Jump to content

Riflepakke

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har noen bilder eller forslag til plate til reinshodet mitt? Tenkte å lage selv, men er usikker på hva som blir "kult". Hadde vært supert med noen forslag!
 2. Syns dette var en ganske overkommelig pris https://www.mikrogartneriet.no/products/essentials-oxyplus-12. Tror jeg prøver meg med dette siden, kaustisk soda var litt "risky":)
 3. Hvor lenge må skallen ligge i dette? Blir resultatet like bra om med "vanlig" rennende hydrogen peroksid?
 4. Vet du ca blandingsforhold mellom vann og biotex vaskemiddel? Var det denne vaskemiddel typen her: https://www.tonerweb.no/p/toyvask-bio-tex-white-3-34kg-148879?c=5490&utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Biotex+Tøyvask+Bio-Tex+White+3%2C34Kg Hvor lenge skallen skal blekes i 12% hydrogen peroksid?
 5. Okei, da er det nesten ingen i vits i å la det ligge noe særlig mer. Får prøve å få tak i sterke prosent eller prøve med kaustisk soda. Har du erfaringer å dele med sistnevnte?
 6. Har nettopp skutt min første reinsbukk. I forbindelse med det har jeg tenkt og få en hvit hodeskalle på den. Jeg har fjernet all hud og kokt den og fått fekk alt kjøtt og brusk, og lagt den i papir med 3% hydrogen peroksid og gladpack rundt . Men, det jeg lurer på er om 3% hydrogen peroksid faktisk funker, og hvor lenge det er nødt til i ligge for å få noe effekt. Takker på forhånd for svar.
 7. Interesangt, men no har funne bly ammunisjon til "overkommelig" pris. https://big5.no/produkt/ammunisjon/hagle-ammunisjon/nitedals/nitedals-competition-bly-12-70-24 Kjem med eit nybegynnar spørsmål:) Kva er forskjellen på US 9 og US7. Og kva som er å anbefale.
 8. Ein mod 8 ja. Eg kjøpte den av ein som hadde arva den etter onkelen sin, så difor hadde han ikkje så mykje info om våpenet. Er det nokon måte eg kan sjekke trangboringen i løpet?
 9. Nokon som veit kvar ein kan få tak i billig blyammusjon til ei gammel sauer hagle? USikker på om hagla tåler stål ammunisjon, difor lurar eg på om det finnst billig bly ammuisjon til trening. Takkar på forhånd for svar.
 10. Noen som vet hvilken bits som passer til sauer hexalock? Kjøpte ei børse med denne påmontert, men fikk ikke med verktøy til å ta den av. Har prøvd forskjellige bitser, virker som om det er mellom 10 og 15 mm stor. Takker på forhånd for svar.
 11. Hei, har fått meg en børse med en hexalock på som jeg skal ha av. Problemet er bare at jeg ikke fikk med verktøy til dette. Noen som vet hva bitsen heter? Takker på forhånd for svar.
 12. 45 grain N560 har gitt meg betre enn 10 mm samling i fire forskjellige børser med 9 g Scenar. Du er absolutt ikkje på bærtur med den ladningen
 13. Korleis fekk du av den gamle kula utan å øydelegge den?
 14. @Riflemann Passa hevarmskula du kjøpte frå Vertebrae? Er det M6 gjenger?
 15. Har ein HAUSKEN JD 184 i 6.5 som kanskje kunne trengt seg ein slik Nokon som har erfaring med HAUSKEN XTRM stålnettfyll?? La liksågodt til ei avstemming eg.
×
×
 • Create New...