Jump to content

Nevian

Members
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ifølge lov om helligdager og helligdagsfred §3 skal dette være OK. Noen som kan bekrefte?
 2. Dere som har flere rifler - har dere eget sikte på hver rifle eller har dere en slags løsning for å flytte rundt på det ene siktet? Å flytte en kikkert mellom rifler på egen hånd krevel vel både utstyr og kunnskap?
 3. Takk for svar. Annet spørsmål - det er alltid sånn at når elgjakta begynner så skal alle ut den første uka, selv om jaktida varer over en måned. Er det bare for å unngå at alt er tatt når man til slutt kommer seg avgårde?
 4. Det virker som det absolutt vanligste er å dra på storviltjakt med et jaktlag, og jeg har inntrykk av at å gjøre det på egen hånd er sett litt ned på. De er liksom "raringer". Stemmer det? I så fall hvorfor? Hvorfor skal det være annerledes enn med småviltjakt? Skjønner at det sikkert er greit å være flere når det kommer til å håndtere dyret etterpå, men bortsett fra det? Jeg har så langt aldri jaktet storvilt i det hele tatt, så jeg bare lurer foreløpig.
 5. Noen som vet hva leveringstiden på X-Six Supermatch er nå om dagen?
 6. Innen X-serien, hva er egentlig forskjellern på Match og Supermatch? Er det kun at sistnevnte har rett avtrekker? Uten å noengang ha kjent på en rett avtrekker, kjennes ikke det rart og ubekvemt ut? Vanesak?
 7. Prisen er jo lavere i Danmark, men valutakursen går jo ikke i vår favør, så gevinsten er vel ikke akkurat stor.
×
×
 • Create New...