Jump to content

RuBr

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

RuBr's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Hei! Skal kjøpe ny jaktdress av skikkelig kvalitet da den jeg har er en billig ikke på noen måte vanntett dress... Har sett på disse 2 http://www.axlsport.no/bekledning/jaktklaer/jaktdresser/hrkila-caribou-x-jaktdress http://www.axlsport.no/bekledning/jaktklaer/jaktdresser/hrkila-pro-hunter-dog-keeper-jaktdress Er liksom blitt litt Härkila fan men tar gjerne imot tips på andre merker også. Jakter rype, storfugl, rådyr og elg, så er i både åpne områder til tettskog så dressen må være slitesterk og tåle litt. Og vil høre både det negative og positive med dressene.
 2. Ligger lite baikal på finn nå, kan i værtfall ikke finne mange der. Men ja er flere som har sagt akkurat det samme til meg
 3. Fikk nettopp tilbud om å kjøpe en 1år gammel finnskogen 12/89 for 6500 og en remington pump 12/89 for 3500. Er dette en fornuftig pris? eller er finnskogen bare å ligge totalt unna?
 4. okei da har jeg missforstått det da Kjenner 3-4stk som har silma finnskogen den gamle og er kjempe fornøyd men ser jo på forum at mange har vært plaget med dem. Men om Silma er uaktuelt da må jeg jo se etter brukt da eller er det noe å anbefale nytt i min prisgrense?
 5. Grunnen til at jeg har sett på 12/89 er fordi man kan jakte større vilt om man vil uten å ha flere hagler lissom. Deffør tenkte jeg 12/89, kan jo bruke feks 12/76 patroner på rype. Kan jo bruke alle typer patroner i den finnskogen jeg nevnte derfor tenkte jeg den var ganske grei til mitt bruk da. Men igjen jeg spør her fordi jeg er uerfarn og tar imot alle tips!
 6. Blir i første omgang rype og and. Men er gira på gås og sjøfugl også men er som sagt fersk jeger deffør spør jeg her hvor sikkert folk er mer erfarne og kan gi meg tips =)
 7. Finnskogen du tenker på?
 8. Skal innom xxl å se på Nye Finnskogen som sikkert da er finnskogen 2, koster 7999kr.
 9. Har sett litt på Beretta på finn og man må vel opp på rundt 15.000kr for en brukbar en? Blir litt over budsjett men det er jo en del mer kvalitet i Beretta da.
 10. Hei! Har nettopp tatt jegerprøven og levert våpensøknad. Så sitter å ser etter min første hagle. Har sett på Silma Finnskogen 12/89 http://www.xxl.no/jakt/skyting/smavilt/hagle/silma-nye-finnskogen-hagle-12-89/p/1092403_1_style Og Silma Royal 12/89 http://www.xxl.no/jakt/skyting/smavilt/hagle/silma-hagle-royal-12-89/p/1057970_1_style#details Ser at en del kritiserer Silma en del men andre sier det er en kjempe hagle så blir jo usikker. Tenkte og bruke MAX 10.000kr men helst noe til 6.000-8.000kr Og tenkte å kjøpe en hagle til allround jakt derfor 12/89 men flere sier det er lurere å kjøpe en pump eller halvauto i tillegg. Noen som har meninger om Silma og eventuelt tips til andre hagler man kan vurdere? På forhånd takk!
×
×
 • Create New...