Jump to content

JPSogS

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

JPSogS last won the day on October 26 2021

JPSogS had the most liked content!

Recent Profile Visitors

732 profile views

JPSogS's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

18

Reputation

  1. Har skjønt det som at det er markant forskjell på rådyr å reinsdyr. Kan det stemme? Har desverre aldri jaktet rein så kan ikke uttale meg om det. Men å skyte råa fra kje'et gir meg (ikke sikkert det er likt for alle) klump i magen. Men som @jjrckd skriver så vil det storsett erfares i det lange løp. Men ett kje har ikke 50 andre dyr å følge. Merk følge.
  2. Kan dette hjelpe? https://svenskadreverklubben.se/valpar-vantas/
  3. Bare meg eller ble det en ufattelig lang tråd?
  4. Nå er det helt ut på viddene og tydeligvis langt forbi, tror knapt nok noen vidder er store nok for noen jegere å kunne trene på skyting. Nettopp dette vaset her Sunnmøring er det siste du skal gi til en usikker og evt ny jeger. Hause det opp med ei hinsides skyting. Riktig nok imponerende og det skal du ha. Men det er ikke det som hjelper på usikkerhet. Høres ut som trådstarter er fersk på skyting av vilt og da er det rådet far hans har gitt det aller beste. Vi er ingen like, Om det seg være 1000m eller 20m som er komfortabelt vites ikke før forskjellige situasjoner oppstår for deg. Du kjenner det best selv. Antakeligvis ikke så stor avstand i starten. Du vil sannsynligvis gå over grensa og kanskje utstyret spiller deg ett puss en gang. Det er lærdom man tar innover seg. Men Sunnmøring har rett i at trening er veldig viktig. Situasjonene man får på jakt er sjeldent identiske.
  5. I alle dager imponerende.
  6. Interessant. Har du noe formening om hvorfor det ble så voldsomt stas plutselig?
  7. Herre min hatt. At dette er ett problem er faktisk utenfor min forstand. Svein37 om det bare var meg og deg i hele verden som skyter uten demper på en "tross alt" skytebane. Så skulle jeg vært på din side helt til jeg ligger i det berømte penalhuset. Altså en skytebane. Unnskyld alle sammen, men det er en skytebane. Skytebane.
  8. Vil det da si 16% enslig kalv? Ser liksom som regel flere enn ett kje med råa på sommerstid. Mens på høsten ser man gjerne "bare" rå med enslig kje. Noen som ikke klarer seg kanskje?
  9. Jepp. Den får plass i eska.
  10. Veldig greit med innspill skal du vite. Hvilken rase var det og var det mye sår på putene?
  11. Hmmm interessant. Noe som kunne bedre det? Hva ble utfallet generelt?
  12. Bak-framme. Virker egentlig fine de altså. Hva skyldtes det din hund?
  13. Hva slags prøver tenker du helst da på? Jeg har fundert på om de kan se noe på blod/væske prøve. Det de ser på er en teip som festes på sår og så kikker med mikroskop på det som fester seg i teipen.
×
×
  • Create New...