Jump to content

Bilbo

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tenker at polisen i det innlegget du linka til hadde en grunn til å ransake hos denne mannen, og at en lyddemper til pistol blir noe litt annet enn en demper til jakt. Ingen av oss skal på jakt, eller har tenkt å gjøre noe som bryter noen lov. Som jeg skrev så diskuterer vi bare om det noensinne er noen som har blitt tatt for dette. Jeg mener å ha lest en artikkel om det, men finner den ikke igjen. Så da lurte jeg på om noen her hadde en link.
 2. Den saken du linker til er om en svenske som har laget seg en illegal lyddemper til pistol..
 3. Har jeg skrevet noen plass at jeg skal til Sverige på jakt? Må vel være lov å stille generelle spørsmål her, og jeg tror at lokalviser i feks Norrland hadde gnidd seg i hendene og skrevet om det om en nordmann hadde blitt tatt for ulovlig våpeninnføring.
 4. Hei. Diskuterer med et par kompiser om det noen gang er noen som har blitt tatt og straffet for å ha med seg uregistrert lyddemper inn i sverige på jakt? Er det noen som har hørt om det, eller har en link til avis?
 5. http://www.peltonenski.fi/outdoor_touring/
 6. Kan du fortelle mer om de skiene du produserer selv? Funker det bra med BC bindinger på disse skiene syns du?
 7. Sånne diskusjonr er bra! Jeg tenker jo også at det er kvcm som bærer, enten det er i lengden eller bredden. Trugene mine bærer meg fint i omtrent alle forhold, men hvis det feks er skare man går gjennom med løssnø under, osv osv vil jeg heller velge ski (og selvsagt også ski til topjakt). Jeg bruker Breidablikk ellers, siden jeg har hund, og disse er jeg veldig glad i på fjellet. Jeg tror jo at jeg kanskje får mer glede av Kongsvold da jeg allerede har flere feller osv, så jeg ser for meg at alt i alt i løpet av en sesong så vil disse skiene funke i flere situasjoner. De som står randonee her
 8. Hei. Vurderer veldig om jeg skal vrenge lommeboka helt og kjøpe meg lange treski ala Tegsnas / Rønning eller Kongsvold da disse blir en god del billigere.. Er det noen som har erfaring med Åsnes Kongsvold i djup løssnø? Blir det bare kaving eller kan det funke? Skiene skal kun brukes på flate snørike områder på toppjakt.
 9. Bilbo

  Redring og kulde

  Bare det holder en hel jaktdag + så er jeg fornøyd. Kjipt å måtte skifte flere ganger.. Sliter med feil dominerende øye og klarer ikke legge om til å skyte links. Så det er kanskje verdt er forsøk..
 10. Bilbo

  Redring og kulde

  Noen som har erfaring hvordan dette er på vinterjakt? Tømmes batteriet fort osv?
 11. Har du forresten noen tips om kortsalg osv i Malung amarok? De områdene der er veldig innafor avstanden jeg ser etter! Og jeg er jo forsåvidt enig i det du skriver
 12. Tja Amarok..Nå har jeg møtt på ulv to ganger. En av gangene på 30-40 meter hvor den ikke stakk før jeg skøyt i bakken. Tydelig at den var ute etter bikkja...
 13. Geco5;Jeg jakter flere steder på østlandet.Jeg spør her om tips angående Sverige, da det som kjent er litt lengre jakttid der. Jeg har flere hunder, og vil ikke skaffe meg hytte eller jakte midt i ulverevir.
 14. Hei. Har sett litt etter jakt på skogsfugl i Sverige, men det virker som om du for det meste må leie hytte for å få kjøpt kort? Eller har noen tips om plasser man kan ringe for å kun kjøpe kort? Jeg regner jo med at det for det meste er ulv i områdene i nærheten av Østlandet, men finnes det områder med lite ulv? Vurderer å prøve å få leid en koie i Dalarna på åremål også hvis det er mulig, men så var det denne ulven da...
×
×
 • Create New...