Jump to content

crimar

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by crimar

  1. Heisann Tenkte å ta med samboer på jakt til høstferien, men er ny gamet og kjenner ingen som driver/eier jaktområder. Noen som har noen tips med kjøreavstand fra oslo? Gjerne hvor man kan kjøpe fra Inatur.no Mvh Christer
  2. Heisann! Ser nå nye forbud er på vei ang halvautomatisk våpen er på vei Gjelder disse for ruger 10/22?
  3. Hei Har fått en radio jeg må programmere selv. Får et valg mellom wide eller narrow. Kan noen fortelle hvem som er riktig?
  4. Målet er å kunne lage treningsammunisjon og jaktammunisjon som går veldig likt. Er på banen kanskje et par ganger i måneden og blåser av 50 skudd. Så trenger noe som er enkelt og fungerer. Ingen storproduksjon.
  5. Heller gå for en slik en? http://www.brownells.no/epages/Norge.sf ... /100010147
  6. Heisann! Skal etterhvert skaffe meg utstyr til å lade selv. Primært 308w. Vil gjerne ha en roterende presse. Hva er mest "bang for the buck"? Denne? http://www.brownells.no/epages/Norge.sf ... /100053061
  7. Heisann! Har nettopp kjøpt en del forskjellige typer amunisjon og undrer på om det er store forskjeller på 100m hold? Er ikke så mange kuler av hver type og det blir dumt hvis jeg må stille inn sikte for de ulike kulene.
  8. Hei Hei! Ja, er jo ikke så langt unna der jeg bor (Oslo) så tenkte at det var et fint sted å starte. Fikk nettopp en mail av han som står oppført på intaur, og han kunne gi meg veldig lite info. Men han sier som du at man burde ha en dialog med den enkelte grunneier ja. Hvordan gikk du frem til disse? Ringte på døra eller fant kontaktinfo på nettet? - Crimar
  9. Heisann! Ser at Nannestad har ført opp en fint og stort område til rovviltjakt på inatur.no sine sider. Noen som erfaringer med dette område? Tenker særlig på lokkejakt på rev.
  10. Heisann! Finnes det noen baner som er åpen flere dager en lørdag nå på vinterstid i oslo eller akershus?
  11. Hei! Er det noen som har jaktet rev i Hurdalsområde? Vurderer å dra ut dit med en lokkefløyte
  12. Ingen som vet om noen bønder på østlandet som vil bli kvitt noen rever?
  13. Evnt noen som vet om en bonde eller grunneier jeg kan ta kontakt med for å drive lokkejakt på et jorde?
  14. Ok Er veldig nybegynner på dette, men hadde i utgangspunktet tenkt meg lokkejakt ja. Ser jo mange gjør dette ved å sitte på et jordet.
  15. Heisann! Har lyst til å prøve revejakt på østlandet til vinteren. Noen som har noen gode tips til hvor dette kan gjøres?
  16. Nei, det må vel være den høye fremst. Svarer meg selv.
  17. Heisann! Har kjøpt en slik todelt picatinny rail for å feste sikte på min savage 308. Det er to forskjellige høyder på de og regner med at den høye skal være fremst og den lave bakerst. Stemmer dette?
  18. Takk takk Så "cluet" er å la demperen komme ned i temperatur før man begynner på en ny serie?
  19. Heisann! Har en 308 og en 22lr til gjenging for dempere, men aner ikke hvor mange skudd demperene tåler? Er A-tac dempere på begge to jeg har skaffet meg.
×
×
  • Create New...