Jump to content

Eddy1212

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva skal du bruke den til?
 2. Er i bestilling men kommer ikke før nærmere sommeren....... Du får passe deg. Stiller selv og med to til uten rifle som kommer til å sikle på JP'en din hele pre matchen 😍
 3. Cool. Men nå er vel rifla med demper lenger enn deg AndersR ??
 4. Gleder meg til lånerace under Minirifle NM neste uke 😇
 5. Svenske myndigheter er ikke kjent for sin fleksible og praktiske tilnærming til regelverk. Jeg ville tatt ferga fra København til Oslo. Billig forsikring i forhold til trøbbel.
 6. Eddy1212

  Webley .455

  Det beste er nok å kjøpe en blokk og støpe kuler selv. Ettersom jeg ikke gidder å støpe har jeg testet litt forskjellige kuler. Overraskende nok gikk H&N' 451 200 gr RN godt i min Webley Greener Target med en passe dose N32C bak. Denne kula har en liten fordypning i bakkant som jeg mistenker bretter seg ut og tetter løpet ved avfyring.
 7. Er forsåvidt enig med deg OysteinR hvis målet er å skyte PO. Hvis du ønsker å satse på OR og få resultater ville jeg gått for S2 OR (eller en av de andre alternativene fra de andre leverandørene).
 8. Hvis du ikke er på et tight budsjett og må holde kjøpesummen nede for å få råd til ammo er det ingen grunner til å bruke tid på analysen din. Shadow 2 ut av esken er vesentlig bedre enn en Shadow 1 som er tunet til max. Jeg har begge og har konvertert Shadow 1'en til Production Opticts for å eventuelt kunne skyte det i en konkurranse en gang i blandt. Hvis jeg skulle satse på PO ville jeg kjøpt en ny Shadow 2 Optics Ready for den bruken også.
 9. Hvilken divisjon de skyter tror jeg ikke har så mye å si på byggeferdighetene Slemmo. Jeg synes de kjedelige stagene er de som er laget av personer som tror at poenget er å tvinge/styre skytteren inn i posisjoner som de har bestemt seg for på forhånd. Tror det tar endel tid (og noen virker aldri å komme dit) før forsåelsen av at det å skyte i bevegelse med mange alternative løsninger på en stage (selv om det bare er en fornuftig) er en kulere design en løp og stopp i luke stager.
 10. BUL pistolene som 2Alfa fører er vel bedre value for money en STI om dagen. Elers ligger det jo en og annen brukt SVI ute av og til.
 11. Er jo fortsatt ledige plasser på kursene til Jorge Ballesteros i juni. Der får den enkelte rimelig klare tilbakemeldinger på hva en gjør riktig og hva som er feil. Er ikke noen som ikke vil ha stor nytte av å delta på dette, uansett nivå før kurset starter....
 12. Har en kompis som jeg for noen år siden viste en flott antikk 1873 Winchester som jeg akkurat hadde hentet. Reaksjonen hans var "Hva skal du med den da?". Han er ikke invitert med på noe etter dette..... Hører også med til historien at han har rundt 30 laksestenger i garasjen - jeg fisker ikke selv men har full forståelse for behovet for 30 stenger.
 13. Er jo ofte litt vennlig mobbing av de som feiler på treninger og konkurranser. Der mener jeg det er viktig å holde den fleipen til de som har holdt på en stund og derfor burde prestere på fornuftig nivå. Nybegynnerne må få råd og oppbygging inntil de føler seg forholdsvis trygge på basisferdighetene. APS må tåle mye ettersom han er stor i kjeften selv - andre må håndteres litt mere varsomt...
 14. Eddy1212

  Metal tråden

  Da du var ung var mobiltelefonene 2,30 meter høye, røde og stod på hjørnet i parken Slemmo!
 15. Er jo fort gjort å finne navn og facebook konto f.eks med de opplysningene som ligger i annonsen hans. Kjør en melding på hans profil med bilde av kikkerten og forespørsel om hvordan han har tenkt å gjøre opp for seg,.
×
×
 • Create New...