Jump to content

GTE

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. GTE

  Kart til astro 320?

  Som nevnt i forrige innlegg. Bruker de samme selv. Løp og kjøp.
 2. GTE

  Jaktbil

  http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=86752704
 3. http://www.landro.no De er fantastisk hjelpsomme, spør om de ikke har inne! Terningkast #7 på kundeservice.
 4. .308, og min egen Browning Bar Match. Da kan jeg fortsatt bomme 19 ganger etter første bommen.
 5. Sjekket at ikke demperen har gjenget seg løs?
 6. GTE

  Valg av jaktsekk

  Brukt Vorn? om det finnes?
 7. GTE

  Bergans Raipas

  Vi fikk klær fra Bergans i Afghanistan i 2005, disse ligner veldig på Bergans Raipas. Ble utviklet etter innspill fra HJK/FSK i 2003-2004 om jeg ikke husker feil. HH som da leverte Goretex til Forsvaret hadde ikke ønsket kvalitet, og kunne såvidt jeg husker heller ikke levere i ørkencamo. Iallefall leverte Bergans et knallprodukt, som var romslig i passformen, mtp gode luftemuligheter i høye temperaturer.
 8. GTE

  Skogsfugl jakt

  Ikke gå med hagla på ryggen. Og når du skal bomme, bom foran.
 9. GTE

  Rypejakta 2016/17

  Flere skuffende rypetellinger på kysten i Troms iår. Får håpe det ikke er realiteten.
 10. Bruk .308, av erfaring er det morsommere å bomme med
 11. Fra våpenloven: "Tillatelse kan bare gis edruelige og pålitelige personer som har behov eller annen rimelig grunn for å ha skytevåpen, og som ikke av særlige grunner kan ansees som uskikket til det." Vil anta at enhver person med juridisk embetseksamen vil vurdere alle de forhold du nevnte som kvalifiserende for uskikket. Lykke til.
 12. Nei. Norrøna er hjelpsomme, bare send den inn.
 13. Vurderte samme Zeissen som deg, men mot Meopta MeoStar R2 2.5-15x56 RD. Endte opp med Zeiss. Var 2500,- billigere med ASV tårn ferdigmontert(må ha), enn hva Meoptaen var. Vet ikke helt hva du skal jakte på, men til mitt bruk har Zeiss fungert utmerket. Har igrunn ingenting å utsette på den. Om jeg skyter leirduer stående på høykant på 330meter er ikke 12x mer enn det må være, men det går fint. Sel i havet er heller ikke noe problem å se på samme avstand. Liker cm-klikk, samt at du kan skru deg frem og tilbake uten at du havner i villede. Er ca 60klikk på ASV tårnet. Har ikke prøvd Meoptaen, men har derimot 3! kompiser som har den Burrisen du nevnte, og den må du for all del ikke kjøpe om du har råd til Zeiss eller Meopta. For det første er rødpunktet så stort at det er ubrukelig. Er sikkert 20 ganger større en på Zeissen. For det andre kan man ikke skru på samme måte som på Zeissen ved innskyting. Vet liksom aldri hva som hender om man skrur 4 klikk opp. Blir det 2,8cm, eller blir det plutselig 6 cm? Er likedan på 3 kikkerter på 3 forskjellige rifler i 6,5 og 308. bl.a en helt ny X-bolt.
 14. GTE

  Forslag til rifle?

  Browning Bar Match. Everyday!
×
×
 • Create New...