Jump to content

Ehymaiin

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ehymaiin's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

53

Reputation

  1. Så bra du har fått det med deg da. Enda kommenterer du uten noe dybde.
  2. Du glemmer å ta med " for at du skal kunne gå med et ladd våpen og muligens måtte avfyre skudd midt i Norges største by så må du drive med egentrening" er veldig store forskjeller her. eventuelt ha folk som er såppas trente i skyting at de velger å ikke avfyr 20+ skudd ifra en kjørende bil uten noen for for sikker bakgrunn. mange arbeids plasser som pålegger arbeid utenfor arbeidstid, se på lærere, hvor mange timer tror du de jobber "frivillig"?
  3. Hva mener du med det? Hvilke lover skal de bryte? Er jo ikke første gangen de ville brutt en lov.
  4. Ja, jeg mener at om du skal bære våpen på arbeid så bør du være skikket og trent til å bære våpenet. Om du ikke føler deg trygg nok med våpen og ikke godt nok trent, hva gjør du? Trener med våpenet for å best kunne utføre jobben din på en trygg og effektiv måte. Eller griner fordi du ikke får betalt når du automatisk ikke er verdensmester i pistolskyting? å være politi er ikke en menneskerett, så da bør de heller finne folk som egener seg bedre i rollen og som gidder å dra på skytetrening en gang i uka.
  5. Går nok fint? Du har ikke fått med deg alle vådeskytingene du? mangel på trening på skyting er heller ikke et problem. Politiet har like mange timer i døgnet til trening som alle andre som ikke skal gå med ladde våpen ute blant folk. at de ikke har tid til å trene er bare piss. Er bare viktigere å prioritere alt annet på fritiden sin en å reise på trening. Eventuelt de dagene de skal være på skytebanen så er det viktigere å kle på seg alt utsyret de har fått utdelt å fikle med ladde våpen inne på skytterhuset en å faktisk trene.
  6. Blir morro når de får pistol uten sikring og absolutt skal gå med ladde våpen.
  7. Velkommen "etter" haha.
  8. der jeg la inn bestilling. samme sted som jeg skal hente en kombi, så var prisen 11900 svenske.
  9. Hvor har du begrunnelsen. Eneste jeg kan lese av kommentarene dine er et oppgulp av hvor flink du er til å skyte og antagelser av et våpen du har null kjennskap til. jeg er ferdig diskutert, men kan garantere deg det at min ruger pcc ikke kommer til å drepe noe mindre dyr på 25-50meter i grovskogen der jeg jakter en de du skyter på på 200.
  10. Nei, Men ha noe bakgrunn for meningene dine… Eier du en ruger pcc? Eier noen av vennene dine ruger pcc? Eier noen i skytterlaget ditt en ruger pcc? Nei. For pr dags dato finnes det ingen i Norge. så før du sverter noe så bør du iallefall ha litt kjennskap til det du skal prate dritt om. sier ikke at det er noe 100meter klistrelapp skyting med børsa. Men om du ikke klarer å få ihjel et småvilt på 50meter med 9mm så er det ikke patronen sin feil.
  11. Hadde de vært så dårlige hadde de ikke kostet 12000 og vært en av De mest populære riflene i Europa til pcc på entry level. har en ruger 10/22 som skal være dritt. Skyter fletta av quads på 100 meter. alle kan være uheldige med våpen, men å mene at de ikke engang egner seg til moroskyting må du finne deg en annen tråd å spre holdningene dine. 9mm halvauto i ei rifle er og forblir morro.
  12. Godkjent er godkjent i min bok! Har allerede vært i kontakt og betalt inn depositum på levering rett over nyåret i sverige
  13. Hva da fake news? kan ikke bare være at noen kan jobben sin? Sitter nå med papirene i henda. Ikke første søknaden på halvauto til jakt som har blitt godkjent her.
  14. Halvauto 9mm godkjent til jakt Ruger pc carbine. 8/12. tydelig at det blir gjort forskjell
  15. Har bestilt min igjennom mauritz widforss. lang leveringstid da usa ikke eksporterer nok. importør i norge ville ikke ta den inn da den måtte innom pod for typegodkjennelse før den havnet på «listen» så de har vell ikke fått med seg at det er nye lover. Og de kunne ikke love noe annet en 1-3års leveringstid… merkelig at noen skal nekte plent mens andre distrikter godkjenner søknader, hva kan være grunnen til dette? Ignoranse?
×
×
  • Create New...