Jump to content

KristerF

Members
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KristerF's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Omsider har min CZ 455 blitt utstyrt med At-One stokk. Ellers ikke modifisert annet enn YoDave triggerkit og forsåvidt søylebedda American stokken. Supre greier såfremst man ikke er venstrehendt da😂
 2. Fikk tak i de som jeg linket til i førstepost. Medium og sort matt utførelse. Til neste med samme spørsmål så passet disse veldig bra. Har akkurat passe klaring, selv med butler creek linsebeskyttelser på.
 3. Hei folkens, Jeg trenger litt hjelp da jeg har kjøpt meg en brukt Browning A-Bolt 6,5x55 som fulgte med noe ringer jeg ikke er helt fornøyd med. Akkurat nå står det en picatinny skinne med ringer på som bygger noe opp og ikke er estetisk tilfredsstillende. Jeg lurer på om dere har noen erfaring med hvilke base/ringer kombinasjon jeg kan bruke, eventuelt "one-piece" ringer som dette. Skal passe med kikkert som har 44mm objektiv. Tar imot anbefalinger med stor takk!
 4. Eley Subsonic fungerer fint for meg. Driver ikke med DFS men den er nøyaktig. Har ikke hatt noe hell med CCI ammo i 22lr. Har prøvd Eley Match og den synes jeg ikke går noe spesielt bedre enn Subsonic.
 5. Nettopp fått prøvd rifla og må si meg veldig fornøyd med mitt første kruttvåpen. Hadde med kronografen og målte noen forskjellige patroner. CZ 455 American - 22LR original løpslengde med Hausken MD128 Top Shot: 316ms Eley Match: 328ms Eley Subsonic HP: 309ms CCI Standard Velocity: 322ms CCI Subsonic: 324ms Har ikke skutt veldig mange skudd men der er noe å gå ut i fra hvertfall.
 6. Da ønsker jeg å melde meg inn. CZ 455 American i 22lr utstyrt med Hausken md128, sportsmatch ringer, Harris tofot og en Hawke Sidewinder(skal byttes ut i noe annet pent). Har 17HMR liggende klar til høsten.
 7. Ser noen bruker spesielle skruver på siste steget når du monterer alt med lim. Hvordfor ikke bruke de originale skruvene? Forklar meg gjerne dette og fordelene med det.
 8. Da skjønner jeg ingenting. De videoen som ligger ute på youtube og beskrivelsene ellers rundt om kring forklarer akkurat denne prosessen som en ikke helt enkel affære. MidwayUSA bruker faktisk en voldsom klamandus for å borre sin stokk på Youtube. Hvilken epoxy bruker dere?
 9. Har planer om å søylebedde min CZ 455 når den kommer. Det jeg er redd for er at jeg ikke får boret riktig. Jeg har helt vanlig verktøy og kanskje litt mer enn en vanlig husstand men stort sett vanlig verktøy. Hvordan gjør dere dette uten benkboremaskin og andre svære verktøy? Tips og triks mottas med stor takk. En komplett DIY for Dummies guide mottas også!
 10. Vi får se hva jeg gjør når rifla kommer. Annet spørsmål. Noen som vet hvor stor den "splinten" som holder avstandsstykket til .22lr magasinet? Min onkel har mistet sin når han skiftet over til 17HMR.
 11. Noen som bryter inn sitt .22 løp? Noen som bryter inn sitt 17hmr løp? Om det er det, kan noen tenke seg å dele hvordan rutine de har?
 12. Da får jeg bare prøve meg frem:)
 13. Skjønner at bolten kan komme i veien for horisontal "vind" justeringa om ringene er for lave.. Har planer om å sette dette siktet på. http://athlonoptics.com/product/talos-b ... fp-ir-mil/ Får verken siktet eller riflen før i starten av Mai så er blir vanskelig å vite uten å prøve.
 14. Hei! Melder meg inn litt på forhånd, om det er greit? Jeg skal hente en CZ 455 American 22lr med ekstra 17HMR løp i begynnelsen av Mai. Har Yo-Dave avtrekkerkit liggende i våpenskapet, klar for montering om nødvendig. Har falt helt pladask for trestokk så dette blir fint. Har lest gjennom alt som er skrevet i denne tråden, og det er mulig det ble litt mye. Kan ikke huske snakk i sportsmatch-montasjer på denne. Er det noen som har prøvd sportsmatch sine ringer på den 455en? Hvilke passer best å bruke til 44mm objektiv? Ønsker å ha siktet så nært løpet som mulig. Bilder kommer når alt er på plass!
 15. Hei! Noen som har erfaringer med Dvor.com? Har prøvd å google men finner ingen ting på norsk hverfall. På forhånd takk.
×
×
 • Create New...