Jump to content

GardermoTom

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nei. Har ikke funnet ut av det. Har ikke stressa mer med det men tenker ikke å gi opp sånn uten videre! Kan sende deg pm når/om jeg finner ut noe.....om du vil!? Tenker å spørre på det svenske våpenforumet robsoft.
  2. Ok, var ikke klar over at politiet og forsikrings selskapene hadde tekniske spesifikasjoner på tinga,....skal følge opp den👍 Har forøvrig snakket med FG (forsikringsselskapenes godkjennelsesnevnd) på tlf samt mail korespondanse. De har (som nevn i opprinnelig innlegg) liste over eldre skap som fyller kravene. Om en har et eldre skap hvis merke/type står oppført på en av disse to listene så fyller skapet de nødvendige kravene. Med eldre skap menes det selvsagt skap som som ble solgt før FG godkjennings merke/plate inni skapet ble et krav. Jeg kan kjøpe
  3. Roy: Ja, kanskje jeg skulle gjøre det ja. Takk for tipset👍 vavlo: Ja, og nei...egentlig.
  4. Hei. Prøver å finne ut om skapet er oppført på Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd sin liste over eldre godkjente skap. Er på let etter skapets identitet, men jeg finner ikke noen merking eller annen info på eller i skapet. Noen som drar kjensel på skapet?...Produsent? Det ble kjøpt nytt på midten av 80 tallet.
×
×
  • Create New...