Jump to content

JPSogS

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei Har lite peiling på mobiler å sånt. Men sånn som tracker hundepeiler og slike ting. Vil stengingen by på noen problemer der?
 2. JA‼️ Prøvde å legge den død grunnet emne men klarer nå ikke la være. Liker godt engasjementet ditt rundt håndkikkert og murphys lov. Men om jeg og mr. PerUlv69 er de eneste på kammeret som f.eks har sett høst aldrende ormegrass istede for hjort gjennom riflekikkerten? Det kan jeg ikke tro på. Kun ett eksempel. Men ideen bbdg drar inn i denne diskusjonen utenfor emne er aldeles ikke dum, og kan dras inn i emne. Ville en håndkikkert dekket det behovet som den riflekikkerten PerUlv69 har per nå mangler? Kanskje det letteste.
 3. Men om man ser en bevegelse. Er det da totalt unormalt å bruke kikkertsikte? Litt utenfor emne dette..
 4. Nødvendigvis ladd? Man skyter ikke vist man ikke vet hva det er. Tro heller bedre om andre.
 5. Hadde likt å sett den jaktdressen👍 Armani?
 6. Temmelig sikker på at jaktkompaniet på evje har de.
 7. Noen som gjør seg klar for morgendagen?😊
 8. Noen som har erfaring med n-560 til nevnte kule? Min-maks?
 9. Hehe. Den er faktisk ikke så særlig mye bedre enn en tikka t3 heller, vist du ser sånn på det. Men den er lettere. Særlig i 308win mener jeg er riktig. De er veldig gode å skyte med. Har prøvd selv.
 10. Ville vurdert denne pakken sterkt. Oppgradering men og mye likt det du er vant med. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=41082965
 11. Er slikt jeg er interessert i å høre på. Da er det hvertfall erfart og ikke bare tall?
 12. Kan det ha blitt drept barn av ulv før det siste århundre? Hvor mye ulv har det vært det siste århundre i Norge? Kanskje noe å tenke på før ulvebestanden er større enn i dag. Tviler på regjeringen er sikre på hvor mye ulv det egentlig er. Antallet blir verre å holde styr på den bestanden vokser. Vil bare få fram at vist det fortsetter som nu, så kan det nok smelle tilbake på oss i senere tid. En forferdelig tanke å ha i hodet at dattera mi er omringet av fem ulv.
×
×
 • Create New...