Jump to content

IverH

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du har nok lest det i NJFF sitt hefte om revejakt. "Noe av det beste åtet som finnes for rev er musedrivhus. Mus er som kjentet av revens vanligste byttedyr. Et slikt drivhus lager du enkelt selv: 1.Grav et stort hull i bakken på omlag1 x 1 meter. 2.Fyll opp hullet med en blanding av høy og musemat, for eksempel kornog brødsmuler. 3.Legg et tynt lag med musemat øverst, slik at lukta tiltrekker seg mus fra store avstander. 4.Hvis gropa er dyp nok vil det danne seg en behagelig temperatur for musene og de vil formere seg her. 5.Vips, så har du har du et fantastisk reveåte!"
 2. Enig med forrige taler. Leupold VX-II 3-9x33mm Rimfire EFR er et relativt nært det du søker. Ikke så lyssterkt, men passer fint til ditt bruk. Disse dukker opp med jevne mellomrom på finn.no, så lag deg et søk og smør deg tålmodighet om du ikke må kjøpe umiddelbart. Har et selv på min 10/22 og er godt fornøyd.
 3. IverH

  Klubb Anschütz

  Takk for det jmosbakk. Endte med å gi 3100,- for riflen, og da er det ikke noe lure på. Tok et bilde av avtrekket. Virker å være en 64 ja. Ser i alle fall to justeringsskruer. Har en 10/22 med mye mods og dill, og konstaterte lett at det jeg trodde var blitt et OK avtrekk for en salong, fortsatt er søppel etter en runde på banen med "Annie". (Det sier kanskje mest om hvor hatefullt original-avtrekket er på en 10/22..) Plukket opp noen nye skiskytter-magasin som passet fint, så nå må en bare teste hvilken ammo som går best. Fikk tips om at SK standard+ skulle være bra. Noen som har erfaringer med hva som går godt i deres Anschütz'er?
 4. IverH

  Klubb Anschütz

  Melder meg inn i klubben med en modell 1415-1416 i links. Kjøpte den for en slikk og ingenting hos J&F. Usikker på alderen, men den er merket med et betryggende "Made in West Germany". Mulig dere kjennere kan fortelle meg litt mer om disse? Er stemplet med nummer 1330627. I dag er det jo bare 1416 en for kjøpt. Finnes det en tidslinje for disse modellene? Når begynte 1416 og når sluttet 1415? All info er bra. Selve riflen så litt trist ut, luktet utrolig av gammel tobakk (reimen fikk innreiseforbud av min samboer), men har blitt veldig bra med litt kjærlighet. Null rust og tull, men ganske seig i gammel olje og grease, som lot seg fjerne greit. Prøver meg med en Vortex Viper PST gen2 3-15x44 på toppen, og beholder inntil videre montasjen som stod på originalt. Har ikke turt å kappe, men gjenget for demper.
 5. Min erfaring; fikk nå endelig våpenkort på min 10/22 etter nøyaktig ett år, minus én dag. Da hadde jeg også purret underveis. Det går ikke fort på Oslo-kontoret om dagen... Trodde nesten jeg skulle være Mr.Blueslip-man til evig tid.
 6. IverH

  Zeiss 6-24x56

  Har gjort meg de samme tankene rundt denne fyren. I mine øyne er det ikke helt rent trav å operere slik, men så lenge folk kjøper til hans priser, så er det tydeligvis et marked der ute. Dog ikke så veldig godt opplyste på optikk-priser.. MEN, ingenting av dette gjør han til en kjeltring. Det er bare å unngå å handle med mannen.
 7. Hei, Mener det er gjort tester rundt dette, men husker ikke hvor jeg fant det. Jeg håper derfor at det allvitende forumet har noen eksakte tall på hvor mange desibel en taper på å bruke en for stor lyddemper. F.eks kal.30 demper på en 6.5x55 rifle. Noen som har konkrete tall på dette? Tabell, etc.. gjerne for flere kalibre.
 8. IverH

  Ruger 10/22-klubben

  Hei, Noen som vet hvor godt en 10/22 liker ammo fra S&B? Noen med erfaring? Ser jaktdepotet selger denne ammo'en til 0,59,- per skudd ved kjøp av kasse, og ble litt interessert. http://www.jaktdepotet.no/ammunisjon/salongriflepatroner/22-long-rifle/22-lr-s-b-standard XXL virker jo å ikke lenger å føre Top Shot, eller er jeg helt på viddene?
 9. Da blir jeg også medlem i klubben. Arver en M55 som jeg vil "pusse" opp/gi litt kjærlighet i tiden fremover. Tenker å få på en Hausken Jakt demper og en pictatinny skinne m/FL Diavari 6-24x56 Demperen er jo greit, men skinnen har jeg litt spørsmål rundt. Noen her som har erfaring på hvordan dette gjøres enklest mulig? Finnes det noe plug'n play der ute, eller blir dette en børsemaker-jobb?
×
×
 • Create New...