Jump to content

IverH

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. IverH

  Behandlingstid søknad i Oslo..?

  Min erfaring; fikk nå endelig våpenkort på min 10/22 etter nøyaktig ett år, minus én dag. Da hadde jeg også purret underveis. Det går ikke fort på Oslo-kontoret om dagen... Trodde nesten jeg skulle være Mr.Blueslip-man til evig tid.
 2. IverH

  Noen maskinister her? Store båtmotorer

  Normen er vel trykkluft på disse motorene. Søk på internettet og du vil finne forklaringer og videoer.
 3. IverH

  Zeiss 6-24x56

  Har gjort meg de samme tankene rundt denne fyren. I mine øyne er det ikke helt rent trav å operere slik, men så lenge folk kjøper til hans priser, så er det tydeligvis et marked der ute. Dog ikke så veldig godt opplyste på optikk-priser.. MEN, ingenting av dette gjør han til en kjeltring. Det er bare å unngå å handle med mannen.
 4. Hei, Mener det er gjort tester rundt dette, men husker ikke hvor jeg fant det. Jeg håper derfor at det allvitende forumet har noen eksakte tall på hvor mange desibel en taper på å bruke en for stor lyddemper. F.eks kal.30 demper på en 6.5x55 rifle. Noen som har konkrete tall på dette? Tabell, etc.. gjerne for flere kalibre.
 5. IverH

  Ruger 10/22-klubben

  Hei, Noen som vet hvor godt en 10/22 liker ammo fra S&B? Noen med erfaring? Ser jaktdepotet selger denne ammo'en til 0,59,- per skudd ved kjøp av kasse, og ble litt interessert. http://www.jaktdepotet.no/ammunisjon/salongriflepatroner/22-long-rifle/22-lr-s-b-standard XXL virker jo å ikke lenger å føre Top Shot, eller er jeg helt på viddene?
 6. IverH

  Tikka M55 og M65 - klubben

  Da blir jeg også medlem i klubben. Arver en M55 som jeg vil "pusse" opp/gi litt kjærlighet i tiden fremover. Tenker å få på en Hausken Jakt demper og en pictatinny skinne m/FL Diavari 6-24x56 Demperen er jo greit, men skinnen har jeg litt spørsmål rundt. Noen her som har erfaring på hvordan dette gjøres enklest mulig? Finnes det noe plug'n play der ute, eller blir dette en børsemaker-jobb?
×