Jump to content

rhb

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Våpensøylen er norsk importør. Kanskje de har en liggende. http://www.vapen-soilen.no/nettbutikk
 2. De grå har en annen betegnelse - 25hc/af . https://www.globaltools.no/sikkerhetsutstyr/verneutstyr/vernebriller/briller-zekler-25-hcaf
 3. Har testet ut disse nå. Meget behaglige og brukbar utlufting. Kan anbefales om du vil ha noe som ser litt mindre visiraktig ut .
 4. https://www.globaltools.no/sikkerhetsutstyr/vernebrille-zekler25 Fikla litt med internettet og fant disse. Klar, gul og grå EN 166 glass tilgjengelig. Er visst mer tilgjengelig av slikt enn de store stygge overglassesene til 3M.
 5. Jasså? Har du sett noen spesifikasjoner og krav til øyebeskyttelse ifb skyting?
 6. Testa akkurat de gamle oppripa. Måtte slå ganske hardt 3 ganger med en polygriptang for at de skulle knuse. Mer holdbare enn jeg forventa.
 7. De er nok ikke av vernebrillekvallitet iht HMS, men, de er laget av hardplast og har svakt buede polycarbonatglass (eller noe lignende) . Så lenge jeg bruker ordinere briller under, velger jeg å stole på at de vil dempe ned og beskytte mot en evnt rikoskjett. I vanlig innelys virker de fint. Gul farge bidrar forøvrig til å forsterke konturer.
 8. https://www.24hshop.no/hjem-fritid/ovrigt-hjem-fritid/resetillbehor/suncovers-solbriller-over-briller-1 Bruker selv disse her... ser passe "harry" ut, men de funker og er billige.
 9. ...hvorfor ikke likegodt forby dasspapir... er sikkert en eller annen idiot som kan klare å skade seg selv eller andre med det også...
 10. Da du virker å sitte på "inside-info" vedr den nye våpenloven... har du noe info vedr om det fortsatt vil bli lov å bruke jaktrifler med samme magasinkapasitet som konkurrentene som skyter med dedikerte konkurranserifler? Eventuelle muligheter for å "omregistrere" fra jakt til konk. ?
 11. Ja, og forhåpentligvis blir det slik når den nye norske våpenloven kommer, at en dynamiskskytter som ikke eier et dedikert dynamiskvåpen også kan få en slik tillatelse, -event omklassifisere våpenet slik at man kan fortsette å bruke det i DSS.
 12. Lurer på hvordan dette vil falle ut vedr det å fortsatt kunne bruke en "ervervet jaktrifle" til sportsskyting/DSS... ? Vil man kunne fortsatt gjøre det med samme mag-kapasitet som de med "ervervet konkurranserifle" når den nye norske våpenloven kommer? -Og ikke minst, vil man i det heletatt kunne bruke en slik rifle (feks Mini 14) til noe som helst annet enn å drive egentrening på en pappskive...? (jfr ryktene om krav om faste eller hengslede magasiner på halvauto jaktrifler) Kanskje like godt å selge unna, mens man fortsatt kan og begynne å spare til en Ar...? Teller virkelig på knappene nå .
 13. hehe for å forrvirre deg litt ytterligere... Startkort og medlemskort er to forskjellige . Om du ikke får skrevet ut startkort/startID er det nok fordi du ikke er oppført som aktivt medlem i klubben din. Du må være oppført som både " medlem" og "aktivt medlem" i medlemsregisteret. Medlemsansvarlig må legge deg til gruppa. (klubbnavn/ skyting , klubbnavn /pistol etc)
 14. Mulig jeg blinkser, og ikke kan jeg hele dette rundskrivet på rams, men , det står uansett bakpå søknadsskjemaet flg : ved kjøp hos annen enn godkjendt forhandler må det oppgis fabrikkmerke, modellbetegnelse og nr . Ved kjøp hos godkjendt forhandler er det tilstrekkelig å oppføre våpenets art og kaliber. så om vitsen ved å ha åpen søknad er at man skal handle billig bruktvåpen hos tilfeldige private, går altså ikke det... uansett hvordan jeg tolker det.
×
×
 • Create New...