Jump to content

Flipphylse

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Flipphylse's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Ser det stadig ofter ligger kniver på Finn fra Kongsberg Tools.... Noen påstår sogar at de er laget ved KV og av noe diffust "laminert rustfritt spesialstål". Knivene ser forsåvidt greie ut på dårlige bilder i fin gaveeske. Mn jeg finner ingen forhandlere som har disse..... Jeg tviler sterkt på om de har vært i nærheten av KV og har en mistanke om at produksjonsstedet er nærmere Hong Kong enn Kongsberg.... Er det noen som har hatt sine klamme hender rundt en slik kniv og kan si noe om den?
  2. Svaret på spørsmålet ditt har du egentlig selv. Folk skal på død og liv ha Tikka, Sauer eller Blaser, og da blir prisene på bruktmarkedet der etter.
  3. Sinkfosfat er sluttresultatet, altså det som legger seg på metallet. Så det du trenger er blant annet sink og forsforsyre. Eller så kan du gå for manganfosfatisering i stedet. Mangan finner du i batterier, men kan også kjøpes via leverandører som leverer mineraliseringsfilter.
  4. Hei. Takker. Da har jeg et utgangspunkt.
  5. Hei. Har lett med lys og lykte etter ladedata til 375 Ruger med VV krutt, uten hell. Har også vært i kontakt med Vihtavuori selv, men de hadde ingen planer om å utarbeide data på 375 Ruger med det første. Vet det finnes godt med data på andre (amerikanske) kruttyper, men bor på Svalbard, og det er ikke alt det er like lett å få tak i av krutt. Så, er det noen som har noen brukbare ladedata til 375 Ruger med VV N140 og/eller VV N150? (alternativt Norma 203B). Leser mange steder at man fint kan bruke data fra 375H&H, men redusere med 5%, men føler det blir litt for usikkert....
  6. Er det noen som kan bekrefte, (evt. avkrefte) at Tikka og Sako Optilockbaser går om hverandre? Har fått litt varierende/forvirrende svar...
  7. Flipphylse

    M67

    Gå heller for en ferdig ombygd M98, og spar deg for mye plunder og heft (og penger).
  8. Synes det høres ut som kjølsokk eller fjellsokk. Har fått liknende reaksjoner etter å ha blitt bitt mens jeg renser fisk. Blir harde kuler som klør infernalsk i dagesvis, og som får et lite krater på toppen om man klør de i stykker.
  9. Har googlet litt mer på disse Heider -greiene, og 90% av alt som dukker opp er på noe jeg antar er tyrkisk. Går nok for Vortex ja. Har en Vortex Viper på Mauseren, og er strålende fornøyd med den så langt, prisen tattt i betraktning.
  10. Er det noen som vet noe om disse Heider CD3 monokularene? Ser stadig vekk annonser for disse, og de ser da forsåvidt greie ut.... Men det er ikke stort man finner av info om dem utover det man finner på macroscope.net. Siden jeg er halvt blind på venstreøyet har jeg liten nytte av binokularer og hvis disse er brukandes kunne jeg tenkt meg et. Men hvis det bar eer jalla, så går jeg nok helller for en Vortex.
  11. Mine deler kom i går, etter snaut fire uker. Fikk en survemail midtveis om at pakken var "glemt igjen" på en flyplass. Ingen opplysninger om forventet leveringstid verken ved bestilling eller i ordrebekreftelsen. Skjønner at de bruker bulk-splitt for å holde fraktkostnadene nede, men om de har ambisjoner om å få/beholde kunder i Norge må de skjerpe seg.
  12. Har deler i bestilling der nå. Første og høyst sannsynlig siste gangen jeg bestiller derfra.
  13. Har fått ordrebekreftelse nå, og har omsider, etter ekstremt mange forsøk, fått logget meg på hjemmesiden. Bestillingen min har status som "In progress", så det er da noe. Men pengene er enda ikke trukket fra konto. Edit: Det er snart tre uker siden jeg bestillte. De har enda ikke trukket beløpet fra konto.
  14. Til dere som har lykkes å bestille noe fra Boyds, hva var leveringstiden? De er ikke akkurat medelsomme.
×
×
  • Create New...