Jump to content

ATnT

Members
  • Posts

    421
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ATnT

  1. Ser ikke noe slik regel på XXL sine egne sider. Så det der er nok bare helt normal desinformasjon.

    https://www.xxl.no/faq/ofte-stilte-sporsmal

    "

    Hva må til for å kunne bestille og få tilsendt ammunisjon via XXL.no?

    Etter du har lagt din bestilling, har vi behov for ordrenummeret ditt og kopi av våpenkort for valgt kaliber, samt kopi av førerkort eller pass.
    Send scannet fil eller foto (nært og lesbart) på e-post til vapen@xxl.no.

    "

  2. "En søknad er gyldig i 12 mnd. fra innvilget dato. Det betyr at du har 1 år på deg for å kjøpe våpen. Noen politikamre sitter med eldre søknadsskjemaer hvor det står 6 mnd. gyldighet, men det er 12 mnd. som er gjeldende bestemmelse. Hvis en forhandler har problemer med å skaffe deg det våpenet du ønsker innen denne tidsfristen, eller du av annen grunn ikke får brukt den innen 12 mnd., kan den forlenges med ytterligere 6 mnd. Fornyelse må gjøres av politiet før søknaden går ut, hvis ikke må du søke på nytt."

     

    https://www.xxl.no/tips/jakt/vapensoknad

  3. Og når du sitter med fjaksen hauger med forskjellig vekt. Hva gjør du med de haugene ? Skyter du inn for hver "vekt-batch" ? Eller velger du en "god-vekt" og kaster alle de andre ? Blir dyrt/tidkrevende i lengden 🤣

    Eneste jeg vurderer å gjøre med .22 CCI er å varme dem på 50 grader i 30 minutter for å få vekk klumpene med voks. Det eneste jeg har gjort i praksis er å gnukke voksen vekk manuelt på NM match-ammo. Dvs. skjedd 2 ganger.

  4. Forumet driftes så vidt jeg vet på luft og kjærlighet. Det blir nok ikke gjort noen endringer så lenge forumet fungerer som det skal. Det er alltids lov å komme med forslag til forbedringer, men skal noe blir gjort må man nesten bidra selv. Foreslår at de som ønsker det tar kontakt med leverandør og tilbyr seg å hjelpe til med en norsk språkpakke.

  5. Ikke mye å gå på her, så flott om du detaljerer litt :-)

    - Bruksområde
    - Prisområde
    - Nytt vs. Brukt

    Og hvordan har du kommet fram til HKP30L eller 1911? Å si at du vil ha en 1911 er litt som å gå til en bilforhandler og si at du skal ha en bil ;-)

  6. På 31.7.2020 den 14.59, komando ild skrev:

    Hei se innlegg under👍

     

    Du svarer ikke på spørsmålet. Hvorfor tester du ikke noen av de produktene du har kjøpt av alle de andre butikkene ? Dersom du har knytning til kikkertsalg så er det helt greit, men da merker du det med "bransje" og forholder deg til regelverket på kammeret.no i forhold til slikt.

    • Like 1
  7. XXL sliter jo med enorme tap og aksjekursen ble jo bomba etter en begredelig vinter (sett fra utstyrpush'erne) så det er ikke veldig usannsynlig at det prises inn høyere marginer generelt. Euroen er "bare" 7,5% høyere i dag enn den var for ett år siden. Men dersom de kjøpte inn store kvanta 19. mars (Euroen var da på 12,32) så sliter de litt med utsalgsprisen.

  8. 11 minutter siden, msteiro skrev:

    Hvis det skulle vært holdt over 12 timer hadde det ikke tilført noe verdi. Måle kurs på bakgrunn av antall timer er bare tullete og høres ut som noe en byråkrat i Skatteetaten kunne funnet på.

     

    Amen! Grunnleggende sikkerhetsregler er unnagjort på en halvtime. De fleste innehar normal sunn fornuft. Resten av kursingen bør foregå på rekruttreningene i karantenetiden som jo er obligatoriske.

×
×
  • Create New...