Jump to content

DirtyHansen

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har en .44 magnum som går i magnum 2 klassen. Se link, her hevder Jaktdepotet at 460 magnum kan brukes i blandet annet magnum 3 klassen. Finnes det? Jeg har aldri hørt om noe annet enn Magnum 1 og 2. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=53719309
 2. DirtyHansen

  Ammo 7,62x39

  Jeg kjøpte noen tusen S&B fra Jaktdepotet i fjor. Heldigvis har jeg igjen litt over 1000 patroner Håper dem får inn litt igjen. Gjelder å kjøpe stort i dette kaliberet når dem først har det inne.
 3. Har en rekylbrems som er brukt med 30-06, gått ca 150-200 skudd og passer kulediameter opp til 8mm. M14x1 gjenger. Vil gjerne bytte denne til en med M15x1 gjenger som passer min 9,3x62 rifle.
 4. DirtyHansen

  Sauer 100 XT-9,3x62

  Takk for bildet og info. Jeg kjøpte meg rifla idag men har ikke fått testet den enda, venter på baser fra USA for å få på kikkertmontasje Virker bra så langt. Eneste er at bolten er veldig hard å dra opp og ned men det går seg nok til etter hvert som jeg får skutt med den. Min andre boltrifle (Tikka T3 i kaliber 30-06) var ikke i nærheten så tung og ta bolten opp og ned når jeg kjøpte den. Er det M15x1 gjenger du har på din 9,3?
 5. DirtyHansen

  Sauer 100 XT-9,3x62

  Høres jo ut som dette er en bra rifle. Er løpet tykt på den, evt om du vet diameteren på løpet? Blir løpet fort varmt når du skyter mye? Jeg har blandet annet 2 rifler i .30 kaliber med tykt og tynt løp og den med tynt blir fort varmt etter få skudd mens det med den tykke løpet blir nesten ikke varmt i det hele tatt Ja er ikke billig å trene med 9,2x62. Jeg er veldig godt vandt til 30-06 så regner med 9,3 trenger en del trening for å bli vant til rekylen, selv om jeg ikke tror det er veldig stor forskjell fra hardt ladet 30-06.
 6. DirtyHansen

  Tikka T3x stokk i en T3

  Så bra. Takk for svaret
 7. DirtyHansen

  Tikka T3x stokk i en T3

  Noen som har prøvd å ta en Tikka T3 Lite og satt på en stokk fra T3x?
 8. DirtyHansen

  Sauer 100 XT-9,3x62

  Hei. Noen som har erfaring med denne? Skal ha meg ei rifle i kal 9,3x62, papirene er klare Har også tenkt tanken på en Mauser M12 Extreme i samme kaliber, men denne koster litt mer.
 9. DirtyHansen

  Remington 870 kolbe med pistolgrep

  Denne er vel ikke lov å bruke, noen som vet? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=121189311
 10. DirtyHansen

  Hylster til S&W 629 performance

  Hvor mye kostet de? Har du bilde av den? Jeg har forsøkt lenge å finne hylster til min 629 Competitor.
 11. DirtyHansen

  Rifler arvet

  Takk for svar, da må jeg nok få dem omregistrert. Jeg har allerede våpen i samme kalibere så jeg har allerede mange skudd til begge to. Jeg hadde egentlig villet funksjonsteste dem først så jeg vet om de er bra nok til å bruke for så å omregistrere dem Jeg kan høre med politiet om jeg får lov til å teste dem en gang for så å registrere dem om, om de er gode nok til å bli brukt. Jeg har ingen aning hva slags prestasjon de har.
 12. DirtyHansen

  Rifler arvet

  Det stemmer, jeg leste igjennom alt der men ble ikke helt klok på hva man kan gjøre når jeg har fått en sånn begrensning. Det var mye forskjellige meninger. Så tenkte bare det var lettere å starte ny tråd om kun begrensningen Tror jeg skal høre med politiet om hva jeg kan, det er gjerne det letteste. I verste fall fører jeg dem bare over på jaktgarderoben.
 13. DirtyHansen

  Rifler arvet

  Jeg arvet et par rifler som jeg nå fikk våpenkorta på, der står det «ervervet på grunnlag av affeksjon - ikke tillatt som bruksvåpen». Betyr det at jeg ikke kan bruke dem til jakt og konkurranse men kan bruke dem for funksjonstesting? Eller må jeg rett og slett omregistrere dem til jakt eller konkurranse? Nå blir jo jaktgarderoben endret til åtte våpen så blir jo kanskje like greit å ta dem der om jeg ikke har lov til å funksjonsteste dem. Hadde jo vært fint å prøvd dem i ny og ned selv om de vil bli veldig lite brukt.
 14. DirtyHansen

  Identifisering

  Jeg har denne med 2 magasiner. Jeg fikk den etter arv og kommer ikke til å kvitte meg med den, mye gamle minner med den. Var veldig nysgjerrig på ca alder på min da den har et veldig lavt serie nummer - 26xx
 15. DirtyHansen

  Identifisering

  Noen som vet hvor gammel disse er basert på serie nummer?
×