Jump to content

KokkeFredrik

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har en 5906 som ikke var helt medgjørlig og etter en liten runde feilsøking finner jeg at bladfjæren som legger trykk på searet er brukt fil på for å redusere avtrekksvekt i SA. I samme slengen er uorginal pin slått inn for å holde den på plass. Så til spørsmålet, dette våpenet ble kjøpt en gang i tiden på Våpenhuset i Stavanger for så å gå gjennom to eiere før meg. Er det noen som kjenner til om børsemakere som filer på fjærer slik som dette? For meg ser det ut som hobbysmed, men en vet jo aldri. Jeg har ikke sendt så mange våpen til børsemakere rundtom her men etter en del erfaring med ulike urmakere så er det ikke mye som forundrer meg!
 2. Snuser rundt etter en forhandler som har inne Marling boltrifle med tubemagasin. Marlin har jo produsert disse i alle år så er kanskje noen som ligger på et lager og. Har hørt litt rundt men det virker ikke som noen av de jeg har tatt kontakt med vil ta de inn på grunn av at " det ungdommen liker" er salong med lyddemper, noe som ikke er så lett å få til med tubemagasin. Men om noen her vet om en som står i en butikk en plass så kom gjerne med info! Om det er 22wmr eller 22lr er for øvring ikke så nøye.
 3. Er på jakt etter et billig svartkruttmål til å lade noen haglepatroner med pyrodex. Noen som vet om hvor en kan finne noe slikt?
 4. KokkeFredrik

  Båndsliper

  Worksharp Ken Onion, ca 2000kr skal være bra greier.
 5. Gratulerer med ny hagle! Høres ut som en bra kombinasjon!
 6. Baikal er bra! o/u er billigere enn s/s, ekstraktor er fint om du ikke liker å jakte patroner, 2 avtrekkere er som oftest med fast choke og 1 avtrekker løs, går fint å skyte leirdueammunisjon så lenge du ikke skyter i løp med full trangboring (se også trykktest som står på løpet), er ikke sikker på om de gamle ussr haglene liker stål så godt. Har selv en med to avtrekkere of fast choke, ville ikke byttet til enkel avtrekker og løpsvelger. Gmax her hvor jeg bor selger de fra 3000kr.
 7. Baikal mp-18 får du til 2000kr ny, er jo billig det. Om den stabiliserer de tyngste kulene vet jeg ikke.
 8. Er på jakt etter noen Tech Sight's til Marlin model 60, men finner ingen som selger i Norge eller sender til Norge. Er disse det er snakk om: http://www.tech-sights.com/product/marl ... re-sights/ Håper noen har peiling
 9. Tenkte å prøve meg på statskog sitt rovviltkort og det nermeste terrenget er haukelifjell. Lurer derfor på om noen vet om det er bra med rev og annet rovvilt her?
 10. Jeg har kjøpt meg en baikal o/u for litt siden, og tenkte jeg skulle få pusset og smurt den skikkelig før bruk. Et lite problem oppsto når det kom til kolbeskruen, vanlig skrujern type skrure, sitter bom fast. Prøvde litt, men er redd for å ødelegge skruen. Noen tips?
 11. Får leve i håpet om at en dukker opp Tanken var å bruke den til pelsdyr på kort til middels hold, kansje noe fugl og om det skulle dukke opp noen.
 12. Skal ha et øye med finn, har forøvrig og lagt ut en annonse på handelstorget her. Noen som har erfaring med å ta våpen inn fra Lithauen? Eventuelle butikker å ambefale?
 13. Takk for tipset! Vil dog helst ha baikalen, dobbel avtrekker
 14. Ja, vil tro det er en ypperlig kombinasjon av kaliber til småvilt her på berget
 15. Hei! Ny her på forumet! Jeg fikk desverre vite i dag at vi ikke lenger handler med Russland og at det derfor ikke er mulig å importere våpen via Norsk forhandler. Er det noen utenlandske forhandlere som fører baikal? Eventuellt om en kan importere selv fra Russland? Håper noen kloke hoder har litt info om dette.
×
×
 • Create New...