Jump to content

Eddy1212

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har en kompis som jeg for noen år siden viste en flott antikk 1873 Winchester som jeg akkurat hadde hentet. Reaksjonen hans var "Hva skal du med den da?". Han er ikke invitert med på noe etter dette..... Hører også med til historien at han har rundt 30 laksestenger i garasjen - jeg fisker ikke selv men har full forståelse for behovet for 30 stenger.
 2. Er jo ofte litt vennlig mobbing av de som feiler på treninger og konkurranser. Der mener jeg det er viktig å holde den fleipen til de som har holdt på en stund og derfor burde prestere på fornuftig nivå. Nybegynnerne må få råd og oppbygging inntil de føler seg forholdsvis trygge på basisferdighetene. APS må tåle mye ettersom han er stor i kjeften selv - andre må håndteres litt mere varsomt...
 3. Eddy1212

  Metal tråden

  Da du var ung var mobiltelefonene 2,30 meter høye, røde og stod på hjørnet i parken Slemmo!
 4. Er jo fort gjort å finne navn og facebook konto f.eks med de opplysningene som ligger i annonsen hans. Kjør en melding på hans profil med bilde av kikkerten og forespørsel om hvordan han har tenkt å gjøre opp for seg,.
 5. Klarer du pusse pistolen klarer du bytte fjærer.
 6. Eddy1212

  1911-tråden

  Er ikke uvanlig at dette skjer på 1911, vet ikke om det er mere vanlig på 9mm modellene men det er der jeg har hatt mest problemer. Test forskjellige magasiner og eventuelt også noen forskjellige sleidestoppere. Jeg har best erfaring med Chip McGormic og Wilson Combat magasiner i mine LB Premier II i 9mm, andre sverger til Tripp Cobra magasiner. Les Baer magasinene ligger ubrukte i våpenskapet (de er 9 skudds og ikke 10....).
 7. Eller en S&W M31 i cal 32? Fin J ramme revolver med 6 skudds tønne!
 8. Jeg startet med luftgevær i 8-9 års alderen. 500 skudd om dagen på hytta om sommeren på det meste ga grunnlag for både god skyting og en mengde uvaner. Etter at jeg startet med konkurranse skyting med luft og miniatyr i 13 års alderen ble uvanene slipt av og avtrekk/ pusteteknikker forbedret kraftig. Tok nybegynnerkurset på pistol som 20 åring og så at den grunntreningen gjorde at resultatene fort kom opp på bra nivå med 22 pistolen. Brukte litt tid på å forstå at jeg måtte holde hardere i 9 mm pistolen (Colt 1911) og 357 revolveren for å få gode resultater. På den tiden var det skyting med alt mulig fra miniatyr og svartkrutt til finpistol og lerdueskyting. Mener selv at det å skyte mange forskjellige program/våpentyper gjorde meg bedre men forstår jo at en må spesialisere seg hvis OL er målet... Etter endel år uten pistolskyting når barna var små ble det igjen feltskyting og DSSN sikkerhetskurs. Må inrømme at 22 pistolen nå kun blir brukt til Sivil 5, ellers går det i 1911,2011 varianter og Shadow 2 i Production. Skulle jeg gått 33 år tilbake i tid og valg førsteoppsett igjen ville jeg nok havnet på noe som ligner det jeg faktisk startet med. En god 22 (men ikke ren banepistol), en høykvalitets 1911 til grov og en tunet S&W 357 til revolver/Mag. Den gang var mitt 4 våpen en Remington 1858 replika til svartkrutt, det har jeg aldri angret på og ville nok sett i den retningen igjen gitt at klubben har svartkrutt på programmet. Er rimelig sært men utrolig gøy! Alternativt en Shadow 2 for også å ha utstyr for å komme igang med Dynamisk så fort som mulig.
 9. Er en stund siden jeg så disse nye i butikken men de produseres enda. Tror faktisk siste pris jeg så var mellom 6 og 7 tusen uten kikkert og demper. Hvis det er den som ligger ute på finn fra Drammen du ser på så ser den bra ut meg pent treverk men den har noen stygge merker på forskjeftet. A-Tec demperen er fin (den gamle har du ikke bruk for). Kikkerten er vel en billig variant. 4.000 burde være OK men nok litt i det dyrere leiet. Får du prutet den end i 3 - 3.500 burde det være et godt kjøp. Husk at dette ikke er en rifle du bruker til å skyte hull i hull med på hundre meter men den duger bra til rypejakt på vinterstid. Blir utrolig kompakt når du deler den, særlig hvis du tar av demperen.
 10. Flott rifle - jeg har hatt min siden jeg kjøøpte den ny i 1984. Har andre salonger som har bedre presisjon men den holder til det meste. Rifla er delbar (en liten "tapp" foran utkasteren som du skyver frem samtidig som du vrir løpet. Ringen mellom løpsdelen og kolbe/låskassen er for å tighte til børsa (ikke stram den så du ikke får satt den sammen), skal derfor mye til før denne blir slarkete. Er som andre 22 rifler litt kresen på ammo og du må ta ut sluttstkket en gang i blandt for å rense mekanismen skikkelig, blir mye dritt i mekanismen. Disse gamle Browningene har super byggekvalitet - milevis fra kopiene som er laget senere.
 11. Er viktig å huske at det ikke er noen universal pistol dom dekker alle typer bruk. Som flere her er inne på utvikler en seg i løpet av skytekarieren og smaken vil derfor endre seg. Hvis du ser for deg å beholde pistolen i lang tid er det Ok å kjøpe noe sært. Men det er Mye lettere å selge en normal G17. Er ikke særlig glad i Glock selv men har en 26 til Sivil 2 pga at den er tøffere enn G19... Fikk låne en G23 i helgen i Sivil 3 - og det blir nok en sånn i skapet før neste NM. Til felt har jeg mye annet som er mye bedre egnet. Og endel sært fordi det er morro...
 12. I mitt hode betyr sjelden (på moderne greier) normalt ukurant. Er vanligvis en grunn til at det ikke er mange som kjøper.
 13. Da blir det gammel Holland & Holland med svartkruttpatroner !
 14. Lee Classic Turret - funker helt fjell for småskala lading. Har to selv med diverse topper til sære pistolkalibre. Passer til produksjon av 50 - 300 skudd for kvelden. Hetteisetteren er ikke særlig bra - jeg bruker manuell isetter når jeg lader på disse.
×
×
 • Create New...