Jump to content

Larris

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Larris's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har lest at browning bar, halvauto, skal kaste tompatronene ca 85-90° ut av kammeret. Gjelder det samme etter montering av demper?? Min er justert av børsemaker, men kaster nå patronene på skrå bakover..... Samtidig opplever jeg forkiling av patronene ved omladning. Kanskje da spesielt på skudd 2. (4 skudds magasin) Noen med erfaringer rundt dette???
  2. Opplever det ikke som noe som kommer sivende, mere som om noen blåser "kraftig" rett i sikteøyet. Flere har prøvd våpenet og føler det direkte ubehagelig. Noen foreslår annen demper eller annen type ammo. Skal prøve uten kikkert, får og se om min kikkert blir for langt fremme og kan være en årsak. Siden de som testskyter fra forhandler uten kikkert, ikke har opplevd dette.
  3. Registrert: 21 Jun 2015, 09:26 Noen med dårlig erfaring ang Browning Bar og lyddemper? Kjøpte nytt med hausken demper og kaliber 308. Justert inn av børsemaker. Var ute for testskyting, og opplevde at gasstrykket kom bakover og mitt i sikteøyet. Sendte våpenet inn for sjekk, hvor de justerte og prøvde før de sendte det i retur. Fremdeles er det alt for mye "gasstrykk" i sikteøyet. Noen flere med erfaring på dette ??
  4. Larris

    Browning Bar

    Noen med dårlig erfaring ang Browning Bar og lyddemper? Kjøpte nytt med hausken demper og kaliber 308. Justert inn av børsemaker. Var ute for testskyting, og opplevde at gasstrykket kom bakover og mitt i sikteøyet. Sendte våpenet inn for sjekk, hvor de justerte og prøvde før de sendte det i retur. Fremdeles er det alt for mye "gasstrykk" i sikteøyet. Noen med erfaring på dette ??
  5. Er ikke links nei. Ser det er flere som nevner problemet, men føler kanskje at det i dette tilfellet er såpass mye at det krever tiltak.
  6. Har fått tak i en Browning Bar H.C Tracker, 308. Justert og innskutt med demper av børsemaker, men ved testskyting fikk jeg gasstrykket i sikteøyet. Det var såpass ille at det ble direkte ubehagelig ved 2-3 skudd på rappen. Har ingen erfaring med halvauto, men er dette vanlig??
×
×
  • Create New...