Jump to content

JPSogS

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

605 profile views
 1. Jepp. Den får plass i eska.
 2. Veldig greit med innspill skal du vite. Hvilken rase var det og var det mye sår på putene?
 3. Hmmm interessant. Noe som kunne bedre det? Hva ble utfallet generelt?
 4. Bak-framme. Virker egentlig fine de altså. Hva skyldtes det din hund?
 5. Hva slags prøver tenker du helst da på? Jeg har fundert på om de kan se noe på blod/væske prøve. Det de ser på er en teip som festes på sår og så kikker med mikroskop på det som fester seg i teipen.
 6. Høy kammervenner. Løfter tråden med håp om svar. Er frustrert eier som får vondt av dreveren som har stor jaktlyst men skjøre poter. Vetrinær er forsiktig med svar om det ene eller andre. Så håper noen har svar her? Muligens allergi, muligens kronisk tilfelle. Aldeles dårlig samvittighet om sokken ramler av hvertfall.. Prøvd å løpe på grusveier og div, men blir bare forringet. Tenkte det kunne være betongstøv i hundegården som gjorde at det etset. Men tiltak av poxy (jotun?) Gulv maling har ikke heller hjulpet. Han er 4 år og det er 3 sesongen 5 dette er tilfelle. Noen som har svar og kan bedømme hva det kan være? Her er noen bilder.
 7. Hei Har lite peiling på mobiler å sånt. Men sånn som tracker hundepeiler og slike ting. Vil stengingen by på noen problemer der?
 8. JA‼️ Prøvde å legge den død grunnet emne men klarer nå ikke la være. Liker godt engasjementet ditt rundt håndkikkert og murphys lov. Men om jeg og mr. PerUlv69 er de eneste på kammeret som f.eks har sett høst aldrende ormegrass istede for hjort gjennom riflekikkerten? Det kan jeg ikke tro på. Kun ett eksempel. Men ideen bbdg drar inn i denne diskusjonen utenfor emne er aldeles ikke dum, og kan dras inn i emne. Ville en håndkikkert dekket det behovet som den riflekikkerten PerUlv69 har per nå mangler? Kanskje det letteste.
 9. Men om man ser en bevegelse. Er det da totalt unormalt å bruke kikkertsikte? Litt utenfor emne dette..
 10. Nødvendigvis ladd? Man skyter ikke vist man ikke vet hva det er. Tro heller bedre om andre.
 11. Hadde likt å sett den jaktdressen👍 Armani?
 12. Temmelig sikker på at jaktkompaniet på evje har de.
 13. Noen som gjør seg klar for morgendagen?😊
×
×
 • Create New...