Jump to content

thoger

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

471 profile views
 1. Til alle som deltar i tråden: Tusen takk for at dere tar dere tid til å bidra med kunnskap og løsningsforslag Jeg har ikke fått svar fra Miniatyrskytterklubben "min" på om ikke e P72 er lovlig under " Del 1 - Nasjonale tilpasninger - (R) 7.4: " (takk til @Skjøttarstuggun). Første forsøk nå er å fortelle våpenkontoret at laget "mitt" ikke vil svare, men at etter mitt skjønn er jeg innafor, og påskrift fra Laget ikke er et krav, bare at våpenet er lovlig. De kan evt innkalle annen ekspertbistand for å vudere dette. Sekundærforsøket er viltmål, takk til @Torf for tipset. Med ferien på gang er onsdag 19. siste sjanse, men hvis ikke krysser vi fingra for at dette lar seg løse over juli også. Tertiært, så ryker jeg på 30 timer med studier av fuggel jeg ikke har til hensikt å skyte på, men til gjengjeld slipper jeg masse prakk. Takk igjen, gutter.
 2. Tja.. Jeg er medlem i jegergruppa i DFS laget, så kanskje det er veien å gå?
 3. Da blir vel det siste forsøk før jeg gjør det jeg burde gjort, å ta jegerlappen Det hører med til historien at jeg fikk vite at DFS var tingen, meldte meg inn, fikk påtegning og alt på stell, så "erh.. Kun Krag, Mauser & Sauer". Så nå er jeg medlem i 3 forbund og 4 klubber
 4. Jeg endte med å melde meg inn i et Minityrskytterlag, og sendte skjema for påtegning. Fikk til svar "Vi har snakket litt om denne søknaden i klubben og funnet ut at vi ikke kan gå god for at dette er et våpen som kan brukes i våre programmer. Vi har mange i laget som søker om våpen og er redde for at vi kan bli tatt for å være useriøse hvis vi gir påtegning på denne søknaden." Jeg har spurt igjen om dette betyr at denne Sako P-72 boltrepeter i .22LR ikke er tillatt etter teknisk reglement eller om børsa bare utdatert ift å være konkurransedyktig, uten å få svar. Er det noen som kan de tekniske reglene for NSF rifle, kal .22 LR.? Er en Sako P-72 med diopter innafor?
 5. Litt sånn passe ustrukturert.. Det finnes 4-5 varianter av en PPK i .32 ACP De første er merket Ulm, enkelte etter krigen er merket Manhurin. Dette er originalen. Så tok Interarms over importen til USA, og senere ble det også produsert der borte, både av en underleverandør til Interarms og av S&W. Særlig de "mellom-fase" PPK'ene har et frynsete rykte. De nyere fra S&W har "greit" rykte, men er ikke delekompatible med de originale på alle steder. .32 ACP koster ca 3,- på XXL, og jeg får også best presisjon ved å lade selv. En PPK i .380 er krevende å skyte, den er gaanske frisk i frasparket. Et billig og godt alternativ er en PP eller PPK i .22 LR.
 6. 150gr SWC fra en mould fra Arsenal, 2,4gr N310 for feltrevolver. 105gr SWC og 3.0 gr N310 for spesialrev.
 7. Hei, på feltstevne i Farris traff jeg en kar som skjøt Militær med en CZ TS. Disse har 1000g avtrekk fra fabrikk. Han fortalte meg at børsemaker Erik Bekkevold/Eirik Bekkehaug/Espen Birkelaug/Erik Berkeli/eller hva som helst om har kort fornavn på E og langt uten *sen endelse som etternavn hadde gjort TS'en lovlig i felt ved å sette inn en ekstra fjær. Vet noen hvilket navn jeg har glemt på tross av at jeg spurte to ganger?
 8. Takker, prøver over påske.
 9. Noen som har, eller vet om en kjapp leverandør, av en kolbeskrue til en 10/22? Den som holder kolben fast i låskassa. Har kjøpt en 10/22 med "ustandard" stokk, som har "ustandard" versjon av denne skruen. Nå trenger jeg original-skruen for å få på en "standard" stokk. Ser Brownells har, sikkert eBay også, men har ikke lyst til å vente i ukesvis..
 10. Hei, jeg har en CZ 75 Compact - 2002 modell på vei snart. Denne har "Standard" hane, og jeg vil gjerne bytte til Competition hane for å få mindre kryp i avtrekket. Men, på https://czcustom.com/products/cz-sa-da-sa-only-competition-hammer.html så ser det ut til at den "smale" hana som er til Pre-B 75'ere har den samme sear-haken som på standard-hanen, så det ikke er noe å vinne på å bytte til Comp-hane. Er det noen som har litt førstehånds erfaring med disse litt eldre CZ'ene? På Shadowen min var hanebytte en stor forbedring.
 11. Du er innenfor på vekt, om hvis du bytter skjefte så er du innafor på høyde også. Lengden er grei.
 12. H&N har 85, 125 og 148 gr belagte WC'er i .357 og 200gr i .430 i alle fall. Nordby og Børselars (ihvertfall) fører H&N, og kan sikkert skaffe.
 13. Kan du linke til et scannet kopi av dette brevet? Et stevne har da en ganske tydelig definisjon, og dette virker merkelig.
×
×
 • Create New...