Jump to content

Wubbern

Members
 • Content count

  234
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wubbern

  Kjøp av nytt våpen etter salg

  Same procedure as always. Send in a new application to the police with necessary documentation.
 2. Wubbern

  Ar15 22lr

  Regner med at alle som selger Ar15 får tak i pipe. For eksempel 2Alfa
 3. Wubbern

  Ny pang til Standard.

  Om du ikke vil ha 1911 platform, er det vanligste Glock , tanfoglio og Cz. De som er «bygd for standard»
 4. Wubbern

  Våpenskap bod osv...

  Enig med aps. Hvis det lar seg gjøre er det da lov med våpenskap der. Dette blir som garasje spør du meg. Må du ut av hus/leilighet for å gå inn i garasje/bod er det ikke lov.
 5. Wubbern

  Ny pang til Standard.

  Som de skriver over. BUL er bra alternativ, men om du skal skyte 9mm bør du vurdere å classic med BUL Trophy eller lignende. Da må du kun plukke magasiner
 6. Wubbern

  Kjøpe 9mm kuler, mest for pengene?

  Jeg har kjøpt Frontierkuler av landrø, og Svelgen bullets. Pleier å kjøpe masse når jeg først handler, hender man kan få hyggeligere pris ved høyere kvantum.
 7. Wubbern

  Våpenkopi/Softgun i media

  Softgun replica = ekte pistol? eller pinne malt svart?
 8. Wubbern

  Ikke kjøp denne selvanviseren fra Jaktdepoet

  Jeg tenker om man kjøper skuddsikker vest, noen tar den på, så blir han skutt i hodet, eller reima til vesten så er det farlig..
 9. Wubbern

  Skytebriller som kan brukes med hørsevern?

  Bruker Rudy Project, tynne stenger. Så har jeg satt på Gel pads på hørselvernet. Gel er mye mer behagelig, så tetter det bedre over stengene også
 10. Wubbern

  Pistolklubb i Oslo som er bra?

  Oslo skytesenter er forsåvidt en «butikk», veldige gode åpningstider. De har ansatte osv som gjør at det koster mer en vanlige skyteklubber der man må bli med på dugnader osv.
 11. Wubbern

  Vådeskudd og opplæring?

  Er noen usikre på hvordan de vil reagere, bør de for eksempel bruke hettegenser (med hette på). Eventuelt kaps med skyggelapper i tillegg. Da bør de ikke få noe problem med hylser.
 12. Wubbern

  pistoler i dynamisk

  Når du allerede har Shadow 2, så er det klart den billigste veien å starte. Jeg startet også med production, syntes det var veldig kult, helt til jeg begynte med standard. Etter det har jeg så vidt rørt prod pangen. Open koster desidert mest, men standard og classic kan være veldig lik pris som prod panger. Tanfoglio ligger for eksempel rundt 17-20.000kr, en bul til classic eller standard koster ca det samme. Classic har blitt til minor, så ammo koster samme, standard kan også skytes med minor, men der er det større fordel med major. Har sett flere som har vunnet matcher også med minor (med gode konkurrenter som har skutt major).
 13. Wubbern

  pistoler i dynamisk

  Som de skriver over, så har du ikke "behov" for en ny Shadow til production, med mindre den du har nå er modifisert (ikke prod legal). Personlig ville startet med classic, standard eller open.
 14. Fullauto har ufortjent dårlig rykte. Det kan fort gå galt med Semi-auto og ammo også. Kommer på 1 hendelse i Norge der en ble pepret med fullauto på kloss hold, han overlevde fordi de bommet masse.. edit: Selvfølgelig bra at det var Politiet som fant dem, å ikke noen som ikke burde ha våpen.
 15. 29.11.2017: Leverte søknad til Asker & Bærum (Sandvika). Ble informert at det var ventetid ved innlevering. 05.12.2017: Fikk bekreftelse at den var mottatt. 30.01.2018: "Regningen" i posten på godkjent søknad. Tidligere søknader har gått fortere, men ca 8 uker (inkludert jul/nyttår) får være greit.
×