Jump to content

Straumsland

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Straumsland

  1. Halloi. Effekten av einer er veldig oppskrytt, mener nå jeg. Er det Al folie du tar rundt stammen?
  2. Takker for tipset, Foldetre. Jeg skal ordne meg noe i morgen. I kassene til CB fellene har jeg laget eget åtekammer, så det funker det bra. Når det gjelder måren som var på fellen, skal jeg ned å sjekke felle og kamera i morgen så da får vi se.... Fylte åtekammeret godt opp med miks av honning, knust stjerneanis og fiken, så det er ihvertfall ingenting å si på bevertningen
  3. På Sørlandet er det mildvær og regn. I samtlige feller er det svart av museskit. Jeg har montert et viltkamera ved den ene fellen og det var neste 200 bilder av mus som krøp opp og ned i fellen. Og når måren endelig kom til kassen var åtet borte og den gadd ikke gå i kassen. Morsomme bilder ihvertfall. Få si som datteren min som er med; Ja, ja. Nå vet vi ihvertfall at det er en mår i området.
  4. Hei. Takker for oppklarende svar, da var det jeg som har misforstått det jeg har lest. Jeg skal rigge til noe på neste tur. Selv bruker jeg flest CB feller med hjemmelagede kasser, men fangst på Sørlandet har sine utfordringer mht mildvær og mangel på snø. Helt utrolig med mus i år også gjør det ikke lettere.
  5. Hallaisen. Lurer på en ting angående Syningfellen. Ser alle anbefaler den og at den skal være musesikkert, men slik jeg ihvertfall setter de opp er alt åtet musespist neste gang jeg skal se til fellene. Spørsmålet er derfor; hva gjør jeg feil i forhold til dere andre? Setter fellene med inngang nedover oppe i tre med oppgangsstokk. Jeg bruker ikke røret på fellen. Har til og med justert høyden på de etter jeg leste saken her inne på angående den nye høyden. Alle tilbakemeldinger mottas med takk!!
  6. Ser alle lovpriser Syningfellen og at kammeret er musesikkert. Da lurer jeg på om jeg gjør noe helt fundamentalt feil for alt åtet er musespist hver eneste gang jeg er ute og sjekker fellene????
×
×
  • Create New...