Jump to content

MatsJoran

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MatsJoran's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for alle tilbakemeldinger og hjelp! Har lest hele denne tråden og trålet mange forum flere ganger, men med så mye info og varierende meninger som man finner på nett er det til tider vanskelig og ta beslutninger når man mangler praktisk erfaring. Supert at det finnes et forum man kan stille konkrete spørsmål (det blir fort noen) og at dere gidder å svare!
  2. jeg krymper de slik nå, var bare usikker på om det er for lite da de ferdigmekka fra winchester hadde en del hissigere krymp.
  3. Har dere noen tanker rundt hvor hardt man skal/kan/bør krympe da. Vil jeg øke trykke veldig hvis jeg blir for ivrig med factory crimp'n? Kjøpte noen winchester 300grs jhp fra forhandler og ble litt overrasket over det som for meg virket som en veldig aggressiv krymp. Har man overdrevet hvis det blir en liten bulk i kula?
  4. Supert! Her var det oversiktelig. Da fortsetter jeg der jeg begynte med 52,2grs med bedre samvittighet! Bestilte også en pose med partizan 405 grs sjfp men disse var uten krymperille. Vil jeg kunne bruke disse med lee sin krympedie eller er de ubrukelig?
  5. Takk for masse bra info Skee! Har lest artiklene, fortsatt litt vanskelig som fersk lader da det opereres med flere standarder/tolkninger av hva som er max. Håper jeg ikke er helt på villspor hvis jeg holder meg i den lavere delen av vihtavouri sin ladetabell. Sierra kulene jeg nevnte i tidligere innlegg er ikke bly men mantlede hullspiss. har nettop bestilt Hornady sine 300gr hp kuler også, disse er nesten identiske med sierra sine 300gr hp. Hadde trodd jeg kunne kjøre samme lading men ble skeptisk (eller meget forvirret) da jeg så at Wintel sa 52.2 grs n-130 med Hornady 300grs er listet som max ifølge tabell fra VV (denne tabellen finner ikke jeg) men på den jeg finner er 52.2 grs n-130 med sierra 300grs listet som min. ble masse spørsmål her nå og kanskje litt rotete, men hadde satt stor pris på tilbakemelding om hva dere som sitter på erfaring tenker om dette da jeg har lyst å skyte mere med denne fantastiske rifla!
  6. Hei DoctoRoy! Har testet denne ladningen da jeg fikk den levert med kuler og krutt fra en forhandler. Ble bare litt usikker da jeg senere fant den på nett men da listet for bruk bare i Ruger#1. og nyere boltrifler. Hvor fant du ladedataen fra vihtavouri på Hornady sin 300grs kule? Fant ikke denne dataen på vihtavouri sin hjemmeside. Nyskjerrig hva som var startlaadningen på denne kula.
  7. Hei! som fersk hjemmelader håper jeg noen med mere erfaring vil dele sin mening om denne ladningen (rifle er Marlin 1895 ss med kappet løp. Samme lengde som gg) hylse: starline kule: sierra 300gr. fn hp hette: cci 200 lr 52,2 grs N-130 col: 64,5
×
×
  • Create New...