Jump to content

Hagila

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hagila

 1. Hagila

  Billigste 9mm ammunisjon

  Er det noen som vet hvor man fortsatt kan få tak i 9mm ammo til under 2,-? Ser at det billigste i dag (XXL) er 2,12 pr.stk.
 2. Hagila

  Ny finpistol?

  Har nettopp fått kjøpetillatelsen tilbake og skal kjøpe mine første håndvåpen. Når det gjelder finpistol så sikler jeg selvsagt på Pardini, Walther GSP og andre matchpistoler. Men med en startpris på 18.000 ++ så er det en litt for høy pris for øyeblikket. Har også sett på Hammerli som et alternativ ettersom den koster ca.10.000. Mitt spørsmål er da om Hammerli er et greit alternativ som første pistol? Er ny som pistolskytter, og innser at jeg har lang vei fram til jeg kan utnytte våpnenes kapasitet fullt ut. Men merker jo selvsagt at jeg får bedre resultater med en matchpistol enn jeg får med en Ruger (klubbpistol). Kommer mest til å bruke pistolen til baneskyting, men håper jo selvsagt å få prøvd meg i feltskyting når sesongen nå kommer i gang. Alle råd mottas med takk.
 3. Hagila

  Ny finpistol?

  Takker for interessante svar om emnet. Har også sett at Winge Våpen har en Benelli MP 95 E Nera som er en strippet utgave av MP 90 S World cup. Prisen er i underkant av 10.000, og kan bygges om/oppgraderes til MP 90 S. Noen som har erfaringer med denne?
 4. Hagila

  Ny på Kammeret

  Har vært innom på Kammeret noen dager og lest meg opp på noen emner. Får endelig tid/mulighet til å prøve meg som skytter etter at ØIH valgte å forlate heimen. Makta er endelig tilbake der den burde vært fra starten av Har meldt meg opp til både Jegerprøven samt Sikkerhetskurs i pistolklubb i løpet av Oktober, så dette blir nok en travel måned. Har liten erfaring med valg av våpentyper/kalibre, men regner med at det kan være mulig å få hjelp her inne.
×