Jump to content

Eddy1212

Members
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvorfor fjerne det? Du har jo noe som hjelper deg å indeksere den dagen batteriet slutter å virke midt i en long course...
 2. Skjøt en elgkalv en gang. 40 meters hold med 9.3x62 - skuddet gikk rett igjennom hjertet. Dyret hoppet til og løp 80/90 meter før det la seg på rygg og sparket med bena.
 3. Er du sikker på det AndersR? jeg har enda ikke sett en 2011 som leveres i rosa flake med svarovski diamanter?
 4. 3n37 (eller helst 3n38) er populært i IPSC for de som vil lade 9mm til Major ladninger og få godt med kruttgasser for å drive kompen på Open pistoler. For normal skyting får du en kraftig stikkflamme (muligens også uforbrendt krutt) med mere rekyl en du trenger. Du oppgir 6,2gr and 1243 f/s - dette er Power Factor på 154. I de trangeste løpene mine (5") hender det jeg får rundt 145 i PF med normal fabrikk ammo (typisk Magtec). Geco IPSC gir 130-134 i PF. Du lader deg derfor til mere rekyl og utfordringer enn du trenger hvis du insisterer på å bruke 3n37 også. De få gangene jeg gidder lade 9mm bruker jeg N320 og lader til PF 130. Vil du ha mere fart kan N330 eller N340 våre helt OK.
 5. Jeg ville kjøpt en CZ Shadow 2 med tunet fjærsett. Da får du en ferdig pistol til 14-15 tusen som du lett kan selge hvis du får andre prioriteringer. Supler med en god 22. Enten en brukt matchpistol eller noe ala Ruger Mark 4/5. Da har du noe som funker og du kan utvikle deg med til du eventuelt finner ut at vil oppgradere eller skyte andre øvelser som gjør at du må bytte (kjøpe flere...).
 6. Er vel ikke helt riktig det heller. Stiller normalt med en Glock 26 på spesialfelt. Vinner ikke noe større stevne med den men det er utrolig morro å se hvor mange Stenvaag spesialpistoler som ligger bak meg....
 7. Dra i tau er OK. Hva mener du med "siste possisjon på målet er skjult"?
 8. Kjenner utrolig nok flere av den sorten (selv om de kanskje ikke løper før frokost) og med internasjonale ambisjoner. Det som kjennetegner alle er at de har høye ambisjoner og forstår at du trenger beveglighet når du må skyte i bevegelse og fra alle typer possisjoner. Av de som står stille og skyter fra standplass har jeg ikke møtt noen på mange år med den type innstilling - men forhåpentligvis så finnes de.
 9. Eddy1212

  1911-tråden

  En 1911 i 10-20.000 kr klassen er normalt halvfabrikata uansett fabrikant slik jeg ser det. Kan funke helt OK og smelle hver gang du drar i avtrekkeren men er som oftest ikke konsistent i presisjon og funksjonering. Har sett nye pistoler fra flere produsenter (inkludert BUL) de siste årene som funker bra men også eksemplarer fra akkurat samme produsent som ikke er i nærheten presisjonsmessig. Mulig folket mener jeg er litt lite objektiv ettersom 3 av mine 5 1911'er er Les Baer's. De to 9mm Premier II jeg har går 10-15.000 skudd i året uten noen problemer hittil (fikk ladeproblemer på en match før jul hvor jeg hadde skiftet til litt lettere fjærer i DPM rekylsystemet kombinert med tykk olje og minusgrader - det tar jeg på min kappe og ikke pistolens...). Presisjonen er utmerket på hold opp til 70 meter som er det lengste jeg møter i matcher. Var selv heldig og fikk kjøpt to av dem før prisene (og dollaren) føk i været. Den siste kostet vel 35.000 - og er verdt det. Er ikke noe galt i å kjøpe en billig 1911 bare en ikke forventer å få det samme som fra topp leverandørene. Om det du får er verdt ekstraregningen er en vurdering den enkelte får ta med seg selv.
 10. Er mange teorier/skoler i forhold til dette. Hvor fort du faktisk ønsker/behøver å skyte påvirker jo dette endel.
 11. Famus last words. Dette er jo bare en minimums start pakke....
 12. Når ungene var små brukte de halvauto i cal 20 (fra 7 år til 13 år - deretter cal 12 O/U). Fin rekyl med lerdueammo. Kappet til kolben på en 1100 Special Field og skjøtet på bitene igjen ettersom de vokste. Jeg tror jeg hadde gått for denne i dag: https://www.hjf.no/produkt/vapen/franchi/halvautomat/franchi-compact-synt-black-2076-61cm
 13. Sjekk kikkerten også. Har sett billige kikkerter hvor trådkorset plutselig har løsnet og har begynt å vandre.
 14. Lang diskusjon rundt dette i denne tråden. Generelt er svenskene ganske sære i forhold til regelverket rundt jakt og grenser enn hva vi er vant til i Norge. http://forum.robsoft.nu/viewtopic.php?t=215479
 15. Du burde - men det er ikke sikkert. Fikk avslag på dette hos Øst i sommer (etter det nye kompendiet kom) og har klage inne hos POD nå.
×
×
 • Create New...