Jump to content

j0oaa

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. j0oaa

  Elektronisk lokk, REV

  Blir det samme, men fordelen med Turbodoggen er at du kan lage ferdige jakter inne på fjernkontrollen. F.eks 30 sekund med lokkelyd, 1 minutt stille, 30 nye sekund med lokkelyd osv. Jeg har lagd ferdige jakter for sommer og vinter. Sommer bynner med musepip og går over til fugl og tilslutt hareskrik. Ca 10-15 minutt varighet totalt. På vinteren har jeg forskjellige hareskrik med 20-25 minutts varighet. Bare og trykke play og lene seg tilbake.
 2. I det siste nyhetsbrevet fra jaktdepotet så reklamerer de med kameraer fra Scoutgard som kommer med skyløsning fra ett svensk firma som kaller seg Molnus. https://www.molnus.com/?utm_campaign=cmp_954274&utm_medium=email&utm_source=getanewsletter#/welcome
 3. Noen her inne som har prøvd tofot fra Swagger Bipods? Ser ut som en kjekk tofot og bruke under lokkejakta på rev, da det kan bli mange forskjellige poster i ulikt terreng iløpet av en dag. Prisen på rundt 3000,- inn til norge er nokså stiv så ønsker og høre erfaringer visst det er noen som har.
 4. Visst jeg vil kjøpe ett emne hos deg i Amerikansk valnøtt, hva koster det da?
 5. Hvor kjøper du emner? Og blir en laminatstokk av samme type noe lettere?
 6. Hva blir vekten på en Mc Millan SSG3000 i valnøtt?
 7. Har nettopp ordnet meg 22LR løp til min CZ455 for og begynne med mengdetrening. Har lyst og prøve THLR sine øvelser med og identifisere skytterfeil og kalle treff eller ikke. Er det noe matnyttig og gjøre denne øvelsen med 22LR? Isåfall på hvilken avstand burde blinken plasseres? Noen andre gode treningsopplegg med 22LR som man kan dra nytte av, da med tanke på trening til jaktfelt? Er også ute etter en brukende kikkert til dette. Med Mil retikkel i FFP og Mil justering og til en pris som ikke overstiger selve riflas verdi så alt for mye. Noen anbefalinger?
 8. j0oaa

  Deler til Beretta

  Noen her inne som vet om man får tak i deler, og i så fall hvor, til en Beretta 685 i kaliber 20. Den originale kolbekappen i plast sprakk på min og kunne trengt en ny en. Om det er en uoriginal i gummi gjør ingen ting så lenge den passer på våpenet.
 9. I dag har jeg følgende: 1: Tikka T3 i 6,5x55. Brukes mest til langhold for tiden. 2: CZ455 i .17 HMR med løp til 22LR, til rev og vinterypa. 22 løpet brukes til mengdetrening 3: Winchester SXP 12/89. Brukes til and og gås. 4: Beretta 685 20/76. Høstjakt på rype. 5: Ruger Mini-14. Mest for morro. Pluss en godkjent søknad til 300WM som mest sannsynlig blir en Remington 700 som det skal bli langholdsrigg ut av. 7. Muligens en kombirifle av noe slag. 8. Bøylerifle i 45-70 Så kommer jo spørsmålet om man får beholde Rugeren eller ikke. Visst ikke så blir det jo en ekstra plass til, så noen som har forslag til hva det kan være? Har forøvrig planer om og selge unna Tikkaen for og kjøpe inn en Sauer 200.
 10. j0oaa

  Hevearm til CZ455

  Bestillte hevearm fra glades armory og etter litt over en uke så dukket den opp i postkassen min, så tror Berbu kanskje bare var uheldig med sin forsendelse. Monterte den idag og er foreløpig fornøyd.
 11. j0oaa

  Hevearm til CZ455

  Hevearmen er ikke borti kikkerten på min, men synes bare den kom så nært at det ble litt knotete og ta ladegrep. Var egentlig akkurat en sånn oversized versjon jeg var ute etter, for at den skal komme litt lengere opp og ut fra kikkerten. Bestilte en fra siden du linket til Berbu, så får vi se når den dukker opp og er montert om det blir bra.
 12. j0oaa

  Hevearm til CZ455

  Noen som har byttet hevearm på CZ455 her inne? Byttet nylig kikkert på min og hevearmen kom nært kikkerten. Tenker at ny hevearm med forstørret kule vil løse problemet.
 13. Er det noen som har greie på hva som skal til for å danne klubb tilsluttet NBSF? Er langt til nærmeste klubb fra der jeg bor så leker litt med tanken om at det kunne vært morro og dannet en klubb og få samlet likesinnede
 14. Henger meg på denne jeg. Er på utkikk etter langholdskikkert i prisklassen fra 5-6000 og opp til maks som er 15 000,-. Ser det er flere brukte Leupold ute på finn til en brukbar pris men ønsker og høre meninger fra folk som har erfaringer.
 15. j0oaa

  Ny med langhold

  Hei! Har ett ønske og starte med langholdsskyting og trenger rifle til formålet. Skyter/jakter endel med min Tikka T3 i 6,5x55, men er helt grønn på langhold. Ønsker og kjøpe en billig rifle og bygge den til langholdsformål da dagene stort sett er mørke her oppe i nord og man trenger noe og fylle de med. Har lest litt forskjellige tråder hvor det sies at Rem700 i kaliber 300win mag er kurant da det er en billig rifle som kan moddes mye og kaliberet er bra til langhold. Har ladeutstyr og lader selv.
×
×
 • Create New...