Jump to content

Wubbern

Members
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvis det de skriver stemmer bør det være greit. Om man kan dokumentere at skapet er mer solid og motstandsdyktig en FG godkjente skap bør det ikke være problem, men som de også sier så kan du ikke stole på at det er greit uten å spørre, så lenge det ikke er spesifisert i loven. Om det er samme skapet som det står om her er det ikke bra nok: https://www.kammeret.no/topic/86039-liberty-våpenskap/ Som @Thor skrev på den andre tråden: "For å bli regnet som ekte «safe» i USA kreves det minimum kvarttoms (6.35mm) plate i skapet og halvtoms (12.7mm) plate i døra. Har man litt størrelse på noe slikt må man til med gaffeltruck for å flytte på det. For spesielt interesserte kan man lese om kravene forsikringselskapene setter for godkjenning her borte. Det er temmelig ekstreme greier: https://gunsafereviewsguy.com/articles/myths-about-gun-safe-theft-protection/2/#myth-gun-safes-are-safes
 2. Noen som har bra ladedata for Limited Custom .40S&W PF over 170. Vihtavuori N320 med Frontier match kuler.
 3. Blandt annet virginia count og comstock.
 4. Anbefaler BUL. Bra pistoler som ikke koster skjorta.
 5. Ebay ballaster er dårlige. Noen av de "uoriginale" xenonpærene fra ebay har en slags "boost ballast" i tillegg, da skal det gå fortere (har aldri testet).
 6. En vanlig "Standard division" holder i massevis. Så kan du vurdere hvor mye penger du vil bruke på grovere serratering (SAW) eller hull i sleiden. 2Alfa har også børsemaker som kan hjelpe å tilpasse pistolen til deg.
 7. Med BUL får du mye for pengene, STI og SVI har også masse bra pistoler. Ikke tenk på hvem som har lettest avtrekk, det kan enkelt justeres og tilpasses.
 8. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=139797963 Her selges mange våpen og div ammo. Kun bilde av to western skyttere
 9. Har inntrykk av at om det lite å gjøre kuttes det ned på tiden til å behandle søknader, sånn at den kan brukes til noe annet. Synes alltid det er stort trykk, med alle sammenslåingene og nærpoliti osv.
 10. Husk at 6 mnd gjelder fra tidligst fra medlemsavgit er betalt. Om du skyter 2 mnd før du blir medlem for eksempel trenger du 6 mnd etter du blir medlem. Trodde klubbene rundt om var flinke til å informere om disse sakene
 11. Har ikke sjekket selv, men er nok størst sjanse å finne noe på norsegear.no De har en del fra safariland, mulig de kan skaffe også om du spør.
 12. Wubbern

  Våpenskap

  Husk at dør på skap kan avmonteres. De veier som regel fra 50 Kg og oppover (da kan du kjøpe større skap).
 13. Wubbern

  BUL SAS

  På bildet er det en Sas 2 Saw (koster litt mer). Standard sas 2 er bra den også, den som ligger rundt 18k. Vet ikke om kampanjen fortsatt gjelder, men når jeg kjøpte Bul av 2alfa.no fikk jeg med "bul" rigg (ghost rigg med bul logo).
 14. Wubbern

  BUL SAS

  Nei, de har egne magasiner / 500 kr stk. Jeg testet 18 skudd med et magasin til sti 2011 (plastgrep). Det virket når jeg prøvde. SVI magasin for stålgrep passet ikke.
 15. Min Bul sas 2 virker strøkent med fabrikkammo selv om de er veldig korte (s&b .40), de eldre modellene er det verre med. Når jeg lader selv så ender det som regel rundt 30 på lengde.
×
×
 • Create New...