Jump to content

Varras

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Varras's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Sykt tung ihvertfall
  2. Ja, om bare ikke alle plaggene veide et kilo
  3. Ja, stemmer det du sier, vil vel kanskje si at forskjellen er sammenlignbar med gammel slc vs el swarovision. Jeg ser en forskjell, men om den er verdt pengene må hver bestemme selv.
  4. Varras

    Go light!

    Guksi er bestandig med. Og vannposen er jo valgfritt hvor mye vann man har i
  5. Varras

    Go light!

    og min drikkepose veier 100g for tre liter, blir vel det samme? pluss at jeg drikker jevnere med slange fremfor flaske.
  6. Varras

    Go light!

    da har swarovski el 10x32 kommet i hus, og nok etpar hekto er skavet av pakningen, da er det bare et nytt videohode som er på lista, (bortsett fra at kimber mountain ascent i 308 til stadighet kommer inn i skallen).
  7. Varras

    Go light!

    er så imponert over atx 65en at den blir nok ikke skiftet, har ikke sammenlignet side om side men jeg mener den er bedre i dagslys en ats 80 som jeg har brukt mye. samt at ''digiscoping'' med spottescope er utrolig artig. det jeg vet er at jeg kan hente etpar hekto på videohode, man da må man selvfølgelig over dammen.
  8. Varras

    Go light!

    har altså en el 10x42 og et spottescope, scopet er ikke alltid med, men synes det er fantastisk til å feks kjønns/aldersbestemme elg, eller en reinsflokk feks er det storbukk i flokken? samt at det er utrolig artig å få betrakte viltet med den, men joda 3 kg er litt det. har forresten også begynt å bruke handkikkerten fra tripod, og jeg synes det er fantastisk, blir mye lettere å fange opp bevegelser samt at jeg kikkrer mer systematisk. hadde og enswaro 8x32 kikkert, men den har madammen kapret, litt usikker på om 10x32 er anstrengende å se gjennom over tid?
  9. Varras

    Go light!

    hei, har lest denne tråden et utall ganger, etter debyen på villreinjakt og noen år på elgjakt på fjerntliggende jaktfelt her nordpå begynte jeg for etpar-tre år siden å systematisk lette pakningen og føler stor forskjell. jeg jakter på steder så langt som mulig unna folk , og er trofejeger i den forstand at jeg søker de store opplevelsene, alene med viltet i vanskelig terreng. her er mitt nåvørend oppsett: sekk: stone glacier sky 5100 med xcurve ramme 2,1kg pose:rab neutrino 200 xl 600gram liggunderlag: ridgerest 300gram pluss neoair halv lengde200 gram telt:hilleberg unna: 1,7kg (benyttes endel uten innertelt) tarp:hilleberg ul 10 750gram optikk: Swarovski el 10x42 1kg swarowski atx 20-60x65 1,64kg tripod: sirui karbon med swarovski videohode1,56 sammenleggbare gåstaver: black diamond carbon distance flz 400 gram viltposer: kuiu og tag bags 500 gram kjøkken: msr titan pot, primus spider pluss gass og skje 800g drikkepose: platypus hoser 100gr samband:300 gr (lafayette smart) dunjakke: mountain hardwear ghost whisperer 250gr goretex bukse: Arcteryx leaf lt 400gr klespose: longs, xtra sokker, xtra boxer, arctic brynje 300gram navigasjon: gps garmin 601, speilrefleks kompass, kart 300 gram petzl hodelykt: 100 gr våpen: tikka t3 lite med pse composites multi puorpose karbonstokk og swarovski z3 3-10x42 og ammo 3,5kg solbrille optikkrens,bryne, våpenpuss, 1.hjelp 600gr dette blir totalt 17,3 kg da er jeg klar for opptil 2 uker jakt, da er ikke mat inkludert, setter pris på forslag og tilbakemeldinger.
  10. hei, er det noen med fartstid på skjåk nord som kunne tenke seg å dele litt om storbukkenes vaner i reinheimen?
×
×
  • Create New...