Jump to content

InsaneFish

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

InsaneFish's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. Hei folkens Vurderer å bytte ut stokken på min M67 med en Mauser K98 stokk. Passer dette på noe som helst vis overens med tanke på løpet?
 2. @jjrckd Var den lyse linjen i disse hylsene jeg så som mulig begynnelse på separasjon. Legger ved bilde med markering.
 3. @Sølvrev -Dette er ikke hylser skutt i mitt våpen tidligere -Vet ikke om eller hvor mange ganger de er ladet før -Det er 3 "lotter" Norma, Lapua og Raufoss hylser 1. Jepp, har lest om kontroll og pressing av ladhylser både i ladeboken og Lymans ladebok. 2. Det er en god plan. Skal gjøre det. 3. De er sortert etter fabrikat nå, bare vet ikke noe om hvor mange ganger noen av dem er ladet. Har drevet en del lading av 45acp, 38spl/357mag og 38s&w + litt til hagle, men rifle har jeg ikke prøvd, så tar tipset om fadder ordningen.
 4. Var kun disse jeg har sett av 150 hylser. Tar tipset om å dele disse for å se. Kan nok være jeg også kjøper noen nye hylser for å se forskjellen.
 5. Hei. Helt fersk rifle lader her som har fått tak i en del hylser jeg skal lade. Har sortert ut hylsene på bilde som på meg kan se ut som begynnelse på separasjon. Prøvde å kjenne etter deformering i hylsene med en binders, men sliter med å kjenne det og har ikke noe å sammenligne med. Er disse noe jeg bør sortere ut eller er de greie å lade et par ganger til? Er snakk om 6,5x55 med lading i nedre del av trykk i ladedataen. Dette er som sagt første gang jeg prøver å lade for rifle så vil heller spørre en gang for mye.
 6. Takk for svar! Da ble man litt klokere. Er som sagt rimelig fersk enda og da sitter man fort med spørsmål.
 7. Hei folkens Jeg har nettopp fått kjøpt meg en Kongsberg M67 i 6.5x55 og tenkte jeg skulle begynne å lade litt til denne. Fikk nå tilbud om et 6.5x55 K.J. (krag) die sett, men jeg sliter med å finne dimensjonene på krag mot swedish mauser. Stemmer dimensjonene her godt nok til at jeg kan bruke 6.5x55 K.J. til 6.5x55 SE? Tusen takk fra en fersk rifle lader og halvfersk pistol lader.
×
×
 • Create New...