Jump to content

kjiver

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kjiver's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ligger oppdatert språkpakke på invision i dag. (Ligger også på Github https://github.com/prebenlm/invisioncommunity-misc) Nøyaktig 2 musetrykk å installere fra adminpanelet.
  2. Det ligger en god språkpakke her https://invisioncommunity.com/files/file/7383-norwegian-norsk-bokmål-for-all-ips-apps-except-commerce/ Jeg bruker det på to forum. Oppdatert i februar i år - lite feil. Det er ellers usedvanlig enkelt å oversette selv, men diskusjon sin er veldig bra. Flott at de deler gratis.
  3. Jeg har spurt Diskusjon.no om de ikke kan oppdatere språkpakken. venter på svar. Diskusjon har gjort en fin jobb. Mange må betale for språkpakkene, men det tar noe tid før de oppdaterer. Den feilen som er her er kjapp å fikse egentlig. - Klikk på languages og på globusen i Adminpanelet på Norsk. - Denne gangen søkte jeg på "replied to" (og deretter "commented on") kopier den teksten på engelsk inn i det Norske feltet og skrev de rette ordene.. Det lagres automatisk etterhvert som man endrer, så det er gjort på et par minutter. Det er så vidt jeg erindrer bare disse 4 frasene som må endres..
  4. Jeg er ikke aktivt medlem her, men har et par tips siden jeg kjenner softwaren ganske godt. Jeg skjønner godt valget man har tatt med å ikke tillate redigering av poster. Vi (fjellforum)har løst utfordringen med eksterne bilder ved å sette buffer av eksterne bilder til "Evig". Så om en bruker vil spare seg redigering og ha igjen bildene, betaler man de 40 dalerne, og bildene blir deretter bufret hit, og brukeren sletter sin betalingskonto hos Photobucket etterpå. (Dette under forutsetning av at lenkene i Photobucket er de samme som før selvsagt)..Vi benytter for øvrig AWS i Frankfurt for lagring av alle bildene, en helt suveren tjeneste som koster nada og er superkjapp. Rimelig enkel å sette opp og softwaren fikser alle de gamle postene etterpå. Når det gjelder tillatelse til redigering har vi laget en sekundærgruppe som har tillatelse til å redigere evig, og der man spør om få tilgang til denne gruppa for en periode for å fikse postene. Det funker egentlig veldig bra det og.. Ellers supert at Kammeret også kom på denne plattformen
×
×
  • Create New...