Jump to content

Penne

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Penne's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Takk for tips. Eller bytte ut skytteren
  2. Skjønner at det er ulik presisjon fra rifle til rifle, men håpte at jeg ved å høre andres erfaringer x- bolten kunne slippe å teste alt av ammo. Er også en smule skeptisk til kobberkuler på rådyr, så tanken var vel å finne en god bonded kule som fungerer på rådyr og hjort. Etter hva jeg har lest er 150 grain optimalt i 308? Får prøve et par av premium merkene.
  3. Er det noen som har erfaringer med fabrikkammo som går godt i denne rifla? Skal Jakte rådyr og hjort.
  4. Det ble en brukt S&B 1,5-6x42. Så får vi se hvordan den funker. så også Zeissen men kjøper ikke en kikkert med riper i okularet. takk for alle tips og råd.
  5. Ja det var Leupold vxr 2-7x 33 jeg vurderte som et alternativ. Mulig en med 40 eller 42 objektiv er mer allround
  6. Leste gjennom tråden over. Der var det mye info.
  7. Hei Er fersk hjortejeger og har erfart at mitt 3-12x56 sikte blir lite egnet når hjorten kommer på kort avstand i skogen. Har sett litt på 1-4 x24 og 2-7x33. Er det raskere å finne målet og vesentlig bedre synsfelt på en kikkert med 24 mm objektiv? jakten foregår under gode lysforhold.
  8. . Så det var ingen enkel vei til målet.
  9. Hei Noen som har erfaringer og anbefalinger på helmantel fabrikkammo til Remington 700 ADL kaliber 243W til treningsbruk? Og gjerne også diverse fabrikkammo til ymse jaktbruk som rådyr, rev, kråke. mvh Svein
  10. Hei Vurdere å kjøpe en slik stokk til en Remington ADL 700 cal 223. Er det noen som har erfaring med MagPul 700 Hunter stokk til Remington rifler. Er bare å skifte over låskasse/løp uten videre modifiseringer? (Må selvfølgelig ha ditto underbeslag) Gir en slik stokk bedre presisjon ift den originale plaststokken?
  11. Takk for tipset. Skal sjekke nettsiden
  12. Hei Dette er vel et kjent tema men..... Har nettopp kjøpt en standard Remington 700 ADL i CAL 223 og tenker å kjøpe en BDL syntet stokk for å få hengslet underbeslag eller løst magasin. Vil en slik stokk passe ADL'en uten noen tilpasninger bortsett fra eventuelt bedding?
  13. Prøvde flatbiffen av rådyr på 58 grader i 60 min. Da hadde den ligget i kjøleskap vakumpakket til mørning i 3 uker, skåret ned 1 døgn etter felling på grunn av varmt vær. Vakumerte med litt salt, olje og litt viltkrydder. Resultatet ble veldig bra, litt i rødeste laget for kona så mulig en grad eller to høyere temp hadde vært optimalt. Tror ikke noe særlig på langtidssteking av rådyr. Prøvde det med et lår en gang og i likhet med andre her på forumet erfarte jeg at resultatet ble leveraktig.
×
×
  • Create New...