Jump to content

Draugr

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Draugr's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Bare en tanke da, selv om du bruker carbid dier, og ikke smøring, så kan ting være "tregt" spesielt om du bruker en karusell presse, da det er 4-5 hylser du klemmer inn og ut av dier uten smøring, så dette vil merkes. Om single, eller turret, så merkes det hele mindre,men jeg har carbid dier, men bruker dillon smøring på dem, dvs lanolin+alkohol smøremiddel, i tynt lag så etterlater det seg ikke noen rester av noe slag. Men er stor forskjell på fysiske makt du må bruke, om karusell.
  2. Stødig blir det, dvs relativt. Eneste som skjer er om du må fullsize /down size ting og du trenger litt rå kraft, så må du kanskje holde den litt igjen. Beste hadde vært og bare bruke metall strips og bare skru et par fast i vegg og bord for og løse dette, men kan ikke der jeg sitter. Men er fullverdig og rimelig ladebord som har plass 2 til presser da. Ingen bilder på tlf atm, men kan prøve og poste senere.
  3. Tenkte samme ting i min tid, men så fikk jeg tak i denne for 500,- https://www.rakuten.com/prod/black-decker-dewalt-wm525-workmate-hand-truck/204645093.html Aldri angret eller sett meg tilbake. Legg en planke i midten sånn at bordet blir større, og du har plass til 2 presser, dvs 1 loadmaster og single press, pluss en mini klemmer og annet! Har ikke bilde atm, men veldig praktisk sak, og når du engang flytter, så er den også en sak du kan klappe sammen og transportere ting med.
  4. Hei, Hva er erfaring på slitedeler for P226 serien? Dvs dere som har skutt noen år med disse, hvilken deler kan jeg forvete ryker først? Da jeg ser andre har "service kit" etc, men på sig så er det lite av sånt.
  5. Få baner som har støtte for dette. Napp har ingen anlegg som støtter dette, og torvdalshalsen vet jeg ikke om kan. Husk, mye turister og annet i fjellheimen her, så det er vanskelig og finne noen god plass.
×
×
  • Create New...