Jump to content

tanketomtyrenakke

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

tanketomtyrenakke's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Har en tofot type caldwell som festes til rifla med reimbøylefeste og deretter strammes/trekkes til med skrue (se innringet i bilde). Denne skruen har jeg klart å miste. Noen gode tips hvor man kan få tak i erstatning eller alternative løsninger?
  2. Redigerte bort kommentarene mine, mulig jeg kjente på et dårlig eksemplar eller forveksler med noe annet basert på folks kommentarer. Vil uansett si at rifla er tøff og hendig. Winge våpen har forresten en video av den der du ser den i aksjon. Lykke til..
  3. -------------redigert Begynner å tvile på hukommelsen
  4. http://www.mandalsport.no/categories/jakt-og-friluft 30-40% på våpen
  5. Noen som har forslag til grei "rekyl"-kappe til TD-kolba? blir litt i korteste laget.
  6. Har selv siklet på denne. Ser den bruker TRG-løsning på magasinet med release ved avtrekkerbøyle. Er dette en OK løsning mtp å miste magasin på jakt? (De er en del dyrere enn std T3-mag).
  7. Drar opp denne da jeg føler det er noen ting jeg ikke helt finner svar på. Dersom (helt sprøtt men..) Sako kommer med en ny halvauto salongrifle, måtte den vært tatt inn i en av listene for godkjente halvauto på lik linje med BAR, Mini, Molot etc? Dvs godkjent ved forskriftsendring? Hvor store modifikasjoner/endringer kan eks Remington gjøre på en 597 før den kan sies å "ikke ha vært godkjent før forskriftens ikrafttredelse"? Det virker for meg som det er blitt introdusert en del nye varianter av halvauto salongrifler i etterkant av denne forskrift; er de på en måte i et lovløst "vakuum" eller dekkes de av at de er bygd på den og den låskassa?
  8. Agder tok ganske nøyaktig seks uker på mine søknader, levert midten av mai, returnert begynnelsen av juli. Tok to dager fra betalt gebyr til de lå i posten.
  9. OK, takker for mange gode svar. Kort oppsummert går det bra hvis man ikke kjøper Blaser, monterer børsa på beltevogn og ellers er sånn nogenlunde oppmerksom..
  10. God kveld. Førsteposten min på dette forumet. Har brukt mye tid her og ser det er mange kunnskapsrike folk. Jeg er på leting etter min første rifle og skal ha 308. Det er mye fine/greie børser å få i prisleiet jeg tenker (7-12000), deriblant amerikanske Rem 700 og Xbolt/Abolt3 (strengt tatt japansk bygd da). Men så var det dette med løpssprengningen til testfakta for mange år siden. Har søkt en del og ser det ble diskutert noe i etterkant men siden virker det å være relativt tyst. Amerikanske skyteforum virker heller ikke særlig innstilte på å diskutere dette. Jeg er ikke interessert i å miste hånda fordi jeg ikke merka om kula forlot løpet helt. Er det kommet noe nytt om dette annet enn at "Remington ikke forstår/mener det er en tullete test"? Er det noe folk generelt tenker på/velger å ignorere? Er standardløp mer utsatt enn typisk "tactical/varmintløp" (tykkere løp)? Vil "eksplosjonen" være like dramatisk som i denne filmen dersom man hadde festet børsa i kolba i stedet for ved munningen? Finnes det noen EN/ISO/tilsvarende standarder som sier noe om akseptkriterier for hva rifleløpet skal tåle?
×
×
  • Create New...