Jump to content

Trg22

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Trg22's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Herregud så mange fine troferom, dere er dyktige Jeg har dessverre ikke et eget tiltenkt troferom, og med leilighet i planene så må jeg nok finne på noe smart for å få plass...mulig et eget frittstående anneks kan bli en løsning. Mvh
 2. Høres bra ut Kiwi, gleder meg til rapport Studer gjerne dette med Sikajakt for meg når du har lyst og muligheten.
 3. Fortell gjerne mer om turen Okhotnik, for her er det flere som drømmer ... Surfer litt på youtube etter jakt på Maral, og det hjelper ikke akkurat på lysten. Dette er jo en ypperlig mulighet for de som liker langholdsjakt, selv om flere skuddhold er under 300m. Enormt landskap med jakt/camp som tiltrekker veldig.
 4. Hei Jeg får det ikke til i 2015 pga økonomi og boligkjøp, men håper om noen år at jeg har NZ under mine føtter. Er dette et engangstilbud Kiwi eller kan du ordne med en ny tur om ett par år ?? Personlig er jeg veldig interessert i verdens hjortedyr, og en NZ Sika står høyt på min trofeliste. Mvh
 5. Trg'n min med fullt magasin veier over 6kg, men siden jeg skyter mest og best med dette våpenet så føler jeg meg trygg på hjortepost. Jeg er godt fornøyd med våpenet Litago, men det finnes veldig mye annet bra på markedet også.
 6. Trg22 med 510 mm pipe veier 4,7 kg rett ut av eska Litago.
 7. Jeg for sende en mail til Østbye å høre om han skal på Villmarksmessa i år. Synes det er enklere og mer opplysende å prate direkte med agent. Det er drømmer vi lever for maral ..
 8. Er det flere enn meg som drømmer om jakt i fantastiske Kazakhstan ? Et område som huser verdens største hjort avstamning med store vakre horn. Hvis det er noen her inne som allerede har vært på en slik jakt så er jeg veldig interessert i å komme i kontakt med de/dere. Skriv helst litt om jakten i denne tråden, eller send meg en PM. Jeg trenger også litt hjelp til å finne en god reiseoperatør med referanser! Litt jakt fra franske Seladang.com:
 9. Under posteringjakten etter hjort så bruker jeg en Trg22 i kaliber 308w, men under drivjakten en Sauer 303 i kaliber 8x57IS. Trg'n er tung å drasse med seg, akkurat det skal jeg ærlig innrømme.
 10. Det hjelper svært lite med et tøft utseende om ikke produktet leverer forventningene ... vil lese brukererfaringer med stor interesse
 11. ...men bruker ikke dem mye 300 wm i sine rifler eller tar jeg feil ? Leser at SWAT har muligheten til å innhente passende gevær til enhver anledning, også 50 Cal.
×
×
 • Create New...