Spesiell med den gråfargen, jeg syns den ble kul! Skiller seg litt ut🙂👍
 7. Noen her som vet om det er å få kjøpt ammunisjon i 30-30 mindre enn 150 grains i Norge?
 8. Aha! Spesiell med den gråfargen, jeg syns den ble kul! Skiller seg litt ut🙂👍
 9. Se der ja, fin! Visste ikke at 9422 også kom i rustfrifinnish🙂
 10. Ei spesiell og flott hagle! Skyter man med denne eller er det kun for samling og pynt?
 11. Hvilken modell er dette? Og fra hvilket år?
 12. Det var en god gammel en det🙂👍🏻
 13. Takk for det☺ da har du noe å glede deg til!! Jeg er ikke sikker på hvor tykk pipa er, men den er ikke tykk for å si det sånn. Dette er ei lettvekts jaktrifle med tynn pipe, så etter 5 skudd er den temmelig varm ja. Jeg har skutt 15 skudd et par ganger, ikke noe problem, men blir fort varm disse. Håper du blir fornøyd med din, jeg har blitt vekdig glad i min🙂 du får poste et bilde når du får den!
 14. Ja, det er en sånn jeg har. Kikkerten skulle helst stått litt lengre fram men det går ikke med denne. Jeg ser den typen du har selges på ebay, men få som shipper til Norge.
 15. Se der ja, fin rifle med hendig kikkert på! Jeg skulle gjerne hatt tak i en sånn kikkertmontasje som du har, sånn at jeg får kikkerten litt lengre fram på børsa. Hvor fikk du tak i den?
 16. Denne har topputkast og sidemontasje. Ikke optimalt med kinnkontakt mot stokken men det funker da utrolig greitnår man har blitt vant. Jeg har montert en leupold 3,5-10×40.
 17. M70 er suveren ja, jeg har justert avtrekket på min m70 også. Min far har og en m70 xtr featherweight som han kjøpte ny på tidlig 80 tall. Vært med på utrolig mye jakt og ser ut deretter, men funker like bra🙂 skulle gjerne hatt justert avtrekk på min m94 (30-30) fra 1977. Den har kun blitt brukt i ny og ne på banen men så kom jeg på at jeg ville montere kikkert på den og nå er den i mine øyne mye mer anvendelig. M94'n har nå blitt revebørsa mi og er med på både lokkejakt og åtejakt nattestid.
 18. Det er flotte greier! Syns du avtrekket var for tungt? Jeg har egentlig aldri tenkt på det da jeg bruker rifla mest til moroskyting. Du får komme med en rapport når du har fått prøvd det nye avtrekket🙂👍🏻
 19. Takk! Takk det samme forresten🙂👍🏻
 20. winchester m70 xtr featherweight 30-06. Prod. I 1981, jeg kjøpte den fra et dødsbo etter en samler for to år siden, som aldri hadde skutt med den. Kun hatt den i skapet. Så gammel men splitter ny.
 21. Dette er morsomme rifler og ikke minst bra kvalitet! jeg har en 9422xtr, meget fornøyd med den.
 22. Hei, fin tråd, her er min Winchester garderobe: -Winchester M70 Classic Featherweight 30-06. Denne er fra New Haven, ca 2004. Pent våpen, upåklagelig kvalitet. Med Burris Fullfield 3-9x42 kikkert. -Winchester 94 Saddle Ring Carbine 30-30. Denne er fra 1976, moro børse som brukes på rev og noen ganger rådyr. Kun åpen sikter. -Winchester 1200 Police Stainless pumpehagle fra ca 1985. Upraktisk på leirduebanen men moro å skyte med. Vurderer gjenging for choke. Jeg er forøvrig på utkikk etter en Winchester 9422, så om noen har en til overs;)
×
×
 • Create New...