Jump to content

HausJakt

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, jeg har veldig lyst til å dreie en munningsbrems. Fins det noen som har gjort det før? Evt mål og tips? På forhånd takk:)
 2. Jeg kan peile på litt over 2km i gode forhold med T5 og Astro 320.
 3. Gjelder dette alle fylker/kommuner?
 4. Vet noen om disse Amerikanske saltsteinene funker og om det gjør godt for rådyr for eksempel? https://www.basspro.com/shop/en/wildgame-innovations-sugar-beet-crush-lick-n-brick-deer-attractant
 5. Hei. Kan en person som er 16 år med bestått jegerprøve jakte småvilt med rifle alene?
 6. Vet du hvor mye den orginale plaststokken til Tikka veier?
 7. Vurderer å kjøpe en annen type stokk til min tikka T3x. Har sett alternativer som GRS og KKC. Jeg er hundefører så vil helst ha den så lett som mulig. Hva burde jeg velge isåfall? På forhånd takk!
 8. Jeg har tenkt å kjøpe lyddemper til min Tikka T3x 308.win, men har ikke peiling på hva jeg vil ha... Demperen på være relativt god med tanke på demping og rekyl (altså tenger ikke å ta vekk alt) og den MÅ være lett. Er hundefører så blir mye gåing. Har sett litt på A-tec sin carbon utgave, lett og tar vekk mye men det blir sagt at den ikke kan bli skytes varm med? Hvor mange skudd er dette på rappen og hvor lang tid for å kjøle ned igjen? Takk for svar!
 9. Personlig syntes jeg at du bare burde bruke en "headstrap". Bildene blir med mer bevegelse og deretter gøyere å se på. Men hvis du ikke vil se ut som en idiot er jeg sikker på at en slik en "sprtsman-mount" er av beste kvalitet.!
 10. Jeg har vært så heldig å få astro 320 i julegave. Det eneste jeg mangler nå er kart. Jeg er vel egentlig ute etter det beste kartet. Kartet må være med eiendomsgrenser og med mange detaljer. Hvilket kart er jeg ute etter? Skriv gjerne link
 11. HausJakt

  God dag

  !!Velkommen!! Hilsen Meg
 12. https://www.felleskjopet.no/butikk/jakt ... 4728_BASE/ http://www.biltema.no/no/Fritid/Jakt/Kl ... 000030705/ Nå holder du deg varm.
 13. Kjøp jegerprøve-appen fra Jorn Andre Holmen Tveten (iOS mulig Android også), koster 33 kroner men er verdt det. Vanvittig gode spørsmål. Slår så og si alle andre tester på nettet- Jeg tok jegerprøven i August og mener fast bestemt at jeg hadde bestått ved å bare øve ved hjelp av appen. Løp og kjøp. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
×
×
 • Create New...