Jump to content

thoger

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

495 profile views
 1. Takker :) Klart og tydelig. Skygger unna TF og lar også den TS'en gå, men har begynt å snuse på 2011.
 2. Hei igjen alle, og takk for engasjementet Den slitasjen jeg snakker om synes ikke på bildet. Der du holder langfingeren er belegget slipt vekk, av fingeren. Ramma er mørkegrå, og helt polert. Det er diverse andre merker også, fra bruk og hylster. (Mer lær-aktig enn kydex, og ikke speed rig). Men det eneste som gnager det avtrekkerbøylen møter ramma er vel hovedsakelig langfingeren. Anywho - noen som kan hjelpe med Tanfo spørsmålene?
 3. Så på den IRL, den buen hvor langfingeren rir under avtrekkerbøylen er slipt tvers gjennom belegget - av fingeren til skytteren :)
 4. Har kikket på den. Den er egentlig kul. Vet ikke hva TS'en er dekket med, men det virker nesten som et metall-aktig belegg. På denne pistolen har forrige eier skutt så mye at belegget er slitt av under avtrekkerbøylen. Tror ikke du får til det på < 100k skudd Så her er det en kar som har fått valuta for penga, og det er ikke godt å si hvor mye pistol som er igjen. Tror ikke jeg har sett en så velbrukt pistol noensinne.
 5. Bruker TS i 9mm, har ikke hatt feilslag på den i det hele tatt. Sitter bra i labben, egentlig bare kos.
 6. Har et par CZ'eri 9mm jeg bruker i Standard, og de er nok det beste valget. Men jeg har lyst til å prøve .40, da. Og jeg finner ingen CZ TS'er, og er ikke spesielt glad i 2011, blir ikke fortrolig med grepet på hverken 1911 eller 2011. Så da begynte jeg å tenke på disse Tanfoene... Venter på at en eller annen Tanfokyndig melder seg her, men jeg kan sikkert kjenne litt mer på 2011'ere, de er i alle fall bedre enn 1911.
 7. Har en godkjent søknad på en .40 til Standard IPSC, men de CZ TS'ene jeg har sett har ikke akkurat vært damekjørt.. Det ligger 3 Tanfoglioer på Finn, en "P40", en "Limited" - på disse to går ikke ramma helt frem til enden av sliden, og en "Limited Custom HC" med ramme som går helt ut. Jeg har null peiling på Tanfo, har mest CZ. Hva er forskjellen på disse? Den "HC"-en ser mest moderne ut, antar at den P40 er høgg-gammal. Hvilken er mest current mhp hylstre, magasin, deler osv? Jeg fant denne: https://www.ericgrauffelonlineshop.com/en/tanfoglio-parts-/55-499-safety-ambidextrous-custom.html#/103-color-silver Ambi-sikring - passer den på alle tre? P40 : https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=122748219&nocache=1577548685714 Limited: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=91086360&nocache=1577548696239 Limited HC: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=160484171&nocache=1577548990582
 8. Til alle som deltar i tråden: Tusen takk for at dere tar dere tid til å bidra med kunnskap og løsningsforslag Jeg har ikke fått svar fra Miniatyrskytterklubben "min" på om ikke e P72 er lovlig under " Del 1 - Nasjonale tilpasninger - (R) 7.4: " (takk til @Skjøttarstuggun). Første forsøk nå er å fortelle våpenkontoret at laget "mitt" ikke vil svare, men at etter mitt skjønn er jeg innafor, og påskrift fra Laget ikke er et krav, bare at våpenet er lovlig. De kan evt innkalle annen ekspertbistand for å vudere dette. Sekundærforsøket er viltmål, takk til @Torf for tipset. Med ferien på gang er onsdag 19. siste sjanse, men hvis ikke krysser vi fingra for at dette lar seg løse over juli også. Tertiært, så ryker jeg på 30 timer med studier av fuggel jeg ikke har til hensikt å skyte på, men til gjengjeld slipper jeg masse prakk. Takk igjen, gutter.
 9. Tja.. Jeg er medlem i jegergruppa i DFS laget, så kanskje det er veien å gå?
 10. Da blir vel det siste forsøk før jeg gjør det jeg burde gjort, å ta jegerlappen Det hører med til historien at jeg fikk vite at DFS var tingen, meldte meg inn, fikk påtegning og alt på stell, så "erh.. Kun Krag, Mauser & Sauer". Så nå er jeg medlem i 3 forbund og 4 klubber
 11. Jeg endte med å melde meg inn i et Minityrskytterlag, og sendte skjema for påtegning. Fikk til svar "Vi har snakket litt om denne søknaden i klubben og funnet ut at vi ikke kan gå god for at dette er et våpen som kan brukes i våre programmer. Vi har mange i laget som søker om våpen og er redde for at vi kan bli tatt for å være useriøse hvis vi gir påtegning på denne søknaden." Jeg har spurt igjen om dette betyr at denne Sako P-72 boltrepeter i .22LR ikke er tillatt etter teknisk reglement eller om børsa bare utdatert ift å være konkurransedyktig, uten å få svar. Er det noen som kan de tekniske reglene for NSF rifle, kal .22 LR.? Er en Sako P-72 med diopter innafor?
 12. Litt sånn passe ustrukturert.. Det finnes 4-5 varianter av en PPK i .32 ACP De første er merket Ulm, enkelte etter krigen er merket Manhurin. Dette er originalen. Så tok Interarms over importen til USA, og senere ble det også produsert der borte, både av en underleverandør til Interarms og av S&W. Særlig de "mellom-fase" PPK'ene har et frynsete rykte. De nyere fra S&W har "greit" rykte, men er ikke delekompatible med de originale på alle steder. .32 ACP koster ca 3,- på XXL, og jeg får også best presisjon ved å lade selv. En PPK i .380 er krevende å skyte, den er gaanske frisk i frasparket. Et billig og godt alternativ er en PP eller PPK i .22 LR.
 13. 150gr SWC fra en mould fra Arsenal, 2,4gr N310 for feltrevolver. 105gr SWC og 3.0 gr N310 for spesialrev.
 14. Hei, på feltstevne i Farris traff jeg en kar som skjøt Militær med en CZ TS. Disse har 1000g avtrekk fra fabrikk. Han fortalte meg at børsemaker Erik Bekkevold/Eirik Bekkehaug/Espen Birkelaug/Erik Berkeli/eller hva som helst om har kort fornavn på E og langt uten *sen endelse som etternavn hadde gjort TS'en lovlig i felt ved å sette inn en ekstra fjær. Vet noen hvilket navn jeg har glemt på tross av at jeg spurte to ganger?
×
×
 • Create New...