Jump to content

Panzerhansen

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei alle lever action folk!! Finnes det bra fabrikkammo til elg i kaliber 45-70? Vurderer sterkt en Marlin til nyåret På forhånd takk for svar, og ha en riktig god jul
 2. En Tikka t3x er en suveren nybegynner rifle, budget på 16000 så får du en t3 med grs stokk. Gikk til anskaffelse av en slik for 6 år siden, og kommer aldri til å kvitte meg med den rifla :-)
 3. Har klart det kunststykket å ødelegge den bakre bolten/skruen da jeg skulle bytte stokk. Noen som har peiling på hvor jeg kan få tak i en slik til en Husqvarna 1600?
 4. Kiwi skokrem funket som pokker!!! Var ikke antydning til at det satt fast :-D Takk for gode råd folkens :-)
 5. Takker for mange gode svar!!! Raske er dere også
 6. Åja Det har jeg jo hjemme! Men har 2 komponents epoxy av typen casco, tror du den funker?
 7. Hei! Jeg tenkte å prøve meg på bedding av en gammel rifle jeg har. Har fått med meg at epoxy er tingen. Men hva bruker dere for at kassen og løpet ikke skal sette seg i stokken? Kan teflonspray brukes? eller på jeg bruke en spesiell type tape?
 8. Panzerhansen

  Burris

  Jeg har en slik! Klar og fin optikk med gode skumring-egenskaper ! Det eneste hvis jeg skal være litt pirken, er at rødprikken er litt i største laget. Ellers robust og flott kikkert
 9. Jeg ervervet en 1600 i kaliber 30.06 før jul, sparker som en illsint hest. Spurte på kammeret om det samme som deg, og fikk følgende til svar: 1600 er en egen svensk bastard, blanding av svenskemauser, m98 og nye påfunn. En vanlig stokk for m98/largering mauser kan tilpasses. Boltehull stemmer men det må litt beddemasse til og utkutting for boltstopp og sikring. Jeg valgte å beholde orginalstokken, bare ettermonterte en god rekylkappe
 10. Jeg har GRS hunter i laminat, er superfornøyd!!! Laminat er ganske vedlikeholdsfri, bruker å olje stokken lett hvis jeg har vært ute i snø og regn. Ellers trenger den ikke mye oppmerksomhet :-)
 11. Takker for utfyllende svar Blir gjort når den kommer i hus!!!
 12. En Husqvarna 1600. Har stått i fett en del år, ser ubrukt ut.
 13. Hei alle sammen! Jeg har ervervet et eldre våpen som har stått en god del år. Har knapt blitt skutt med. Spørsmålet er: Er det noe jeg trenger å gjøre med våpenet før jeg begynner å bruke det?
 14. Takk for info!! Da er det bare å få tak i en børsemaker som vil gjøre jobben :-)
 15. Hei folkens!! Jeg har anskaffet meg en Husqvarna 1600 som nesten ikke det har gått skudd gjennom. Stokken er litt slitt, og lurer på da om hvilken stokker som passer på denne type rifle? Er åpen for det meste av stokker, KKC,GRS, Plast osv. :-) Har leitet på nett men finner ikke noe til 1600. Men, kan det ha seg slik at 1600 og 1900 passer på samme stokk?
×
×
 • Create New...