Jump to content

Mathis90

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. håper at min hund også kan bli slik, går over på hjort i stede for å jage hare. Vi prøver å få opp bestanden her på Sørlandet men skjønner at det ikke kan være lett å bestemme hva hunden skal jage, mye handler vel om ris og ros kanskje mer "ikke ros" enn ris da Men satser på å få brukt noen av de gode tipsene og råda jeg har fått og at hunden vil bli en knakende god rådyr og hjorte jager
 2. Takker for masse flotte og informasjonsrike svar! Jeg har erfaring med hund og valpetrening, men har aldri hatt jaktbikkje, så jeg tror valpebiten skal gå greit. Jeg er mer spent på om jeg klarer å få til en god jakthund. Men har fått masse gode tips og råd. Dessverre vil jeg ikke at den skal jage hare, fordi der jeg holder til er der ekstremt lite hare for øyeblikket så kommer nok ikke til å jakte det. Håper også å få den registrert som godkjent ettersøkshund etter vært. Men i hovedsak vil hunden bli brukt til hjort og rådyr, men kommer til å ta den med på elgjakt.
 3. Så hovedproblemet mitt blir da altså lange dager og kvelder med venting på hunden? Terrenget som jaktes i er veldig åpent, så kan tenke meg at hunden (uansett rase) har veldig fort for å ta over på naboterrenget.. Men det er ikke så veldig mye en kan gjøre med uansett, er bikkja først i los, så skal det vel en del til for at den slipper Men får gå i tenkeboksen og lese litt mer om trening av hunden osv.
 4. Det er det jeg har tenkt på med denne rasen, at den kan jage veldig lenge og langt. For terrenget er ikke på mer enn 2000 mål. Men mye kan vel læres som valp, sånn som innkalling med venting på samme plass som utslipp er vel kanskje viktig!
 5. Jeg og min samboer har lenge tenkt å anskaffe oss hund som i hovedsak vil bli brukt til hjort og rådyrjakt. Og siden fruen i huset er litt sær og kikker kun på utseende så har valget havnet på beagle. Jeg selv er stor fan av rasen. Jeg skulle veldig gjerne hatt noen råd ang. Trening av valp og hørt om andres erfaringer om denne rasen. Takker på forhånd
×
×
 • Create New...