Jump to content

Ster

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvis du bruker et webbasert faktura/regnskapssystem som har bankintegrasjon og dokumenthåndtering (inngående bilag) så kan du spare mye tid. Bra oversikt over forfalte og ubetalte fakturaer oss.
 2. Sjekk også hvilken bank som har best integrasjon/støtte for faktura og regnskapssystemet du bruker.
 3. Hei, hvordan gikk det med dette prosjektet?
 4. Dra innom noen som driver med støping / reperasjons av båt. de har gjerne endel forskjellige hardheter Divinycell e.l materiale liggende. kanskje du kan få kjøpt det du trenger der.
 5. Ster

  Første pistol

  Tror at du blir skuffet med en SR22, hadde vurdert en Xesse sport isteden Eller en Ruger Mark IV . Har hatt Xesse selv og skutt noe med SR 22 og endel med IV. Erfaringen min er at den er endel mere matetrøbbel på SR22 en de andre jeg har nevnt. Har idag en Volquartsen som er bygd på Ruger , går upåklagelig og lite feil. Men skytteren er fortsatt den store begrensningen her 😀
 6. Dyrt men https://volquartsen.com/products/1240-scorpion-22-wmr-pistol
 7. Tror min MR32 blir det siste jeg selger 😀 Nytt løp og litt justering blir nok billigste løsning ja. Og sikkert like bra eller bedre også Jeg hadde kanskje vurdert et 5 tommers løp da jeg synes det gir en bedre balanse. igjen det er individuelt fra skytter til skytter.
 8. Står 23.500,- på https://borselars.no/vapen/handvapen/mr73-spoort-6-lop Det er vel bare 1500, - mere en performance center . https://osloskytesenter.no/butikk/smith-wesson-performance-center-686-competitor-357-magnum-6/ Men synes S&W i rustfri er finere å se på. Jeg har en Manurhin MR32 og en S&W modell 66. Avtrekkeret på MR32 slår det meste jeg har prøvd av revolvere. Men så skal sant sies at jeg har ikke prøvd alt og alle sine (Og ikke like lang erfaring som mange andre her inne). Regner med at en dyktig børsemaker fikser bra avtrekk. Jeg lader ikke ennå så på S&W 66 har jeg bytter litt fjærer frem og tilbake før det ble bra nok for meg og at det fungerer med kjøpe ammo. Så det er litt opp til brukeren hva som er bra avtrekk regner jeg med. Manurhin er basert på K rammen så jeg synes den har litt bedre balanse enn 686. Men det er jo også brukeravhengig.
 9. Har du vurdert Manurhin sine revolvere? De er noe dyrere enn performance center utgavene men du slipper børsemaker .
 10. Men når det gjelder TS og denne tråden så er det vel mye som skurrer og info som mangler Det er vel ikke så ofte politiet ramler inn i skapet ditt sånn uten videre og finner et våpen som er ureglementert oppbevart.
 11. Hei, skjønner at jeg er litt blåøyet og naiv i dette og trodde i min enfoldighet at noen som har myndighet til å ta beslag i andres eiendeler også pliktet og hadde rutiner for å gi et kvittering på dette. Du får jo dette når de tar skilt på bilen eller sykkelen din. Så jeg måtte google litt og ser at kvittering ikke er så veldig vanlig. Det er er imidlertid ett rundskriv fra Riksadvokaten https://www.riksadvokaten.no/wp-content/uploads/2018/11/Kvalitetsrundskriv-3-2018.pdf Beslag skal oppbevares på en måte som sikrer tilgjengelighet,men også slik at konfidensialitet og integritet blir ivaretatt. Det vises til Politidirektoratets rundskriv 2010/007 av 19. juni 2017 om behandling av beslag i straffesaker https://fido.nrk.no/0f9e97f92048ab8ee84d28411b7d5399bf32998537b841582648e891b1818aac/Rundskriv%202010-007.pdf Hvor det er rutiner/instrukser for beslag, oppbevaring protokollføring/dokumentasjon. I rundskrivet står det følgende 2.7 Kvittering for beslag, jf. strpl § 207 annet ledd Det skal så vidt mulig gis kvittering til den som hadde tingen i sin besittelse. Ja , jeg vil mene det, men uavhengig av grunnen for beslaget, om jeg er enig eller uenig så ville jeg uansett ha kvittering på mine eiendeler de dro avgårde med. Jeg hadde nok tilbudt meg å lage en kvittering på pcen hvis de ikka har noe å gi kvittering selv.
 12. Erlend : Jeg personlig ville aldri akseptert at politiet bare kan kjøre avgårde med mine eiendeler uten at det er dokumentert hva de tar med. Hvis politiet kan beslaglegge og inndra eiendeler så regner jeg med at de har et system hvor du får en slags kvittering eller dokumentasjon på hva de tar med. Alt annet vil være uakseptabelt i dagens overregulert samfunn. Deretter ville jeg ringt en advokat som fulgte opp saken.
 13. Kanskje et troll dette? For den ene påstanden slår det andre ihjel.... Hvis du jobber med dette og ikke har fått med deg krav om våpenskap? Så synes jeg kanskje at rådet her er bra Men utenom dette så hadde aldri noen fått ta med seg noe som helst fra meg uten at det var dokumentert med kvittering.
 14. Prøve først er et tips som går igjen ofte på dette forumet men det kan sikkert ikke nevnes ofte nok heller. Prøve og se om våpenet passer deg. Er litt skeptisk til 8 skudds revolver i felt, men det er meg. Litt trening og rutine så er det sikkert ikke noe problem. jeg er glad i K rammen for den synes jeg passer meg best og har god balanse. kikk litt på Manurhin revolvere, de slipper du å tune, de er bra rett ut av boksen.
 15. 6 sekunder går helt fint med min Manurhin MR32. (. 32 S&W Long) At jeg ikke alltid treffer der jeg ønsker kan ikke lastes revolveren men heller skytter og litt dårlig tid til trening 😎
×
×
 • Create New...