Jump to content

Ehymaiin

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Planen var en custom demper. Det blir å prøve seg frem til ønsket dempingenten med liten dia/offset. bruker oftest rifle på jakt. Og det kommer nok ikke til å endre seg med det første. Men var på dagskortjakt på elg i trøndelag for noen år siden og med hund på tir 3km unna hadde det vært fint å skutt skogsfugel mens vi gikk. Hørselvern blir ikke brukt på jakt om jeg bruker .223 uten demper eller 45lc med demper desverre
 2. Har sett på de, men blir for klumpete. Ønsker kun demper på rifleløp. Blir mindre dempet kanskje men det blir noe å se på.
 3. Ser på muligheten med en baikal i 6,5 underløp. Kappe løpet ~10cm inn bak løps klemmene og montere heldemper bakover og totalt ~13 cm fremmover. Om det blir noe av så blir det bilder men må snakke med "banken" først.
 4. Takktakk! Det var første året jeg har klart å fått den inn/hatt skuddsjangse! Den har travet fint i terrenget i flere år, men i år så datt den. Håper på medalje. Må få levert inn både dette og ifra den jeg skaut i 2019. ikke av samme kaliber på grovhet, men også de var veldig pene!
 5. Første innlegget her på forumet. Bukk skutt 10.august kl 04:23. kom som en vind på demmel.
×
×
 • Create New...