Jump to content

morheg

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

morheg's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. morheg

    Sakoklubben

    Vet ikke om du får carbon wolf i rustfri. Har min i 308. Har ingen ting negativt å si om den. Om du vil ha i black eller carbon avhenger mest om du foretrekker laminatstokk eller syntetisk stokk. Liker veldig godt at man kan fjærne sluttstykket uten å flytte på kinnstøtta. Store ulempen er prisen. Finnes mange andre gode våpen der ute til en lavere penge.
  2. Må si meg enig, tikka i 6.5x55 er et trygt valg. Skulle du ombestemme deg i senere tid er det lett å bli kvitt på finn.no.
  3. Er det ikke 8 i disse dager?
  4. Har man penger man trenger å bli kvitt så er Sakoene en fornuftig måte å bli kvitt dem på. Hvis du har et budsjett å forholde deg til så er Tikka det jeg ville gått får.
  5. Hadde budsjettet mitt ligget på rundt 10k så hadde jeg valgt Tikka. Mest fordi jeg helst ville hatt en Sako og da er Tikka det nærmeste jeg kommer.
  6. morheg

    Sakoklubben

    Mine bidrag til sako klubben Sako Carbon Wolf 308. Sako 75 300Wby.
  7. Ville gått for Sako. Har Sako til storvilt, Sako til småvilt og Sako til langhold. Hvorfor? Fordi jeg liker Sako, enkelt og greit. Tror ikke mauser er noe dårligere våpen.
  8. Jeg startet min karriere med bøylerifle. Da kun på skytebanen. Når jeg begynte å jakte ble den fort byttet ut med en boltrifle, synes det rett og slett er et bedre våpensystem til storviltjakt. Bøylerifla mi er fortsatt i bruk, men kun til trening på banen (som jeg gjør med alle mine våpen) og til isbjørnbeskyttelse når jeg er på Svalbard. Til det er den veldig fin, kort, lett og rask og ta fram og lade om. Har heldigvis aldri fått tatt den i bruk der oppe. Mitt råd vil være å starte med boltrifle og heller vente med bøyla til det er tid for våpen nummer to (eller tre eller fire, når du finner ut at det hadde vært kjekt med en ekstra boltrifle til, og kanskje en hagle eller to først) Når det kommer til merke og kaliber er det nok mange meninger, de som spør meg får alltid samme svar: Tikka t3 i 6.5x55.. Bra våpen, populært kaliber, ikke alt for dyrt og lett å bli kvitt på finn.no igjen hvis man skulle ønske å bytte den ut senere. (Har selv aldri eid en tikka eller noe våpen i 6.5x55)
×
×
  • Create New...