Jump to content

PG

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

219 profile views
 1. Leica Amplus som Amatør nevner passer veldig fint på min drilling. Basene var tilpasset en Hensholdt 4x32 på 27cm. Dersom du går for kikkert med bare 6x forstørrelse mener jeg dette er et bra alternativ. Er fornøyd med min. Kan anbefale Vågsland, som gjorde en megen bra jobb med hake montasjen.
 2. PG

  17hmr presisjon.

  Så helt fine ut. Avstanden var som sagt 100+, men en av de fikk ett oppfølgingsskudd på rundt 40-50m. Der var utgangssåret stort, og ene fileen helt ødelagt. V-max var ikke førstevalget men fikk overraskende dårlig presisjon med Gamepoint og rakk ikke å teste mer før denne jaktturen.
 3. PG

  17hmr presisjon.

  Rakk ikke å få Xtp før helga , så V-max ble med på jakt. Skøyt 4 stk, og kunne tatt flere. Skuddavstand 100+. Veldig fornøyd med 17hmr så langt 😊
 4. Her har du litt mer info. Har skannet inn noen sider fra en katalog fra 1965. Fikk ikke lagt inn pdf filer så måtte gjøre dem om til jpg.
 5. PG

  17hmr presisjon.

  Takk for svar. Da skal jeg få tak i Hornady xtp og og teste den også. Prøvde CCI V-max den spredde like mye som Gamepoint. Ser ikke ut som jeg får samlinger med CCI.
 6. PG

  17hmr presisjon.

  Skal prøve det, men ville ikke V-max også hatt større spredning dersom dette var årsaken?
 7. PG

  17hmr presisjon.

  Har kjøpt et 17hmr løp til Sako Quad’en. Tenkte å bruke CCI Gamepoint men får ikke gode samlinger. Hornady V-max samler vesentlig bedre. Alle seriene jeg skjøt hadde tilsvarende samlinger. Skutt på 100 meter. Er dette innafor hva jeg kan forvente av presisjon? Er det andre patroner/kuler jeg bør prøve til rypejakt?
 8. Trangboring 1/4 og 3/4. Omstilleren, stål baskyle, 63 cm Antinit løp og vekta var hovedgrunnen til at det ble denne.
 9. Har akkurat kjøpt en nesten tilsvarende Krieghoff Super.😊 Kaliber 16 og 7x57r. Årsmodell 1964 63,5 cm løp. Stål baskyle / låskasse Vekt 3,09 kg uten kikkert Hakemontert Hensholdt 4x32. Spurte Krieghoff om de hadde noe info men de kunne bare bekrefte årstallet. Når jeg kikket litt rundt på nettet fant jeg denne brosjyren. Lå på et svenskt forum.
 10. PG

  Kule på tvers

  Trengte skudd og tok bare med noen pakker når XXL hadde Dnb tilbud.
 11. PG

  Kule på tvers

  Det kan ha vært et hull der fra før. Pleier ikke å lappe hullene som sitter i blinken fra tidligere som er utenfor svarten. Hadde akkurat montert aimpointen og skulle stille en del knepp opp men endte med å skru feil vei. Det grunnen til at skuddene sitter så lavt.
 12. PG

  Kule på tvers

  Det er tre skudd i skiva. Har bare skutt i underkant av 300 skudd med løpet. Som sagt ikke skjedd tidligere.
 13. PG

  Kule på tvers

  Bare det ene. Resten av skuddene både den dagen og tidligere samler bra.
 14. PG

  Kule på tvers

  Burde ha lagt til at dette var på skyte bane og at det ikke er kvist eller gress som stikker opp der.
 15. PG

  Kule på tvers

  Noen som har en formening om hva som kan forårsake et slikt treff bilde. Skjøt med en Blaser R8 med 6,5x55 Norma Jaktmatch ikke montert demper.
×
×
 • Create New...