Jump to content

HausJakt

Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HausJakt

  1. Heisann, har akkurat handlet meg Winchester model 94 30-30. Jeg vil montere Aimpoint men hvordan monterer man optikk på denne rifla i og med at utkast er på toppen?
  2. Hei, jeg har veldig lyst til å dreie en munningsbrems. Fins det noen som har gjort det før? Evt mål og tips? På forhånd takk:)
  3. Jeg kan peile på litt over 2km i gode forhold med T5 og Astro 320.
  4. Gjelder dette alle fylker/kommuner?
  5. Vet noen om disse Amerikanske saltsteinene funker og om det gjør godt for rådyr for eksempel? https://www.basspro.com/shop/en/wildgame-innovations-sugar-beet-crush-lick-n-brick-deer-attractant
  6. Hei. Kan en person som er 16 år med bestått jegerprøve jakte småvilt med rifle alene?
  7. Vet du hvor mye den orginale plaststokken til Tikka veier?
  8. Vurderer å kjøpe en annen type stokk til min tikka T3x. Har sett alternativer som GRS og KKC. Jeg er hundefører så vil helst ha den så lett som mulig. Hva burde jeg velge isåfall? På forhånd takk!
  9. Jeg har tenkt å kjøpe lyddemper til min Tikka T3x 308.win, men har ikke peiling på hva jeg vil ha... Demperen på være relativt god med tanke på demping og rekyl (altså tenger ikke å ta vekk alt) og den MÅ være lett. Er hundefører så blir mye gåing. Har sett litt på A-tec sin carbon utgave, lett og tar vekk mye men det blir sagt at den ikke kan bli skytes varm med? Hvor mange skudd er dette på rappen og hvor lang tid for å kjøle ned igjen? Takk for svar!
  10. Personlig syntes jeg at du bare burde bruke en "headstrap". Bildene blir med mer bevegelse og deretter gøyere å se på. Men hvis du ikke vil se ut som en idiot er jeg sikker på at en slik en "sprtsman-mount" er av beste kvalitet.!
  11. Jeg har vært så heldig å få astro 320 i julegave. Det eneste jeg mangler nå er kart. Jeg er vel egentlig ute etter det beste kartet. Kartet må være med eiendomsgrenser og med mange detaljer. Hvilket kart er jeg ute etter? Skriv gjerne link
  12. HausJakt

    God dag

    !!Velkommen!! Hilsen Meg
  13. https://www.felleskjopet.no/butikk/jakt ... 4728_BASE/ http://www.biltema.no/no/Fritid/Jakt/Kl ... 000030705/ Nå holder du deg varm.
  14. Kjøp jegerprøve-appen fra Jorn Andre Holmen Tveten (iOS mulig Android også), koster 33 kroner men er verdt det. Vanvittig gode spørsmål. Slår så og si alle andre tester på nettet- Jeg tok jegerprøven i August og mener fast bestemt at jeg hadde bestått ved å bare øve ved hjelp av appen. Løp og kjøp. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  15. http://www.biltema.no/no/Fritid/Jakt/Ut ... 000034753/ Er dette noe å kjøpe?
  16. Er det mulig å få feste til Zeiss Victory Compact Point på vanlig hagle? https://www.xxl.no/zeiss-victory-compac ... 20_1_style
  17. HausJakt

    Haglereim?

    Husker du hvilken type det var?
  18. Hei, har noen testa fiberoptisk sikte til hagle? https://www.gsport.no/produkt/687541/ea ... -jakt-roed Tenker å bruke det på alt fra rådyr til leirdue… Takk for svar.
  19. HausJakt

    Haglereim?

    Hei, tenker å kjøpe ny haglereim. Må være god å bruke for en 14år gammel skulder. Noen tips? Tusen takk!
  20. HausJakt

    Jaktradio

    Det er en konge radio!!
  21. Noen som har erfaring med Garmin Alpha 50?
  22. Regnes rådyr som storvilt under all jakt?
  23. Hehe, bare å hente bikkja da ja!
×
×
  • Create New...