Jump to content

PG

Members
  • Posts

    22
  • Joined

Recent Profile Visitors

296 profile views

PG's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

26

Reputation

  1. Meldt meg inn i klubben for bøylerifler. Fått meg en Marlin modell ‘97 fra 1905. Fin til «koseskyting» og morsomt å tenke på at den er fra begynnelsen av forrige århundre når man skyter med den
  2. PG

    17hmr presisjon.

    Beste presisjonen fikk jeg med Remington Accutip-v. Samler 10 skudd godt innenfor en klistrelapp på 100 meter. Noen som har prøvd denne mot rype?
  3. Dersom vekt er veldig viktig ville jeg tatt med egen vekt og kontrollert selv. Kjøpte en Krieghoff drilling som jeg er veldig fornøyd med, den lå ute med en vekt på 2,9 kg. Jeg veide den på en nøyaktig vekt til 3,08 kg. Dersom andre våpen han selger har samme feilmargin kan det fort veie mer enn du ønsker.
  4. Leica Amplus som Amatør nevner passer veldig fint på min drilling. Basene var tilpasset en Hensholdt 4x32 på 27cm. Dersom du går for kikkert med bare 6x forstørrelse mener jeg dette er et bra alternativ. Er fornøyd med min. Kan anbefale Vågsland, som gjorde en megen bra jobb med hake montasjen.
  5. PG

    17hmr presisjon.

    Så helt fine ut. Avstanden var som sagt 100+, men en av de fikk ett oppfølgingsskudd på rundt 40-50m. Der var utgangssåret stort, og ene fileen helt ødelagt. V-max var ikke førstevalget men fikk overraskende dårlig presisjon med Gamepoint og rakk ikke å teste mer før denne jaktturen.
  6. PG

    17hmr presisjon.

    Rakk ikke å få Xtp før helga , så V-max ble med på jakt. Skøyt 4 stk, og kunne tatt flere. Skuddavstand 100+. Veldig fornøyd med 17hmr så langt
  7. Her har du litt mer info. Har skannet inn noen sider fra en katalog fra 1965. Fikk ikke lagt inn pdf filer så måtte gjøre dem om til jpg.
  8. PG

    17hmr presisjon.

    Takk for svar. Da skal jeg få tak i Hornady xtp og og teste den også. Prøvde CCI V-max den spredde like mye som Gamepoint. Ser ikke ut som jeg får samlinger med CCI.
  9. PG

    17hmr presisjon.

    Skal prøve det, men ville ikke V-max også hatt større spredning dersom dette var årsaken?
  10. PG

    17hmr presisjon.

    Har kjøpt et 17hmr løp til Sako Quad’en. Tenkte å bruke CCI Gamepoint men får ikke gode samlinger. Hornady V-max samler vesentlig bedre. Alle seriene jeg skjøt hadde tilsvarende samlinger. Skutt på 100 meter. Er dette innafor hva jeg kan forvente av presisjon? Er det andre patroner/kuler jeg bør prøve til rypejakt?
  11. Trangboring 1/4 og 3/4. Omstilleren, stål baskyle, 63 cm Antinit løp og vekta var hovedgrunnen til at det ble denne.
  12. Har akkurat kjøpt en nesten tilsvarende Krieghoff Super. Kaliber 16 og 7x57r. Årsmodell 1964 63,5 cm løp. Stål baskyle / låskasse Vekt 3,09 kg uten kikkert Hakemontert Hensholdt 4x32. Spurte Krieghoff om de hadde noe info men de kunne bare bekrefte årstallet. Når jeg kikket litt rundt på nettet fant jeg denne brosjyren. Lå på et svenskt forum.
  13. PG

    Kule på tvers

    Trengte skudd og tok bare med noen pakker når XXL hadde Dnb tilbud.
  14. PG

    Kule på tvers

    Det kan ha vært et hull der fra før. Pleier ikke å lappe hullene som sitter i blinken fra tidligere som er utenfor svarten. Hadde akkurat montert aimpointen og skulle stille en del knepp opp men endte med å skru feil vei. Det grunnen til at skuddene sitter så lavt.
×
×
  • Create New...