Jump to content

GardermoTom

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nei. Har ikke funnet ut av det. Har ikke stressa mer med det men tenker ikke å gi opp sånn uten videre! Kan sende deg pm når/om jeg finner ut noe.....om du vil!? Tenker å spørre på det svenske våpenforumet robsoft.
  2. Ok, var ikke klar over at politiet og forsikrings selskapene hadde tekniske spesifikasjoner på tinga,....skal følge opp den👍 Har forøvrig snakket med FG (forsikringsselskapenes godkjennelsesnevnd) på tlf samt mail korespondanse. De har (som nevn i opprinnelig innlegg) liste over eldre skap som fyller kravene. Om en har et eldre skap hvis merke/type står oppført på en av disse to listene så fyller skapet de nødvendige kravene. Med eldre skap menes det selvsagt skap som som ble solgt før FG godkjennings merke/plate inni skapet ble et krav. Jeg kan kjøpe meg nytt skap i morgen....eller på nettet her og nå om DET er å gjøre, men har så mye gode minner knyttet til det gamle skapet der så det har stor sentimental verdi for meg å ikke bare ha det stående til noe annet, men å bruke det til det det alltid ble brukt til.....og jeg legger gjerne inn endel tid og styr på å få det til. ......så, om noen gjenkjenner skapets produsent/identitet så blir jeg sjeleglad🤗 Klipp & lim fra FG sin nettside: Våpenskap Når det kreves et FG-godkjent våpenskap kan en velge om en vil benytte verdiskap eller sikkerhetsskap. Eldre våpenskap kan i tillegg være liste-1- eller liste-2-skap. Fellesbetegnelsen på alle skap som kan inneholde verdier er verdioppbevaringsenheter
  3. Roy: Ja, kanskje jeg skulle gjøre det ja. Takk for tipset👍 vavlo: Ja, og nei...egentlig.
  4. Hei. Prøver å finne ut om skapet er oppført på Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd sin liste over eldre godkjente skap. Er på let etter skapets identitet, men jeg finner ikke noen merking eller annen info på eller i skapet. Noen som drar kjensel på skapet?...Produsent? Det ble kjøpt nytt på midten av 80 tallet.
×
×
  • Create New...