Jump to content

thomasvainio

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

111 profile views
 1. Da er vi 2 førstegangsjegere som skal jakte hos Rauland Fjellstyre Jeg lurer også på om noen har erfaring med terrenget, og finner ingen tråder vedr. dette. Hadde vært fint om noen som sitter på info snubler over denne tråden
 2. Hei, Kammerfolk! Som overskriften avslører, så trenger jeg assistanse med lading av ammunisjon til 30.06. Jeg skal (håper jeg) lade for første gang, og har kjøpt Nosler 168grain HPBT .30 og tu-7000 krutt som ble anbefalt av forhandler. Jeg har lett etter ladedata siden lørdag, men jeg finner ingen tabell for denne kombinasjonen. Er det noen som har erfaringer med kombinasjonen, eller har informasjon som kan hjelpe meg? Finnes det ladedata for "liknende" komponenter som evt. kan brukes? Grunnet jobb, kjøreavstand og åpningstider er det ikke bare å
 3. Jeg har kjøpt en slik selv i kaliber 30-06 og jeg er strålende fornøyd. Den har veldig god presisjon, er god å holde i og fremstår som et solid våpen. Prismessig mener jeg at denne er verdt hver eneste krone. Etter å ha sett og følt på flere forskjellige modeller så var det denne rifla som virket best i prissegmentet, etter min mening. Har hatt tikka t3 tidligere.
 4. Jeg kan anbefale Mauser m18 på det sterkeste 😁
 5. Hei! Jeg sto nylig i samme situasjon som deg, "hvilken skal jeg velge?" Jeg har tidligere hatt en tikka t3, og jeg var egentlig sikker på at valget skulle bli tikka t3 denne gangen også (finnen i meg, vil ha finsk verktøy), men etter mye klåing på div. rifler, ble det endelige valget, Mauser m18. Jeg angrer ikke ett sekund på det valget. Stokken føles" dyr", er stiv, robust, og gir svært godt grep med gummiert gripeflater. Med mine begrensede ferdigheter klarte jeg 15mm samling med 5 skudd på 100m (selleri&belgfrukter, 180gr i 30-06)
 6. Hei! Her kommer første innlegg, ettersom jeg ikke klarer å finne ut av ting selv Jeg har nettopp kjøpt meg en Mauser M18 i 30-06 som er ferdig gjenget med 15x1 gjenger, og jeg har en Sonic 45 (8mm) liggende hjemme som jeg mener å huske har 15x1 gjenger (kan selvfølgelig ta feil). Problemet er at jeg ikke får skrudd demperen på mauser'n, og jeg finner heller ingen gravering på demperen som indikerer hvilken gjenger den har.. Er det mulig at begge har 15x1 gjenger, men ikke passer sammen? Gjengene på mauser'n er forresten blånert, om det har noen betydning.
×
×
 • Create New...