Jump to content

Penne

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for tips. Eller bytte ut skytteren😣
 2. Skjønner at det er ulik presisjon fra rifle til rifle, men håpte at jeg ved å høre andres erfaringer x- bolten kunne slippe å teste alt av ammo. Er også en smule skeptisk til kobberkuler på rådyr, så tanken var vel å finne en god bonded kule som fungerer på rådyr og hjort. Etter hva jeg har lest er 150 grain optimalt i 308? Får prøve et par av premium merkene.
 3. Er det noen som har erfaringer med fabrikkammo som går godt i denne rifla? Skal Jakte rådyr og hjort.
 4. Det ble en brukt S&B 1,5-6x42. Så får vi se hvordan den funker. så også Zeissen men kjøper ikke en kikkert med riper i okularet. takk for alle tips og råd.
 5. Ja det var Leupold vxr 2-7x 33 jeg vurderte som et alternativ. Mulig en med 40 eller 42 objektiv er mer allround
 6. Leste gjennom tråden over. Der var det mye info.
 7. Hei Er fersk hjortejeger og har erfart at mitt 3-12x56 sikte blir lite egnet når hjorten kommer på kort avstand i skogen. Har sett litt på 1-4 x24 og 2-7x33. Er det raskere å finne målet og vesentlig bedre synsfelt på en kikkert med 24 mm objektiv? jakten foregår under gode lysforhold.
 8. . Så det var ingen enkel vei til målet.
 9. Hei Noen som har erfaringer og anbefalinger på helmantel fabrikkammo til Remington 700 ADL kaliber 243W til treningsbruk? Og gjerne også diverse fabrikkammo til ymse jaktbruk som rådyr, rev, kråke. mvh Svein
×
×
 • Create New...