Jump to content

Ehymaiin

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ehymaiin's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

7

Reputation

 1. Leste noe om søknader på svartkrutt våpen? Hvor stammer dette ifra? Skumleste lovene nå og sto der at svartkruttvåpen ifra før 1890 enda ikke trenger godkjenning.
 2. Nei, sålenge man har våpenkort på kaliber så utlånserklæring er en mulighet så er det greit.
 3. Er jo lov å håpe. Er flaut når du sier til selgere at du venter på godkjenning. også tar det 7uker mere en forventet og det jeg skulle kjøpe ble solgt! Er jo meget tragisk mener jeg.
 4. 21 uker nå. Skulle ta 14-16, kan ikke skjønne at de kan være lønnsmottagere.
 5. Såvidt jeg kan skjønne er det ikke bare bare. Er mye vinkler og toleranser der som må overholdes!
 6. Hvordan finner man en mulig løsning her? Med mindre du er ammoof eller jobber høyt oppe i politiet kan du jo ikke få dette ut av statene.
 7. Har skutt et 20 talls elg med 6,5. Aldri vært i tvil om skuddet sitter der det skal. så om jeg noen gang møter på noen som mener 6,5 er forlite på elg. så er nok det de "kara" som er redd for rekylen i 30 06’n sin.
 8. Planen var en custom demper. Det blir å prøve seg frem til ønsket dempingenten med liten dia/offset. bruker oftest rifle på jakt. Og det kommer nok ikke til å endre seg med det første. Men var på dagskortjakt på elg i trøndelag for noen år siden og med hund på tir 3km unna hadde det vært fint å skutt skogsfugel mens vi gikk. Hørselvern blir ikke brukt på jakt om jeg bruker .223 uten demper eller 45lc med demper desverre
 9. Har sett på de, men blir for klumpete. Ønsker kun demper på rifleløp. Blir mindre dempet kanskje men det blir noe å se på.
 10. Ser på muligheten med en baikal i 6,5 underløp. Kappe løpet ~10cm inn bak løps klemmene og montere heldemper bakover og totalt ~13 cm fremmover. Om det blir noe av så blir det bilder men må snakke med "banken" først.
 11. Takktakk! Det var første året jeg har klart å fått den inn/hatt skuddsjangse! Den har travet fint i terrenget i flere år, men i år så datt den. Håper på medalje. Må få levert inn både dette og ifra den jeg skaut i 2019. ikke av samme kaliber på grovhet, men også de var veldig pene!
 12. Første innlegget her på forumet. Bukk skutt 10.august kl 04:23. kom som en vind på demmel.
×
×
 • Create New...