Jump to content

Medsekkogdupper

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Medsekkogdupper's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det vektreduksjonen som vil gjøre den vanskeligere å skyte bra med? Med kikkert og demper veier hele pakka nå 3,6kg. Ved kapping av løpet blir den vel bare 100-200g lettere. Er vel fortsatt ikke veldig lett. Planen var å havne rundt 3kg, men så ballet det på seg med stor kikkert pga skumringsjakt, picatinny, QRW ringer og Barret i 6,5x55 veier 200g mer enn i 308win pga lengre låskasse...
  2. Har satt på en Zeiss 3-12x56 asv og tenker å bruke Leica Rangemaster 2400 til avstandsmåling. Da skulle det vel gå bra. Men må jo prøveskytes på de avstandene, før jakt uansett.
  3. Tror neppe jeg tør skyte elg på 300m med 6,5x55, men kjenner en som gjorde det med 308. Det gikk bra. Tenker evt å bruke den på småvilt på de avstandene.
  4. Barrett Fieldcraft er jo bygget som en custom rifle, beddet hele veien i stokken for å gi best mulig presisjon. Er litt redd at den ikke vil samle så bra som opprinnelig, hvis jeg kapper løpet.
  5. Jepp. Fikk ikke fri fra jobb selv på Black Friday, men har en snill samboer som hadde fri og tok turen til Jessheim. Så da ble det ny børse.
  6. Hva med presisjonen og kulebane med kortere løp?
  7. Hei. Har akkurat kjøpt en Barret Fieldcraft i 6,5x55, løpslengde 61cm. Synes den blir litt lang med Freyr og Devik 149 demperen til jakt i tett skog. Har litt lyst til å kappe løpet, men får like mange ulike svar, som hvor mange jeg spør. Alt fra 50-52 til 55-57cm, til ikke å kappe i det hele tatt. For ikke å miste hastighet til å klare kravet til anslagsenergi til jakt på elg. Ser at 6,5CM i samme blir levert med 53cm løp, samme 1:8 twist. Etter som jeg leser har disse patronen ganske like egenskaper og kan lades likt. Ville det ikke da gå an å kappe løpet på f.eks. 53cm uten å tape noe særlig hastighet?
  8. Ser at Jakt og Friluft selger en løsning fra Henneberger: http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=20819 Men blir dette nøyaktig nok???
  9. Finnes det noe feste for Aimpoint micro/Doctersight III til Leupold QR montasje?
  10. Noen som har erfaring med Sightron S30-5? Den har prikk med 5 Moa. Er det for stort?
  11. Hei, har en Schultz & Larsen Hunter 308W m/Zeiss Victory HT 2,5-10x50 i QR montasje. Opplevde under elgjakta i høst å få piggokse på 7m i fullt trav forbi posten i tett skog. Fant ikke dyret i kikkerten, før det var for sent.... Dette skjedde igjen samme dag, da vi har mange trange poster i terrenget. Har blitt anbefalt både Aimpoint 9000L og 1-4/6x24 kikkertsikte. Begge har vel sine fordeler og ulemper. Må være lett og kjapt å bruke. Noen som har noen erfaringer å dele?
×
×
  • Create New...