Jump to content

Wubbern

Members
 • Posts

  265
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Wubbern's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

12

Reputation

 1. Noen som har bra ladedata for Limited Custom .40S&W PF over 170. Vihtavuori N320 med Frontier match kuler.
 2. Blandt annet virginia count og comstock.
 3. Anbefaler BUL. Bra pistoler som ikke koster skjorta.
 4. En vanlig "Standard division" holder i massevis. Så kan du vurdere hvor mye penger du vil bruke på grovere serratering (SAW) eller hull i sleiden. 2Alfa har også børsemaker som kan hjelpe å tilpasse pistolen til deg.
 5. Med BUL får du mye for pengene, STI og SVI har også masse bra pistoler. Ikke tenk på hvem som har lettest avtrekk, det kan enkelt justeres og tilpasses.
 6. Har inntrykk av at om det lite å gjøre kuttes det ned på tiden til å behandle søknader, sånn at den kan brukes til noe annet. Synes alltid det er stort trykk, med alle sammenslåingene og nærpoliti osv.
 7. Husk at 6 mnd gjelder fra tidligst fra medlemsavgit er betalt. Om du skyter 2 mnd før du blir medlem for eksempel trenger du 6 mnd etter du blir medlem. Trodde klubbene rundt om var flinke til å informere om disse sakene
 8. Har ikke sjekket selv, men er nok størst sjanse å finne noe på norsegear.no De har en del fra safariland, mulig de kan skaffe også om du spør.
 9. Wubbern

  Våpenskap

  Husk at dør på skap kan avmonteres. De veier som regel fra 50 Kg og oppover (da kan du kjøpe større skap).
 10. Wubbern

  BUL SAS

  På bildet er det en Sas 2 Saw (koster litt mer). Standard sas 2 er bra den også, den som ligger rundt 18k. Vet ikke om kampanjen fortsatt gjelder, men når jeg kjøpte Bul av 2alfa.no fikk jeg med "bul" rigg (ghost rigg med bul logo).
 11. Wubbern

  BUL SAS

  Nei, de har egne magasiner / 500 kr stk. Jeg testet 18 skudd med et magasin til sti 2011 (plastgrep). Det virket når jeg prøvde. SVI magasin for stålgrep passet ikke.
 12. Min Bul sas 2 virker strøkent med fabrikkammo selv om de er veldig korte (s&b .40), de eldre modellene er det verre med. Når jeg lader selv så ender det som regel rundt 30 på lengde.
 13. Om økonomi strekker til så vil jeg anbefale Shadow 2 foran Shadow. Da slipper du å "oppgradere" senere.
 14. Winchester er myke. Ikke myke nok for tunet revolver, men funker på pistoler.
 15. Kjøpte disse for en stund tilbake. Kontaktet selgeren og fikk han til å sende begge i en sending å kun betale den billigste frakten. https://www.ebay.com/itm/Dillon-XL-650-Live-Spent-Primer-Combo-Upgrade-Fix-for-Older-Presses/273422803922?hash=item3fa944e3d2:g:9y8AAOSwstxVT~oa:rk:3:pf:0 https://www.ebay.com/itm/The-Original-Dillon-XL-650-Spent-Primer-Catcher-Upgrade-Non-Strong-Mount/273008239951?hash=item3f908f254f:g:528AAOSwbwlXBw4r:rk:4:pf:0
×
×
 • Create New...