Jump to content

Laernes

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Laernes's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Laernes

    Colt 1911?

    Jeg får bare følge med på Finn fremover, kanskje det dukker opp noe etterhvert. Årsaken til at jeg vil ha Colt er vel fordi det er liksom Colt som er "ekte" 1911. Det samme gjelder også for 38super, som også er et "originalt" kaliber til 1911. Men blir sikkert også fornøyd om jeg ender opp med feks. en STI Trojan 9mm. Bedre i konkurransesammenheng er den sikkert også.
  2. Laernes

    Colt 1911?

    Hei, jeg er nå på utkikk etter en ny 1911 til dynamisk (classic) i 9mm eller 38super (pga. magasin kapasitet). Har i mange år siklet etter en Colt Series 80, men klarer ikke å finne det hos noen forhandlere på nett i Norge. Det eneste jeg klarer å finne er brukte pistoler hos HH i Danmark, og en sjelden gang på Finn.no. Har vi ingen forhandlere av Colt i Norge, eller Europa? Og isåfall hva er sannsynligheten for å få en eksportert fra USA? Er det overhodet mulig, eller bør jeg se meg rundt etter en annen pistol eller kjøpe brukt?
  3. Du sier noe der hipshot. Selv om det blir vanskeligere å hevde seg i standard med en singlestack 1911, vil det jo være god trening Har sett en egen tråd om dette, men vet noen om det er mulig å få tak i Colt 1911 i Norge? Er på utkikk etter en series 80 i 9mm eller 38super.
  4. Ok, da konkluderer jeg med at jeg bør satse på å konkurrere i en klasse i første omgang. Da blir problemstillingen en annen, hvilken klasse bør jeg satse på? Har alltid hatt lyst på en singlestack 1911, men det er jo kjedelig å delta i classic dersom det ikke er flere som konkurrerer i samme klasse.. Ergo så vil det kanskje være mest fornuftig å søke om en STI Eagle/Marauder i 9mm til standard?
  5. Hei. Jeg er akkurat ferdig med godkjenningskurs i dynamisk skyting, og skal etterhvert nå søke om å kjøpe egen pistol. Jeg har funnet ut at jeg vil konkurrere i standard eller classic division. (Eller er det for ambisiøst å satse på 2 klasser)? Jeg har sett på, og ønsker å søke om er STI Eagle .40S&W eller Marauder i 9mm til standard, og evnt. en singlestack 1911 i 9mm eller 38 Super til classic. Er det noen som vet hvordan man søker på dette? Er det lov å søke om pistol til en klasse, og bruke den i en annen? Feks søke om singlestack 1911 til Standard og STI doublestack til Open? Eller må jeg velge mellom classic og standard, og bare gå for å konkurrere i en klasse? På forhånd takk
×
×
  • Create New...