Jump to content

DirtyHansen

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. DirtyHansen

  460 Magnum

  Jeg har allerede en .44 Magnum (hatt denne i en del år) som er registrert i mag2. Er det da mulig for meg å søke på en 460 Magnum revolver for bruk i revolverfelt uten problemer? I og med at min .44 Magnum kan skyte .44 S&W Special så tenker jeg at politiet kanskje sier at jeg kan bruke den jeg allerede har til revolverfelt. Noen som vet noe?
 2. DirtyHansen

  Medlem av SARA

  Takker for svar, kanskje jeg skal melde meg inn jeg også da, Høres bedre ut i SARA enn jeg trodde. Takk for det, får håpe samlerlisensen blir godkjent, jeg har jo våpen så burde nok ikke bli et problem
 3. DirtyHansen

  Medlem av SARA

  Hei. Er det noen fordeler av å bli medlem av SARA? Har hørt man kan søke politiet om å bli patronsamler uten å være medlem av SARA. Jeg ser liksom ikke helt hva man får ut av å være medlem der. Noen som kan forklare?
 4. DirtyHansen

  .50-90 Sharps

  Holder til i sør Buskerud. Jeg vet min klubb driver med svartkrutt, men det er så få der som driver med det. Vet heller ikke hvem i klubben som har ansvaret for svartkrutt, da ingen virker interessert i å svare meg om dette. Det eneste jeg vet er at jeg skal ha blitt meldt inn i NSU tidlig i 2018, men jeg har ikke fått verken medlemskort eller noe form for bekreftelse. Så derfor vet jeg ikke helt hvordan jeg skal få startet med dette. Jeg driver nå med pistol/revolver skyting, hagleskyting og rifleskyting og har drevet med dette i 10 år nå, så er jo ikke fersk akkurat innen våpen og skyting. Er bare fersk innen svartkrutt.
 5. DirtyHansen

  .50-90 Sharps

  Lade data hadde også vært fint å hatt
 6. DirtyHansen

  .50-90 Sharps

  Hei. Jeg skal starte med Svartkrutt skyting og har forelsket meg litt i .50-90 Sharks siden dette er patron. Har drevet med skyting i 10 år med pistol, revolver, rifle og hagle, så er bare nygebynner innenfor svartkrutt. Ønsket er å starte først med Svartkrutt patron ladninger og ønsker å høre andres erfaringer med dette kaliberet. Rifle jeg har tenkte litt på er noe som Pedersoli Sharps 1874 .50-90 Har dere også erfaring fra hvor man får tak i ladeutstyr som dier, tennhetter, krutt og kuler? Hylser får jeg tak i.
 7. DirtyHansen

  9,3 pusseutstyr

  Går det fint å bruke .375 Jags med pusselapper i 9,3x62 løp? Jeg bruker allerede .375 bronsebørster i rifla men ble litt usikker med Jags.
 8. Jeg har en .44 magnum som går i magnum 2 klassen. Se link, her hevder Jaktdepotet at 460 magnum kan brukes i blandet annet magnum 3 klassen. Finnes det? Jeg har aldri hørt om noe annet enn Magnum 1 og 2. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=53719309
 9. DirtyHansen

  Ammo 7,62x39

  Jeg kjøpte noen tusen S&B fra Jaktdepotet i fjor. Heldigvis har jeg igjen litt over 1000 patroner Håper dem får inn litt igjen. Gjelder å kjøpe stort i dette kaliberet når dem først har det inne.
 10. Har en rekylbrems som er brukt med 30-06, gått ca 150-200 skudd og passer kulediameter opp til 8mm. M14x1 gjenger. Vil gjerne bytte denne til en med M15x1 gjenger som passer min 9,3x62 rifle.
 11. DirtyHansen

  Sauer 100 XT-9,3x62

  Takk for bildet og info. Jeg kjøpte meg rifla idag men har ikke fått testet den enda, venter på baser fra USA for å få på kikkertmontasje Virker bra så langt. Eneste er at bolten er veldig hard å dra opp og ned men det går seg nok til etter hvert som jeg får skutt med den. Min andre boltrifle (Tikka T3 i kaliber 30-06) var ikke i nærheten så tung og ta bolten opp og ned når jeg kjøpte den. Er det M15x1 gjenger du har på din 9,3?
 12. DirtyHansen

  Sauer 100 XT-9,3x62

  Høres jo ut som dette er en bra rifle. Er løpet tykt på den, evt om du vet diameteren på løpet? Blir løpet fort varmt når du skyter mye? Jeg har blandet annet 2 rifler i .30 kaliber med tykt og tynt løp og den med tynt blir fort varmt etter få skudd mens det med den tykke løpet blir nesten ikke varmt i det hele tatt Ja er ikke billig å trene med 9,2x62. Jeg er veldig godt vandt til 30-06 så regner med 9,3 trenger en del trening for å bli vant til rekylen, selv om jeg ikke tror det er veldig stor forskjell fra hardt ladet 30-06.
 13. DirtyHansen

  Tikka T3x stokk i en T3

  Så bra. Takk for svaret
 14. DirtyHansen

  Tikka T3x stokk i en T3

  Noen som har prøvd å ta en Tikka T3 Lite og satt på en stokk fra T3x?
 15. DirtyHansen

  Sauer 100 XT-9,3x62

  Hei. Noen som har erfaring med denne? Skal ha meg ei rifle i kal 9,3x62, papirene er klare Har også tenkt tanken på en Mauser M12 Extreme i samme kaliber, men denne koster litt mer.
×